Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro večer.Rigoletto je napisao/la:danas starta proces gašenja slobode.
Kakav si mi?wobly92 je napisao/la:Dobro večer.Rigoletto je napisao/la:danas starta proces gašenja slobode.
Addict je napisao/la:E sad je fakat vrijeme da se momci iz Zenice i Fu Do u borbi protiv kriminala pokriju po ušima. Čestitam vam prvo na pobjedi, ali sad stvarno šta bi bilo da je ovakav sastav izveo Široki protiv Viteza? Bilo bi teorija o masonima u najmanju ruku. Valjda vidite da ste bili paranoicni i da ste bez veze krivili sve oko sebe i na kraju ispadoste smiješni. Isto važi za teroije protiv Mladosti, evo i danas se pokazalo da igramo čisto. Sretno vam dalje i smanjite sad doživljaj, niko nije protiv vas.
Carles je napisao/la: Nema sta, usutkao si me. I give up. Odo tucat kamen
Čime sam zaslužio tu čast?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ove iz Zenice otjerati sa foruma. Jedino Marsala ostaviti.
Jedinj normalan momak koji misli svojom glavom.Marsal je napisao/la:Čime sam zaslužio tu čast?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ove iz Zenice otjerati sa foruma. Jedino Marsala ostaviti.
Ma buraz udaviše ovi tvoji sugrađani sa teorijama zavjere i kmečanjima, ni tuzlaci nisu ovoliko kukali kad ih je Slavija izbacila.Marsal je napisao/la:Čime sam zaslužio tu čast?
Eto Vam Mujabe.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ove iz Zenice otjerati sa foruma. Jedino Marsala ostaviti.
Ima još da se igra, potrebno nam je kući pobijediti Olimpica, Metalce i Mladost, te u Vitezu možda ne izgubit i može se do opstanka. Ali teško je i dalje, ekipa nam je stvarno kriminalna. U prvoj postavi imao 6-7 dobrih igrača, ostalo sve šteka...Sarajlijica1946 je napisao/la: Jedinj normalan momak koji misli svojom glavom.![]()
Mescini da se izvukoste, a nisam mislio da je tako nesto moguce. Jos sad kad ude Borac bit ce nasa liga zanimljivija od Premier lige.
Ma dobro, toga je uvijek bilo i uvijek će biti, samo mi smo oprali na ruke ove godine ali iskreno, kome nije sumnjivo da Metalci gola ne mogu uvalit nikome, a Širokog i Zrinjskog izdominiraše. Čim prođu Ivan Sedlo pretvore se u Barcu.Virtu4l je napisao/la: Ma buraz udaviše ovi tvoji sugrađani sa teorijama zavjere i kmečanjima, ni tuzlaci nisu ovoliko kukali kad ih je Slavija izbacila.
Jesu ga uhvatili ?TofiTofita je napisao/la:Eto Vam Mujabe.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ove iz Zenice otjerati sa foruma. Jedino Marsala ostaviti.
Crna Irma ga ošmekala.Convicts1988 je napisao/la:Jesu ga uhvatili ?TofiTofita je napisao/la:Eto Vam Mujabe.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ove iz Zenice otjerati sa foruma. Jedino Marsala ostaviti.
Celik je rinaka od ekipe, zesca, samo zahvaljujuci Musi u Vitezu i Olimpicu vi neispadate. Lupaj se guzicom kako ides kroz Zenicu citavu godinu za opstanak. Danas protiv nas koji smo dosli preko neke stvari i totalno nezainteresirani zabili gol iz greske nase i to je to. Valjali se 90min nece li brze vrijeme proc. Sad kolektivno izvadite ime Široki iz usta vise i sjasite u pm.KenoRob je napisao/la:Siroki stima rezultate treba ga izbacit iz lige. Jajce ne moze gola nikom dati osim Sirkom i Zrinjskom. Vitez je fakat u groznoj formi vjerovatno ce vanka. Meni licno zao Viteza vise bi volio da Jajce leti ali sta ces opet bolje Vitez vec Celik. Likce bez poraza ovo proljece gol nismo primili 4 utakmice a oko 400 minuta od zadnjeg primljenog gola iz penala protiv Mladosti. Bojan Regoje mora ostati na Bilinom jos 3 godine nek ovde zavrsi karijeru. likce pionsa nickize do stiko limvo licke cio nam se kleca
Edit: izvinjavam se, mrtav ozbiljan, onom momku carles ja mislim sto sam mu nesto za mamu reko. sori buraz nisam takav covjek
avenija je napisao/la:Zrinjski je lazna ekipa koja ce vjecno biti u sjeni Veleza.
Pijana seljacina. Zamisli da Cala dodje i izjavi kako je Radnik na Kosevu ginuo a u Mostaru lezerno igrao. Kralj izgovora i nista drugo.BijelaCokolada je napisao/la:Upravu je baka 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.