Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Joj, naseg Vladike dobrog, finog....On konta ovdje bas niko ni o cemu veze nema....Nek' mu ba neko prenese da smo mi te fore pusili ima sad Ce 20 godina, jbtProbisvjet je napisao/la:Kaze Vlado da ce sa ovom ekipom osvojiti trofej za dvije godine.![]()
![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Kaze Vlado da ce sa ovom ekipom osvojiti trofej za dvije godine.![]()
![]()
![]()
kako je jasno da je nedovoljno za izlazak u evropu, kad smo TRENUTNO na poziciji koja TRENUTNO vodi u evropu. To vi ocjenjujete da nece bit dovoljno ili ?ovisnik je napisao/la:Danas zaista jadno,dolazi do izražaja činjenica da smo za godinu izgubili cijelu prvu postavu i da klupska politika dovođenja neafirmiranih igrača vodi smo u jednom pravcu-grčevita borba za opstanak u narednim sezonama ako se nešto u upravi drastično ne promjeni.Ko očekuje da tom Cat i menprom dadnu neke pare ti su u velikoj zabludi,nit daju pare niti imaju viziju,biće tu dok ima opštinskih para,a jasno je da je to nedostatno za izlazak u Evropu,a kako rade drugi klubovi neće biti dovoljno ni za opstanak,taman za 1 ligu Federacije.
To je to.... Slazem se.... Napisao bi nesto i o tekmi al me sramota...Ne zezam se...Ono je bruka i bolje je sto prije ono zaboraviti....Vile nas ne mogu stalno nosat i vec protiv melje bi nam se moglo obit o glavu ovolika doza nafakeovisnik je napisao/la:Danas zaista jadno,dolazi do izražaja činjenica da smo za godinu izgubili cijelu prvu postavu i da klupska politika dovođenja neafirmiranih igrača vodi smo u jednom pravcu-grčevita borba za opstanak u narednim sezonama ako se nešto u upravi drastično ne promjeni.Ko očekuje da tom Cat i menprom dadnu neke pare ti su u velikoj zabludi,nit daju pare niti imaju viziju,biće tu dok ima opštinskih para,a jasno je da je to nedostatno za izlazak u Evropu,a kako rade drugi klubovi neće biti dovoljno ni za opstanak,taman za 1 ligu Federacije.
Normalno treba da daju ostavke! Zasto su dosli, da prodaju muda za bubrege? Ko ce ono vise gledati sunce ti yebem. Valja izdrzati ono sat i pol.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako je jasno da je nedovoljno za izlazak u evropu, kad smo TRENUTNO na poziciji koja TRENUTNO vodi u evropu. To vi ocjenjujete da nece bit dovoljno ili ?ovisnik je napisao/la:Danas zaista jadno,dolazi do izražaja činjenica da smo za godinu izgubili cijelu prvu postavu i da klupska politika dovođenja neafirmiranih igrača vodi smo u jednom pravcu-grčevita borba za opstanak u narednim sezonama ako se nešto u upravi drastično ne promjeni.Ko očekuje da tom Cat i menprom dadnu neke pare ti su u velikoj zabludi,nit daju pare niti imaju viziju,biće tu dok ima opštinskih para,a jasno je da je to nedostatno za izlazak u Evropu,a kako rade drugi klubovi neće biti dovoljno ni za opstanak,taman za 1 ligu Federacije.
a da je bilo 8000 ljudi 2x protiv Sarajeva i danas protiv prvaka, a sve to u borbi za evropu, bilo bi i para za 3 vrhunska igraca, medju najplacenijim u LP. Kako ce davati pare za igrace kad kao sto mramor rece moraju davati pare da namire troskove domace utakmice jer nema navijaca.
nama samo daj neko da daje za nas pare a da mi ne mrdamo .Da hoce ljudi podnijet ostavke pa da vidite sta bi se desilo sa klubom, jer nema vise ko to preuzet. Svi o milionerima nekim pricamo, pa dje su ti milioneri, trce da uloze u Slobodu
Da hoće Bogdom, čim se sezona završi, mislim na vakat.Jer ovo ne vodi nikako na dobro.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako je jasno da je nedovoljno za izlazak u evropu, kad smo TRENUTNO na poziciji koja TRENUTNO vodi u evropu. To vi ocjenjujete da nece bit dovoljno ili ?ovisnik je napisao/la:Danas zaista jadno,dolazi do izražaja činjenica da smo za godinu izgubili cijelu prvu postavu i da klupska politika dovođenja neafirmiranih igrača vodi smo u jednom pravcu-grčevita borba za opstanak u narednim sezonama ako se nešto u upravi drastično ne promjeni.Ko očekuje da tom Cat i menprom dadnu neke pare ti su u velikoj zabludi,nit daju pare niti imaju viziju,biće tu dok ima opštinskih para,a jasno je da je to nedostatno za izlazak u Evropu,a kako rade drugi klubovi neće biti dovoljno ni za opstanak,taman za 1 ligu Federacije.
