FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 02:02

elSaik je napisao/la:Protivnici su za 180 minuta svega dva puta ozbiljnije ugrozili naš gol. Ne vidim potrebu da se u odbrani išta mijenja.
Pa i nema potrebe trenutno, ali Mešića je Kapić zlostavljao i vidi se da je baš ofalio. I Zvijezda je imala 2 zicera kod 0:0. Nažalost, moraćemo vjerovatno i primiti koji gol, pa da se promjene dese. Bogičević je ekstra odigrao ove dvije utakmice i njemu svaka čast. 3 puta smo ozbiljnije ugroženi protiv mrtvog Olimpika, a Zvijezda je fulala 1 na 1 šanse.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 02:07

muXmania je napisao/la: Mišljenja sam da je Bogičević jedan od najboljih štopera u ligi, ako ne i najbolji, možda sam subjektivan, ali dečko po meni zaslužuje i poziv u reprezentaciju. Mešić je dobar nemoj zezati, možda se sad trenutno nalazi u maloj krizi, ima nekih sitnih greškica, to se vidjelo protiv Olimpika, ali znaš i sam da kad uđe u formu da teško primamo golove, i da, siguran sam da je par Bogičenić-Mešić, najbolji štoperski tandem u ligi.
Mešić je prošlu sezonu bio ekstra! Od Hapoela je neprepoznatljiv. I niko ne garantuje da će ući u tu formu. Možda bi ga baš i klupa motivisala.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 avg 2010, 02:11

Željovac je napisao/la:
muXmania je napisao/la: Mišljenja sam da je Bogičević jedan od najboljih štopera u ligi, ako ne i najbolji, možda sam subjektivan, ali dečko po meni zaslužuje i poziv u reprezentaciju. Mešić je dobar nemoj zezati, možda se sad trenutno nalazi u maloj krizi, ima nekih sitnih greškica, to se vidjelo protiv Olimpika, ali znaš i sam da kad uđe u formu da teško primamo golove, i da, siguran sam da je par Bogičenić-Mešić, najbolji štoperski tandem u ligi.
Mešić je prošlu sezonu bio ekstra! Od Hapoela je neprepoznatljiv. I niko ne garantuje da će ući u tu formu. Možda bi ga baš i klupa motivisala.
ma dobro tek su dvije tekme prošle, ono protiv Hapoela nije nikakvo mjerilo, svi su bili katastrofa. zablistaće MEšić ponovo siguran sam, ove godine nam je odbrana najbolji dio tima, Radovanović je strašno napredovo, na desnom beku ima puno alternativa...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 02:12

Ma ja treba mjenjati Mesica 3 puta smo ugrozeni hebote kakav nacin razmisljanja :roll: ja da se pitam Kerla bi sad igro u Bosni Visockoj zato sto je ispao picic samo takav,a ti da se pitas on bi igrao vjerovatno i ako je ispao sta je ispao ;) .Vjerovatno razmisljate isto cim si mu halalio da ide kad nam je bio najpotrebniji :? sreca nasa ni ja,a ni ti ne odredjujemo ko ce igrati...nego samo mozemo palmuditi ovdje.
p.s vidim na slucaju Kerle kakav si tip ;) samo naprijed a mi cemo klimati glavom :mrgreen:
1921-2011

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 avg 2010, 02:15

Esii TM87 je napisao/la:Ma ja treba mjenjati Mesica 3 puta smo ugrozeni hebote kakav nacin razmisljanja :roll: ja da se pitam Kerla bi sad igro u Bosni Visockoj zato sto je ispao picic samo takav,a ti da se pitas on bi igrao vjerovatno i ako je ispao sta je ispao ;) .Vjerovatno razmisljate isto cim si mu halalio da ide kad nam je bio najpotrebniji :? sreca nasa ni ja,a ni ti ne odredjujemo ko ce igrati...nego samo mozemo palmuditi ovdje.
p.s vidim na slucaju Kerle kakav si tip ;) samo naprijed a mi cemo klimati glavom :mrgreen:
Upravo to...Kerlu sam cijenio, ali je ispao picic samo takav yebo li ga Hotić i njegova obecanja, pa se kasnije opet vratio ko kakva pizda.
Neda mu Amar iz principa da igra i u pravu je definitivno...pa ne može se bježati iz Želje tek tako bez ikakvih posljedica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 02:21

