FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 22 apr 2017, 19:10

Slaba utakmica skroz losi smo ko kur.ac.
Ali imali smo srece malo za promjenu jbg.
Usudjujem se reci prezivimo li Zelju. ...sve je moguce.
Moraju sabrati malo.U odbrani puse cunami...
Napad necu komentirati....
Joj tandare brate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 apr 2017, 19:22

Kako sam i napisao, tvrda utakmica, teško da možemo primiti ali i dati gol.
Samo i imali smo sreće, odbrana nije bila na nivou koji sam očekivao.
Igra nam opada iz kola kolo, sve manje šansi pravimo, i strepimo za bodove kući. Dokle ovako, vidjećemo.
Ordaga opet utušen, Grahovac OPET katastrofa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2017, 19:25

Prvi sut u okvir gola u 85 minuti,to sve govori..bod kao kuca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 22 apr 2017, 19:28

wobly92 je napisao/la:Kako sam i napisao, tvrda utakmica, teško da možemo primiti ali i dati gol.
Samo i imali smo sreće, odbrana nije bila na nivou koji sam očekivao.
Igra nam opada iz kola kolo, sve manje šansi pravimo, i strepimo za bodove kući. Dokle ovako, vidjećemo.
Ordaga opet utušen, Grahovac OPET katastrofa.
Teško da možemo primiti? Pa igrali su nam u par navrata po dvije minute u 16. Erić nas par puta izvukao.
Slažem se da smo sve lošiji.
Ordagu zatvorili, a Grahovac opet solidan posao uradio, par puta gledam momak sam i niko da mu se otvori, a to nije njegova greška.
Smajić, Tandir, Todorović i od prije Efe zaslužuju kartu u nepoznatom pravcu. Pa bolji desni bek je Darkin brat, za klasu.
I nešto najgore što mogu vidjeti je da protivnički igrač prima loptu u 16 bez ikakvog pritiska, a sve nam se češće dešava.

Dobro smo prošli, bod ko zgrada.

@pinoglavi
Razumijem ja i optimizam, ali dokle se tješiti lošim rezultatima konkurenata?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2017, 19:32

Eric je spasio bod, dobar je na sutevima (bolji od Hadzica nedvojbeno), malo ima problema kod procjene/postavke prilikom centarsuta, cini mi se da je i danas lose procjenio let jedne lopte, a ubacivanja uglavnom boksuje, ne vjeruje sebi dovoljno u tim situacijama, no bolje i tako, nego da zavrsi kobno po ekipu

jadni Todorovic je silovan citavu tekmu (vrati se Efendicu, tako ti boga), vezni red nam nije postojao, Grahovac kada ima loptu, ne zna sta ce s njom, no to je u velikoj mjeri krivica saigraca, jer mu se niko ne otvara, nema kome odigrat pas, s druge strane, stekao sam dojam da je Tomic sam izdominirao tri nasa vezna igraca u oba pravca

opci utisak je da smo kao zaigrali nesto bolje kada je Smajic usao, tj kada smo zaigrali s dva napadaca, trebao bi Vlado razmislit o toj opciji, posto nam krila nisu u formi, ne mogu napravit nikakvu razliku, a ni vezni red im ne pomaze, neka sljedecu tekmu odmah krene s dva napadaca (Tandir-Zec), krila (Zilkic-Subic/Veseli), sredina (Ordagic-Stjepanovic), odbrana standardno, zna se

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 apr 2017, 19:35

zlatnakoka je napisao/la: @pinoglavi
Razumijem ja i optimizam, ali dokle se tješiti lošim rezultatima konkurenata?
Ne znam sto me ovdje smatrate optimistom nekim, samo stvari gledam kakve i jesu, trenutno smo u borbi za Europu, e sad sto je nismo zasluzili i sto igramo kao qarina je druga stvar. Realno i drugi konkurenti za Europu ukljucujuci Siroki ne igraju nesto bolje od nas. Prosle godine smo zasluzili makar jedan trofej pa ko te pita
Nad tobom sunce najljepše sja

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 apr 2017, 19:37

Bod ko kuca, drago mi je sto ce Kalezic igrati sljedeću, ima više ideje od Grahovca.

Valja nam preziviti Želju.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 apr 2017, 19:38

Danas bod k'o kuća. Treba se boriti za to 4. mjesto pa kako god. A na ljeto ako ne bude remont ekipe i pravih pojačanja mrka kapa
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2017, 19:48

Treba prvo razmontirati NJUO, pa montirati ljude koje imaju para i koji su sposobni, pa tek onda remontovati ekipu.....nikad jaci upravni odbor....mozda u Kikacima...... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
🔴⚫️

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 apr 2017, 19:49

Iduće kolo smo jači,truba-taraba ima 3 zuta kartona
DRŽAVA TUZLA!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 apr 2017, 19:51

Jedan i po flajer i plakat po navijaču koji je bio danas na stadionu, da audio/video oglasi na Slonu, Kameleonu i videozidovima nisu sponzorski bili bi u minusu sa ovom utakmicom. Kakva nam je posjeta, da plaćaju ozbiljnog dizajnera ne bi im ni trebalo ništa drugo, već bi bili u minusu. I hoćete da pričamo o posjeti, ma hajte molim vas.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2017, 19:59