a da je bilo 8000 ljudi 2x protiv Sarajeva i danas protiv prvaka, a sve to u borbi za evropu, bilo bi i para za 3 vrhunska igraca, medju najplacenijim u LP. Kako ce davati pare za igrace kad kao sto mramor rece moraju davati pare da namire troskove domace utakmice jer nema navijaca.
nama samo daj neko da daje za nas pare a da mi ne mrdamo .Da hoce ljudi podnijet ostavke pa da vidite sta bi se desilo sa klubom, jer nema vise ko to preuzet. Svi o milionerima nekim pricamo, pa dje su ti milioneri, trce da uloze u Slobodu
jesi bar ti svjestan da bi to znacilo kljuc u bravu i gasenje kluba. Nema vise ko to da vodisloboda72 je napisao/la:Da hoće Bogdom, čim se sezona završi, mislim na vakat.Jer ovo ne vodi nikako na dobro.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako je jasno da je nedovoljno za izlazak u evropu, kad smo TRENUTNO na poziciji koja TRENUTNO vodi u evropu. To vi ocjenjujete da nece bit dovoljno ili ?ovisnik je napisao/la:Danas zaista jadno,dolazi do izražaja činjenica da smo za godinu izgubili cijelu prvu postavu i da klupska politika dovođenja neafirmiranih igrača vodi smo u jednom pravcu-grčevita borba za opstanak u narednim sezonama ako se nešto u upravi drastično ne promjeni.Ko očekuje da tom Cat i menprom dadnu neke pare ti su u velikoj zabludi,nit daju pare niti imaju viziju,biće tu dok ima opštinskih para,a jasno je da je to nedostatno za izlazak u Evropu,a kako rade drugi klubovi neće biti dovoljno ni za opstanak,taman za 1 ligu Federacije.
isti odgovor kao i @sloboda72, ja ne znam kako ljudi nisu svjesni da sad nema ko drugi da to vodi. raspad uprave=gasenje kluba. To i jeste osnovni razlog sto ih ja podrzavam, jer ne vidim nista drugo. Niko ovo ne bi preuzeo, a jos jedan vakum ne bi prezivili, i to je sustina.Probisvjet je napisao/la:Normalno treba da daju ostavke! Zasto su dosli, da prodaju muda za bubrege? Ko ce ono vise gledati sunce ti yebem. Valja izdrzati ono sat i pol.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako je jasno da je nedovoljno za izlazak u evropu, kad smo TRENUTNO na poziciji koja TRENUTNO vodi u evropu. To vi ocjenjujete da nece bit dovoljno ili ?ovisnik je napisao/la:Danas zaista jadno,dolazi do izražaja činjenica da smo za godinu izgubili cijelu prvu postavu i da klupska politika dovođenja neafirmiranih igrača vodi smo u jednom pravcu-grčevita borba za opstanak u narednim sezonama ako se nešto u upravi drastično ne promjeni.Ko očekuje da tom Cat i menprom dadnu neke pare ti su u velikoj zabludi,nit daju pare niti imaju viziju,biće tu dok ima opštinskih para,a jasno je da je to nedostatno za izlazak u Evropu,a kako rade drugi klubovi neće biti dovoljno ni za opstanak,taman za 1 ligu Federacije.
e jbg, sad vidim da se zajebajete sa SlobodomProbisvjet je napisao/la:Ima! Fino pred kucu i moliti Azmira da se vrati.
Ne zajebajemo se mi sa Slobodom. Zajebaje se NJUO! Nemaju plana, nemaju para, nemaju znanja, nemaju nista sto je Slobodi potrebno.ultrasstyle_tz je napisao/la:e jbg, sad vidim da se zajebajete sa SlobodomProbisvjet je napisao/la:Ima! Fino pred kucu i moliti Azmira da se vrati.
nikad, nikog ne molit.
ultrasstyle_tz je napisao/la:e jbg, sad vidim da se zajebajete sa SlobodomProbisvjet je napisao/la:Ima! Fino pred kucu i moliti Azmira da se vrati.
nikad, nikog ne molit.
i znaci treba je ugasit. To se i ja slazem. Ja prvi otkad pisem da je gasenje jedino rjesenje. Vec godinama.Probisvjet je napisao/la:Ne zajebajemo se mi sa Slobodom. Zajebaje se NJUO! Nemaju plana, nemaju para, nemaju znanja, nemaju nista sto je Slobodi potrebno.ultrasstyle_tz je napisao/la:e jbg, sad vidim da se zajebajete sa SlobodomProbisvjet je napisao/la:Ima! Fino pred kucu i moliti Azmira da se vrati.
nikad, nikog ne molit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.