Kecevi po Argentini takodje pljuste, mozda samo da Lanus 0:0 ostane!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Haj što si Inter pehirao to nisam igrao, ali kud da pehiraš Racing. HahahaEffenberg je napisao/la:Nadam se da me ko posluso za Intera. Nije gotovo doduse, ali zelim biti malo arogantan i reci 'ta ce Fiorentina!
Kecevi po Argentini takodje pljuste, mozda samo da Lanus 0:0 ostane!
Kad igraju te dvije ne mogu nigdje naci para? Bude cesto kvota 1 na te Fed cupove, cesto mjenjaju ko ce s kim igrati. Ma livade obje mislim da je talentovanija ta Bogdan.Willy je napisao/la:Pajdo ako Shvedova dobije čekam Bogdan na dva tiketa. Igra protiv Korpatch. Šta misliš za taj meč? To je FED kup.
Biće ujutro care. Još su dva tiketa u igri, prije jutra ne gledam sutrašnju ponudu.transandino je napisao/la:Nema hljeba ljudi bez kvote 2Danas cijeli dan nesto pokusavam ostado na cvaji kvota 2 inter oba daju lile 1x dijon daje go ..leze lagano ako ima ko kakvih prijedloga do kvote 3 za sutra bujrum
Effenberg je napisao/la:Nadam se da me ko posluso za Intera. Nije gotovo doduse, ali zelim biti malo arogantan i reci 'ta ce Fiorentina!
Izvini pajdo, moja greška. Shvedova igra fed kup, a Bogdan igra kvale u Štutgartu.Effenberg je napisao/la:Kad igraju te dvije ne mogu nigdje naci para? Bude cesto kvota 1 na te Fed cupove, cesto mjenjaju ko ce s kim igrati. Ma livade obje mislim da je talentovanija ta Bogdan.Willy je napisao/la:Pajdo ako Shvedova dobije čekam Bogdan na dva tiketa. Igra protiv Korpatch. Šta misliš za taj meč? To je FED kup.
Ziku Fiorentine, heheheh, navuce ljude dzaba, libo me tuki nisam cent ulozio danas!
Eto ga Holanđani.SPY je napisao/la:ajdeee holanđani jos jedannn da se spasi subota
hahahaahah yebite se manekenijopaa7 je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Nadam se da me ko posluso za Intera. Nije gotovo doduse, ali zelim biti malo arogantan i reci 'ta ce Fiorentina!
Kuyac mjeseca, gol godine po meniWilly je napisao/la:Gol mjeseca.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.