FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 22 apr 2017, 22:56

harry_90 je napisao/la:Slobode je bilo i bice. :salut:
**** titule,uspjeh,vazno je da ima Slobode i stadiona svih nas!!!!!!!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 apr 2017, 22:56

Ma ljudi su izgubili povjerenje u sve zivo, preveliku je mrlju ostavila medijska sapunica pred izbore da mi imamo 5000 na stadionu. Hajde ti nagovori ljude nakon odlaska igraca i svih desavanja da opet iznova vjeruju u nesto pozitivno. Nova uprava ce se morati usrati od rada da opet vrati ljude na tribine. A s obzirom kako rade karta treba biti 5 KM jer njihov rad nije ekvivalentan cijeni karte.

Ako ne budu imali zelju da vode ovo i nakon ove sezone i ako se nekim slucajem Sloboda ne plasira u Evropu pa podnesu ostavke onda nam vjerovatno ide totalni krah jer smo sve opcije ispucali.

Uglavnom nije normalno da protiv Zrinjskog imas 1000 ljudi na stadionu, gdje su se izgibili ljudi i koji su njihovi razlozi. Vrijeme je da udruzenja navijaca Slobode i uprava Slobode nacule usi i saslusaju svakog, a ne samo probranu elitu jer na tribinama i u zraku u Tuzli nema vise niti zrna pozitive, jednostavno se moze namirisati da u ljudima vise nema poleta i da su ubijeni u pojam.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 apr 2017, 22:57

Sta ce ti razlozi za posjetu. Sta ces gledat. Mucenje cisto. Bolan po golu nisi opuco 270 minuta u pet utakmica. O cemu pricamo
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 apr 2017, 22:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ljudi su izgubili povjerenje u sve zivo, preveliku je mrlju ostavila medijska sapunica pred izbore da mi imamo 5000 na stadionu. Hajde ti nagovori ljude nakon odlaska igraca i svih desavanja da opet iznova vjeruju u nesto pozitivno. Nova uprava ce se morati usrati od rada da opet vrati ljude na tribine. A s obzirom kako rade karta treba biti 5 KM jer njihov rad nije ekvivalentan cijeni karte.

Ako ne budu imali zelju da vode ovo i nakon ove sezone i ako se nekim slucajem Sloboda ne plasira u Evropu pa podnesu ostavke onda nam vjerovatno ide totalni krah jer smo sve opcije ispucali.

Uglavnom nije normalno da protiv Zrinjskog imas 1000 ljudi na stadionu, gdje su se izgibili ljudi i koji su njihovi razlozi. Vrijeme je da udruzenja navijaca Slobode i uprava Slobode nacule usi i saslusaju svakog, a ne samo probranu elitu jer na tribinama i u zraku u Tuzli nema vise niti zrna pozitive, jednostavno se moze namirisati da u ljudima vise nema poleta i da su ubijeni u pojam.
Ma jok bolan,usrace se kur.ac,dovedes tri igraca kalibra Zebe,jaka imena,napucas pricu,i eto ti 4,5000.....takav smo narod.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 apr 2017, 22:59

wobly92 je napisao/la:kontaju gdje će nastaviti karijeru
Wobly ovo si i na jesen pisao
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 apr 2017, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2017, 22:59

NjonjoVam je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Slobode je bilo i bice. :salut:
**** titule,uspjeh,vazno je da ima Slobode i stadiona svih nas!!!!!!!!
Sto se nerviras,zar nisi navikao?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2017, 22:59

Probisvjet je napisao/la:Jel' shvatas da nece ljudi da daju dok su ovi u UO? Nisu prepoznali da je to posteno i dobro i to je amin. Zato protiv Zrinjskog nije prodato ni 300 karata.
aha, nije posteno i dobro, pa ne zele davat novac, posteno!

zasto ljudi nisu davali novac dok je tu bio Azemica, il su htjeli dati, al Azemica nije htio, posto je htio sam radit i za sve se sam pitat, a opet kmecat Faraonu svako malo i trazit ko zna sta

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 apr 2017, 23:01

Kao prvo osvojili smo bod iako ga mozda igrom nismo zasluzili,ali smo isto tako gubili bodove nezasluzeno. BOD je ostao i moze biti presudan u konacnici.
Sto se tice posjete,jako mala posjeta i ne mogu da vjerujem da ljudi vise bistre politiku kluba nego sto podrzavaju sam klub i igrace.
UO svakako mora otici bez obzira izbore li Europa ligu jer se stvorio negativan trend koji se prenosi na cjelokupnu atmosferu i pod hitno naci nekoga ko ima para i iste zeli davati i ulagati,a ja se evo nudim da obavim razgovore s takvima i prenesem audio zapis razgovora tj odgovora na forumu.
Azmira smo vec puno puta spominjali i ne vjerujem da bi htjeo ponovo to voditi jer da je htjeo dalje sa samo 500.000 km pomoci od grada nastavio bi,ali je klub prezaduzen i svaki budzet ispod 1,5 miliona je smjesan,tako da ne vidim sanse da se on vrati i ulaze milion godisnje.
Mislim da imamo i klub i grad i vlast po sopstvenoj mjeri
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 apr 2017, 23:04

pinoglavi je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:kontaju gdje će nastaviti karijeru
Wobly ovo si i na jesen pisao
Jel ih nije otišlo 10-tak? I jel nije rečeno do kraja sezone? Misliš da će Mehmedagić, Ordagić, Veseli, Subić (koji je ionako na posudbi) ostati?
Jedino što se uzdam od ovih iskusnijih su Škahić i Stjepanović, mada ništa me više ne može iznenadit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 23:04