NKMramor je napisao/la:Jedan i po flajer i plakat po navijaču koji je bio danas na stadionu, da audio/video oglasi na Slonu, Kameleonu i videozidovima nisu sponzorski bili bi u minusu sa ovom utakmicom. Kakva nam je posjeta, da plaćaju ozbiljnog dizajnera ne bi im ni trebalo ništa drugo, već bi bili u minusu. I hoćete da pričamo o posjeti, ma hajte molim vas.
Ko ce ici na stadion i ono gledati, osim 1500 bolesnika, klub bez ikakve perspektive, plana, programa, raspalih tribina.....
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 apr 2017, 20:02

:thumbup:
NKMramor je napisao/la:Jedan i po flajer i plakat po navijaču koji je bio danas na stadionu, da audio/video oglasi na Slonu, Kameleonu i videozidovima nisu sponzorski bili bi u minusu sa ovom utakmicom. Kakva nam je posjeta, da plaćaju ozbiljnog dizajnera ne bi im ni trebalo ništa drugo, već bi bili u minusu. I hoćete da pričamo o posjeti, ma hajte molim vas.
Brate, Kakvi crni flajeri i pm....Jesi ti danas gledao ONO....Za ONO morala biti nas teski bolesnik...Pa Ljudi mole Boga po tribinama da sudija dao odsvira kraj....Pa ono je za povratit, realno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 22 apr 2017, 20:12

pinoglavi je napisao/la:Ne znam sto me ovdje smatrate optimistom nekim, samo stvari gledam kakve i jesu, trenutno smo u borbi za Europu, e sad sto je nismo zasluzili i sto igramo kao qarina je druga stvar. Realno i drugi konkurenti za Europu ukljucujuci Siroki ne igraju nesto bolje od nas. Prosle godine smo zasluzili makar jedan trofej pa ko te pita
E tako već ja, u prvom postu nisi istakao da smo užas igrali, nego da nije loše. :)
Ma to ko te pita, stojim i ja, nek izgube, ali nek izgube uz je*enu borbu, a ne bezvoljnost. Tandir ne trči uopšte kad igra. Efe i Todor kad istrče ne vraćaju se. Zilkić da dodam ponovo nevidljiv, previše smo ga digli za onaj jedan potez. Ne kažem da je loš.

Zna li neko otprilike posjetu, meni djeluje izmedju 1000-1500.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2017, 20:19

ne znam kakva je situacija bila na zapadu, al smecar Piric je od sjevera dobio sto je zasluzio :opaopa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2017, 20:21

Skver je napisao/la:Treba prvo razmontirati NJUO, pa montirati ljude koje imaju para i koji su sposobni, pa tek onda remontovati ekipu.....nikad jaci upravni odbor....mozda u Kikacima...... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa dje cemo nac te koji imaju para i koji su sposobni. Nema ih puno oko nas.

a ovo danas lider prvaka i viceprvaka, trenutno prvog i petoplasiranog (cetveroplasiranog) ? gasi komplet ligu, ne znas ko je gori bio.
Al Tandira :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 apr 2017, 20:25

Haman više naroda bilo kad su oni crnci bili na probi.
Stvarno atmosfera k'o da je Podgrmeč došao.

I vidjeli smo i protiv Sarajeva koliko fali jedan napadač. Bez Tandira, kakvog-takvog, će biti i još teže protiv Želje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2017, 20:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Treba prvo razmontirati NJUO, pa montirati ljude koje imaju para i koji su sposobni, pa tek onda remontovati ekipu.....nikad jaci upravni odbor....mozda u Kikacima...... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa dje cemo nac te koji imaju para i koji su sposobni. Nema ih puno oko nas.

a ovo danas lider prvaka i viceprvaka, trenutno prvog i petoplasiranog (cetveroplasiranog) ? gasi komplet ligu, ne znas ko je gori bio.
Al Tandira :mrgreen:
Pa koji ce nam q.. ovi u UO bez para, pogotovo ovaj presjedavajuci, oni mi vise dodju ko placeni clanovi UO neke firme koji q... ne mrdaju i uzimaju pare.....vise bi para dao nas solinas.....mozemo i ti i ja biti predsjednici i glumiti frajere al sa tudjum parama....
🔴⚫️

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 apr 2017, 20:43

Chinaglia je napisao/la:ne znam kakva je situacija bila na zapadu, al smecar Piric je od sjevera dobio sto je zasluzio :opaopa:
Treba mu sestru pitat. :lol: Odgovara treba na prozivke i govori da smo svi debili. :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2017, 20:52

Mago je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne znam kakva je situacija bila na zapadu, al smecar Piric je od sjevera dobio sto je zasluzio :opaopa:
Treba mu sestru pitat. :lol: Odgovara treba na prozivke i govori da smo svi debili. :lol:
meni je takodjer jednom prilikom nesto srala, kada sam nesto pricao o Piricu :lol:
opasna mala, laka na jeziku, pitam se dal je takva u jos necemu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.