bullsi samo 10 asista na tekmiarelinho je napisao/la:E yebem ti i ja Wade majku. Jednu asistenciju u drugom nije u stanju napraviti.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bullsi samo 10 asista na tekmiarelinho je napisao/la:E yebem ti i ja Wade majku. Jednu asistenciju u drugom nije u stanju napraviti.
Ma ovo je žalosno više šta se dešava. Evo gotova utakmica tako da sam pao. Fujbranimir85 je napisao/la:bullsi samo 10 asista na tekmiarelinho je napisao/la:E yebem ti i ja Wade majku. Jednu asistenciju u drugom nije u stanju napraviti.boston 31
Meni treba samo pobjeda, a nesto nisam siguran.Willy je napisao/la:Hajdemo Zenit hendikep...
Dva crvena za Ural. Jedan zbog prekrsaja, drugi zbog prigovora. Valjda prodjemo, yebigaWilly je napisao/la:Lajoviću majmune rastura te anonimus.
Valjda mogu dati dva gola za pola sata sa dva igrača više.Willy je napisao/la:Hajdemo Zenit hendikep...
Daj sudija isključi još jednog, ovi ne mogu da ga daju sa dvojicom više.SlevinKelevra je napisao/la:Dva crvena za Ural. Jedan zbog prekrsaja, drugi zbog prigovora. Valjda prodjemo, yebigaWilly je napisao/la:Lajoviću majmune rastura te anonimus.
ma, gostima ti je sad bod k'o milion maraka, posebno jer je bio haos kod crvenih kartona, umalo tuca opsta. Brane se kao da je finale LPWilly je napisao/la:
Daj sudija isključi još jednog, ovi ne mogu da ga daju sa dvojicom više.
eto gaWilly je napisao/la:Mogu li za 6 minuta da daju još jedan sa trojicom više?
Evooooooooooo gaaaaaaaaaa.Willy je napisao/la:Mogu li za 6 minuta da daju još jedan sa trojicom više?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.