muXmania je napisao/la: ma dobro tek su dvije tekme prošle, ono protiv Hapoela nije nikakvo mjerilo, svi su bili katastrofa. zablistaće MEšić ponovo siguran sam, ove godine nam je odbrana najbolji dio tima, Radovanović je strašno napredovo, na desnom beku ima puno alternativa...
S dodatkom da su u revanšu skoro svi kod nas odigrali odlično. Osim Mešića. Amar je Kerlu kaznio novčano i sigurno mu je halalio. Da nije, ne bi ga ni na klupu stavljao. Ovako je treći stoper, a to je bio i prije odlaska na probu. Očekujte ga uskoro i u prvih 11. A može da mu sudi samo onaj koji je bio u istoj situaciji, koju ne znam tačno ni ja, ni vi. Na riječima su svi najveći Manijaci. Pa sam Amar neće da kaže da ne bi nikad trenirao Sarajevo.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 02:26

Treba on jos pure pojesti da bi se oprao od nepromisljenje gluposti koju je uradio.Daleko od toga da je Kerla los igrac,ali sve se vraca sve pa tako i to sto je on uradio mora imati cijenu...tako ce sutra bilo ko drugi,neki menadzer mu mahne ovaj ce potrcati..Kerla treba biti primjer kako se ne postupa sa najvecim klubom u BiH ;) mislim da je i on svjestan da je uradio glupost nevidjenu,pa tako sad mora da zapinje protiv Famosa da bude duplo bolji nego ostali,i sta mu to donosi :roll:
Amare da te nema morali bi te izmisliti :mrgreen:
1921-2011

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 02:29

Željovac je napisao/la:
muXmania je napisao/la: ma dobro tek su dvije tekme prošle, ono protiv Hapoela nije nikakvo mjerilo, svi su bili katastrofa. zablistaće MEšić ponovo siguran sam, ove godine nam je odbrana najbolji dio tima, Radovanović je strašno napredovo, na desnom beku ima puno alternativa...
S dodatkom da su u revanšu skoro svi kod nas odigrali odlično. Osim Mešića. Amar je Kerlu kaznio novčano i sigurno mu je halalio. Da nije, ne bi ga ni na klupu stavljao. Ovako je treći stoper, a to je bio i prije odlaska na probu. Očekujte ga uskoro i u prvih 11. A može da mu sudi samo onaj koji je bio u istoj situaciji, koju ne znam tačno ni ja, ni vi. Na riječima su svi najveći Manijaci. Pa sam Amar neće da kaže da ne bi nikad trenirao Sarajevo.
do sad nismo gola primilli,ne vidim razlog da neko ode na klupu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 02:33

Ne prati se, vidim. Kerla ne bi nigdje mogao potrčati da nije imao takav ugovor da se ŽELJO ništa ne pita. Tj. klauzulu po kojoj ga se mora pustiti u slučaju određene ponude(60.000 eura, čini mi se). Da je imao normalan ugovor, morao bi sve raditi u saglasnosti s klubom.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 02:51

elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Stojanović zabio 4 gola u zadnje 4 godine.
Lazar Popović 35.
edit: Michael Owen 29 (za godinu više).
Lazar Popović 17 golova u zadnje 4 godine. Naravno, to nikad ništa ne znači, ko još gleda statistiku :P :roll: :lol:

Visca el Višća!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 avg 2010, 03:15

Sta je sa otim igracem iz Azije, hoceli sta biti od njega i ako se moze znati ime/klub gdje igre bilo bi super!? Hvala unaprijed. :)

U Travnik på bod(ove)!! :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 avg 2010, 10:40

Željovac je napisao/la:Ne prati se, vidim. Kerla ne bi nigdje mogao potrčati da nije imao takav ugovor da se ŽELJO ništa ne pita. Tj. klauzulu po kojoj ga se mora pustiti u slučaju određene ponude(60.000 eura, čini mi se). Da je imao normalan ugovor, morao bi sve raditi u saglasnosti s klubom.
Kerla je imao ugovor potpisan prije dolaska Amara tj. u doba nesretnog Samira. Mislim da se mogao udostojiti pa makar se javno izvinuti navijacima i priznati svoju gresku( barem bi ispao manji papak).