Kao sto rekoh i prije tekme...bod odlican.
Bod pisi igru brisi.. :salut:
Kakva je bar tekma bila?? :mrgreen:
Posjeta je tako tako.standardno bh pl lose.znaci nije lose.
Sad zeljo bar bod.ivu igri smo i dalje.. :thumbup:
Samo naprijed samo naprijed. :opaopa:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2017, 23:07

Mozemo mi ovako pisat do mile volje,od toga nema nista,hebes vise ovo sve i ovi ako odu iz UO,pitanje je sta ce se desit sa klubom,jer nema vise budala da je cupa iz rupe,jednom smo imali srece,sad daj Boze.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 apr 2017, 23:08

Ma u biti mi smo propustili priliku da se izdignemo, stadion sto smo punili punili smo. Ono od 2013-2016 je bilo zadnje iz naseg repertoara, iscrpili smo se, nema vise ljudi i kriticne mase, ljudi su duhom i psihom isisani. Moze Tusanj ponovo zablistati ako se desi cudo pa nas Bog ipak jos jednom pogleda nekad.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2017, 23:10

najbitnije je da bude ulaz trica, kospe i polovka na tribini, **** evropu, borbu za titulu i extra igrace

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2017, 23:11

harry_90 je napisao/la:Mozemo mi ovako pisat do mile volje,od toga nema nista,hebes vise ovo sve i ovi ako odu iz UO,pitanje je sta ce se desit sa klubom,jer nema vise budala da je cupa iz rupe,jednom smo imali srece,sad daj Boze.
to i jest sustina. Prvo sto niko nece, drugo sto bi toliko sra.nje bilo u medjuvremenu da bi onaj ko dodje dosao u istoj situaciji kao i Azmir prvi put, 2 igraca i kljuc vec napola okrenut.

A treca stvar sta su to ovi pogresno uradili da moraju tako prioritetno da idu. Jedini razlog je jer donesu u klub bubam 50.000 mjesecno, a ne 80.000 mjesecno. jbg sutra cu ja traziti ostavku nove uprave jer ima 150.000 mjesecno, a nema 200.000. ostavka, malo je 200.000
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 23:13

Jebote jeste crni.ko da ste na ligu prvaka navikli
Al evropsku :lol: :bale:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 apr 2017, 23:22

Chinaglia je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jel' shvatas da nece ljudi da daju dok su ovi u UO? Nisu prepoznali da je to posteno i dobro i to je amin. Zato protiv Zrinjskog nije prodato ni 300 karata.
aha, nije posteno i dobro, pa ne zele davat novac, posteno!

zasto ljudi nisu davali novac dok je tu bio Azemica, il su htjeli dati, al Azemica nije htio, posto je htio sam radit i za sve se sam pitat, a opet kmecat Faraonu svako malo i trazit ko zna sta
svi znamo da je htjeo biti babuka kad je rekao "jeste ja sam im zabranio da vas pozdrave",nakon sto igraci nisu isli da pozdrave navijace,ali onda je zaista morao i trebao biti babuka do kraja i traziti da mu skupstina prepusti klub,a grad preuzme kroz reprogram na sebe sve dugove.
Skupstina bi to 1000% izglasala ili bila primorana izglasati. Sada opet sto postova o tome treba ga moliti,treba mu ici na noge itd....
Treba se okrenuti drugim rjesenjima i nekom stranom ulagacu kojem ce biti zanimljivo ulagati u klub koji ce gledati 200 ljudi ako je crnac,300 ako je kinez ili neki drugi zuti itd.
Evo i ovaj prijedlog,hajmo kao Hajduk kupiti svoj klub tj vecinska upravljacka prava ili kao Zeljo npr da mi sa 100.000 km budemo generalni sponzori.
Ili bi mi mozda ipak da hebemo na daljinski
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2017, 23:25

Taktika je razvuci pamet navijacima, smanjiti ih na najmanju mogucu brojku i onda premjestiti FK Slobodu tamo gdje je KK Sloboda. Dp sada im polazi za rukom. 950 gledalaca protiv Zrinjskog i na sjeveru 38 fukara. Dobro su nas rastjerali.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 23:28

Taktika do?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 apr 2017, 23:28

Hitman22 je napisao/la: Evo i ovaj prijedlog,hajmo kao Hajduk kupiti svoj klub tj vecinska upravljacka prava ili kao Zeljo npr da mi sa 100.000 km budemo generalni sponzori.
Kod nas od ljudi cija rijec nesto znaci niko to ne smije pokrenuti. I ove sezonske sto imamo da kupimo je vrhunac koji se smije pokrenuti. Klub se bas vodi na nacin godinama kako samo glavesinama odgovara, tako da ako ocekujes da ce se dopustiti neka akcija navijacima Slobode u vecim razmjerama varas se, ne smije biti nikakvih zasluga navijaca.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 apr 2017, 23:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la: Evo i ovaj prijedlog,hajmo kao Hajduk kupiti svoj klub tj vecinska upravljacka prava ili kao Zeljo npr da mi sa 100.000 km budemo generalni sponzori.
Kod nas od ljudi cija rijec nesto znaci niko to ne smije pokrenuti. I ove sezonske sto imamo da kupimo je vrhunac koji se smije pokrenuti. Klub se bas vodi na nacin godinama kako samo glavesinama odgovara, tako da ako ocekujes da ce se dopustiti neka akcija navijacima Slobode u vecim razmjerama varas se, ne smije biti nikakvih zasluga navijaca.
A kako ti to znas? Ne ozbiljno. Prisustvovo nekad nekom sastanku gdje se o tom pricalo.ili donosis sam zakljucke na osnovu? Cega?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.