Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Voli te tvoje Sarajevo.
Mah, imali su mnogi pa su pod pritiskom ocekivanja debelo poklekli.
Cojk je pokazao damu i dokazao da posjeduje jak mentalitet.
Ebga sad se igramo djenerala poslije bitke ali poenta je da je mal ko mogao predvidjeti onakav nivo naspram klasnog protivnika te uopce ovoliki progres u nekim segmetnima.
Nisam ništa predviđao, ali sam duboko u sebi znao da Pjanić može biti klasni igrač. Pokazuje da može, sljedeći korak je kontinuitet i prenošenje svega toga u reprezentaciju.Asteriks je napisao/la:@Raonffa
Mah, imali su mnogi pa su pod pritiskom ocekivanja debelo poklekli.
Cojk je pokazao damu i dokazao da posjeduje jak mentalitet.
Ebga sad se igramo djenerala poslije bitke ali poenta je da je mal ko mogao predvidjeti onakav nivo naspram klasnog protivnika.
@Virto
Nije da je u tih 10 godina bio igrač za naše lige pa odjednom sad eksplodirao al' nebitno.
Voli te tvoje Sarajevo.
E sad to sto si ti znao je dr par cipela al govorim da je i jedno i drugo glediste bilo prihvatljivo ali mnogo vise ovo o iznenadjenju.
Ponuda je sasvim sigurno bilo, a on je čekao onu pravu. I na kraju je dočekao.
@Asteriks
Razumijemo se

Nećemo se baviti pričama šta bi bilo kad bi bilo, držaćemo se onoga što se desilo.Raonffa je napisao/la:@Virtual
Da pojednostavim. Ko je na kraju u pravu, ja, koji sam ga šest godina kritikovao i nikad nisam bio zadovoljan njegovom igrom? Ili su u pravu oni koji su ga 2012/13/14 zakivali u zvijezde, lijepili gol protiv Milana, Reala i LLL reprezentacija, svršavali na whoscored izvještaje i klanjali se nakon uspješnog pasa na dva metra?
Evo, ja skoro dvije godine nisam uputio kritiku, kako za ono što prikazuje u reprezentaciji, tako za nastupe u klubovima u kojima je igrao, a ti me šalješ na aparate?
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne ulazim u to ko ga je, kako, i zašto hvalio u prošlosti. Niti je uopšte poenta u tome.Virtu4l je napisao/la:Nećemo se baviti pričama šta bi bilo kad bi bilo, držaćemo se onoga što se desilo.Raonffa je napisao/la:@Virtual
Da pojednostavim. Ko je na kraju u pravu, ja, koji sam ga šest godina kritikovao i nikad nisam bio zadovoljan njegovom igrom? Ili su u pravu oni koji su ga 2012/13/14 zakivali u zvijezde, lijepili gol protiv Milana, Reala i LLL reprezentacija, svršavali na whoscored izvještaje i klanjali se nakon uspješnog pasa na dva metra?
Evo, ja skoro dvije godine nisam uputio kritiku, kako za ono što prikazuje u reprezentaciji, tako za nastupe u klubovima u kojima je igrao, a ti me šalješ na aparate?
Ja sam govorio o tome da je baš na ovoj temi bio mnogo mnogo puta vrijeđan i osporovan. Sigurno su ti poznate riječi "muda, Casper. krije se iza lopte" itd.
I takvih danas nema ovdje, a ti su govorili da mu je Roma plafon

A za aparate si dobio odgovor već u sljedećem postu nakon spominjanja aparata.
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Virtu4l je napisao/la:Pjanić će za te trofeje biti zaslužan kao Kolarov za Cityjeve ili Dejagah za Wolfsburgov.Raonffa je napisao/la:Al' primarno govorim o trofejima, tu će Pjanić vrlo vjerovatno preskočiti Džeku do kraja karijere (već ove sezone može 'prepoloviti' zaostatak za Džekom što se tiče trofeja), a isto tako mislim da će ostaviti ukupno bolji dojam u svijetu fudbala.

OMFG!
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Sta je trebao sa Metzom uci u PF CL?Virtu4l je napisao/la:Pa smo deset godina cekali na to okruzenje i trenera.

O juremos con gloria morir!
Kritika je jedno a omaložavanje i šprdanje drugo,ne kažem da si ti imao takve nastupe na ovoj temi,ne pamtim zaista ali bilo je onih koji jesu i u inat takvim se ovdje slavio svaki dobar potez i velicala svaka dobra partija u kojoj je nagovještavao svoj potencijal koji je uvjek bio neosporan,.Bilo je nas koji smo znali da ce izrasti u igraca za najviše domete pa nas danas nije ni sramota što smo svršavali na gol protiv Milana,.Virtu4l je napisao/la:Nećemo se baviti pričama šta bi bilo kad bi bilo, držaćemo se onoga što se desilo.Raonffa je napisao/la: @Virtual
Uvjek mi je smiješna bila ta fraza "igrac za male utakmice" a igrao u Romi koja provjereno nije ekipa za velike utakmice,sumnjam da bi to i Mesi promjenio,nek mi izvine romanisti ali to je realno,.Nije bilo Pjankete kontra Porta pa su pušili,nije ga bilo ni u finalu kupa kontra Lazia pa su opet spušili,.O repki da ne pričamo,tri kriminalna baraža,Danska na Koševu,Srbija na Marakani,itd..
Juve je Juve,nisam ni sumnjao da ce takticki i mentalno napredovati u takvoj ekipi,bilo je potrebno prilagodbe svakako,.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovi se baš trude da ureknu dobre igre. Konačno da zaigra kako može a ovi navalili kao zaraženi.Gefufna je napisao/la:Momci, nemojte sad pretjerivat da ne probudite jednog duha proslosti.
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Mislio sam na sebe.L'Avvocato je napisao/la:Ovi se baš trude da ureknu dobre igre. Konačno da zaigra kako može a ovi navalili kao zaraženi.Gefufna je napisao/la:Momci, nemojte sad pretjerivat da ne probudite jednog duha proslosti.

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- anonymousHD
- Kontakt:
bijedaanonymousHD je napisao/la:![]()

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 313, 7republictz, adrenaline323, Alipasino, AnelMid, Anoniman, Balorda, bavarian_bk, bhfanatic14, bordocrveni, Bosanac90, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, Edincapitano, EdinjoBos, Gomis99, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hafiz00, Hrammm1921, hurem, Jegres, Kaunas, L-Train, LaMeloBall, Laudrup, legendarnadruga, Maverick, MostarskiSin, napapijri1987, NebeskaSila96, NerminFatic, newton_heath_lyr, Paromlinac, Pirke, s4mke, SanaBosna, Scholl, Serha, Shategabri, Sheyi, Sveti, Uknaac, Vanja8, Venom i 356 gostiju.