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 14 avg 2010, 11:30

Kerla ne zna dodati loptu na 10 metara. Mešić je najbolji naš igrač.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 11:38

bablaz je napisao/la:Kerla ne zna dodati loptu na 10 metara. Mešić je najbolji naš igrač.
jel to familija :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 11:49

Jeli vise vrijeme da padne i ta Pirota?Mislim da veziri nisu nikad bili zreliji za poraz,oni s krompirom a mi championi aktuelni i samo nastavili gdje smo stali prosle sezone.Mada ovo nemora nista znaciti,ali...ma bod ko kuca,ja ocekujem 0-2 :)
1921-2011

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 avg 2010, 11:58

Joj kad ovi metuzalemi iz Travnika kažu da "bodovi ostaju na Piroti" dođe mi da harakiri izvršim. Znaju da meda ne mogu, dva pasa sastavit, samo batinjanje i sudije, ubij boga u protivniku i zdra'o. Gdje je poštovanje prema šampionu? Dabogda ispali i nikad više ne ušli...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 12:20

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 12:25

rekao je za SportSport.ba Nedžad Selimović. te dodao:
"Poznajemo dobro momčad Željezničara, uostalom kao što i oni poznaju nas. Naš glavni zadatak dana je zaustaviti Zebu koji "hrani" loptama Bešliju i Višću. Ukoliko u tome uspijemo, siguran sam da ćemo slaviti. Pokušat ćemo od prve minute pritisnuti našeg protivnika jer mnogo bi nam značilo kada bismo na samom otvaranju susreta postigli pogodak. Uglavnom mislim da će susret biti dosta zanimljiv, te da ćemo mi na kraju biti ti koji će se radovati."

Znaci da ce Zeba dobit mare danas...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 avg 2010, 12:27

tanzla je napisao/la:Joj kad ovi metuzalemi iz Travnika kažu da "bodovi ostaju na Piroti" dođe mi da harakiri izvršim. Znaju da meda ne mogu, dva pasa sastavit, samo batinjanje i sudije, ubij boga u protivniku i zdra'o. Gdje je poštovanje prema šampionu? Dabogda ispali i nikad više ne ušli...
Zanimljivo da ovakve izjave uvijek daju 2 kluba, Travnik i Sloboda. Da su najkvalitetnije ekipe ne bi mogli davati takve izjave, a kamoli ovakve kakve su sada, al' eto..kod nas je jos normalno lomit protivnike. Sanjam dan kada ce nas UEFA natjerat da se smanji liga na 10 klubova.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 12:29

Seyo_TM je napisao/la:rekao je za SportSport.ba Nedžad Selimović. te dodao:
"Poznajemo dobro momčad Željezničara, uostalom kao što i oni poznaju nas. Naš glavni zadatak dana je zaustaviti Zebu koji "hrani" loptama Bešliju i Višću. Ukoliko u tome uspijemo, siguran sam da ćemo slaviti. Pokušat ćemo od prve minute pritisnuti našeg protivnika jer mnogo bi nam značilo kada bismo na samom otvaranju susreta postigli pogodak. Uglavnom mislim da će susret biti dosta zanimljiv, te da ćemo mi na kraju biti ti koji će se radovati."

Znaci da ce Zeba dobit mare danas...
Zato je i bitno da ga brzo zavucemo onda se ne moras izlagati njihovim batinasima i diktirati tempo igre, bilo bi predobro donijeti bodove ili bod jer imamo ova dva batinaska gostovanja odatle sta se god bodova izvadi dobro je.
Sve u svemu treba odigrati mangupski pa sta bog da.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Proximic i 33 gosta.