FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mislim da svi znamo ko sa foruma pravi lazne profile Vlade Jagodica, znamo ko ga ovdje ne voli :kafa:
Ja ovdje nisam procitao da neko navija za Slogu i ako ikada dodje do gradskog derbija stvarno ne vidim ko ce navijati za Slogu, manite suplje price i prozivanja.
P.S. Naravno da bi svako normalan volio da Tuzla ima dva tima u PL. E sad druga je stvar sto bi neciji interesi bili debelo ugrozeni.
P.S. Naravno da bi svako normalan volio da Tuzla ima dva tima u PL. E sad druga je stvar sto bi neciji interesi bili debelo ugrozeni.
I ako se ugasimo samo zakacit plugove za ovo,uzorat stadion posadit krompir opaaSariel je napisao/la:
evo je
i ovo zeljini nisu nabavili???
sramota...
Ukopa nas carsija !
Vugdalić: Husića su u Slobodi uvlačili u “prljave poslove”
Poznati bosanskohercegovački komentator i dugogodišnji sportski radnik Saša Vugdalić, priznao je zbog čega je Azmir Husič napustio Slobodu.
On je bio jedan od najbližih ljudi Husiću u vrijeme dok je ovaj bio na čelu Slobode, a kaže kako je glavni razlog za njegov odlazak bilo uvlačenje u prljave poslove.
“Uložio je milione u Slobodu. Nije žalio novac. Sloboda je bila pred stečajem kada je dolazio u klub, bio je svjestan čega šta ga čeka. Dolazilo je do nekih uvreda, tipa seljak iz Glogove, a uz njega seljak iz Srebenice, šta će on nama, šta mudruje. Vratio je atmosferu, doveo je Ćiru. Odigrali su se strašni derbiji prošle sezone. Sloboda je prošle sezone trebala osvojiti naslov prvaka i Kup, ali nije, no, i to je sport. Sada je trebalo nastaviti tako i stogodišnjicu dočekati sa titulom i Slobodom u Europi. Nekome je to zasmetalo počevši od politike i lokalnih negativaca. Njemu ta ljubav nije uzvraćena. Morao je pući jer su ga počeli uvlačiti u prljave poslove za koje on nije, i u političke i u ekonomske. Bilo mu je žao. Uložio je par miliona, a od Slobode ne želi tražiti ni dinara dok dođe do privatizacije”, rekao je Saša Vugdalić za ****.ba.
Nakon toga, Vugdalić ističe da mu je žao što je ta priča završila te da je Husić sve to radio iz ljubavi.
“Zaustavljena je jedna lijepa priča. Husić je uzeo Slobodu iz ljubavi prema Tuzli. Njega je otac sa 11 godina dovodio da gleda Slobodu. Odlučio je svojoj Tuzli, svojoj Slobodi dati nešto u ovim teškim vremenima”, dodao je on.
Poznati bosanskohercegovački komentator i dugogodišnji sportski radnik Saša Vugdalić, priznao je zbog čega je Azmir Husič napustio Slobodu.
On je bio jedan od najbližih ljudi Husiću u vrijeme dok je ovaj bio na čelu Slobode, a kaže kako je glavni razlog za njegov odlazak bilo uvlačenje u prljave poslove.
“Uložio je milione u Slobodu. Nije žalio novac. Sloboda je bila pred stečajem kada je dolazio u klub, bio je svjestan čega šta ga čeka. Dolazilo je do nekih uvreda, tipa seljak iz Glogove, a uz njega seljak iz Srebenice, šta će on nama, šta mudruje. Vratio je atmosferu, doveo je Ćiru. Odigrali su se strašni derbiji prošle sezone. Sloboda je prošle sezone trebala osvojiti naslov prvaka i Kup, ali nije, no, i to je sport. Sada je trebalo nastaviti tako i stogodišnjicu dočekati sa titulom i Slobodom u Europi. Nekome je to zasmetalo počevši od politike i lokalnih negativaca. Njemu ta ljubav nije uzvraćena. Morao je pući jer su ga počeli uvlačiti u prljave poslove za koje on nije, i u političke i u ekonomske. Bilo mu je žao. Uložio je par miliona, a od Slobode ne želi tražiti ni dinara dok dođe do privatizacije”, rekao je Saša Vugdalić za ****.ba.
Nakon toga, Vugdalić ističe da mu je žao što je ta priča završila te da je Husić sve to radio iz ljubavi.
“Zaustavljena je jedna lijepa priča. Husić je uzeo Slobodu iz ljubavi prema Tuzli. Njega je otac sa 11 godina dovodio da gleda Slobodu. Odlučio je svojoj Tuzli, svojoj Slobodi dati nešto u ovim teškim vremenima”, dodao je on.
Normalno da svakog tuzlaka slobodasa boli krac za slogom ko i za svakim drugim klubom van slobode.Skver je napisao/la:Ja ovdje nisam procitao da neko navija za Slogu i ako ikada dodje do gradskog derbija stvarno ne vidim ko ce navijati za Slogu, manite suplje price i prozivanja.
I niko normalan i racionalan ne bi volio 2 premierligasa u ovoli kom gradu..
I koga boli krac sta prica ta ubleha vugdalic.bize sacuvaj na kog se lozite.ubleha nam o klubu radila lafo imo konekcije koje konekcije bio u un.u u ratu?

Prvi klub mu zeljo.potureno kukavicje jaje.nije on seljak.ono je seljacina karakterna ona najgore vrste.samopromotor interesdzija.hraaak pljuc.
Malo gledaj dalje od nosa....poturili ga iz Zelje da se ne plasiraju u Evropu.....Normalno da trebaju dva prvoligasa, iz razloga da oni koji ne vide dalje od nosa mogu skontati da je fudbal danas biznis i da klubove ne mogu vodii fukarei i poslusnici i tjerati nekog za cvaju.....Sariel je napisao/la:Normalno da svakog tuzlaka slobodasa boli krac za slogom ko i za svakim drugim klubom van slobode.Skver je napisao/la:Ja ovdje nisam procitao da neko navija za Slogu i ako ikada dodje do gradskog derbija stvarno ne vidim ko ce navijati za Slogu, manite suplje price i prozivanja.
I niko normalan i racionalan ne bi volio 2 premierligasa u ovoli kom gradu..
I koga boli krac sta prica ta ubleha vugdalic.bize sacuvaj na kog se lozite.ubleha nam o klubu radila lafo imo konekcije koje konekcije bio u un.u u ratu?![]()
![]()
Prvi klub mu zeljo.potureno kukavicje jaje.nije on seljak.ono je seljacina karakterna ona najgore vrste.samopromotor interesdzija.hraaak pljuc.
P.S. Ne znam koji si ti faktor i slicni da mogu pisati o Vugdalicu u tom kontekstu......
Koji si ti faktor da mos pisat o meni?i libo tebe o cem cu ja pisatna temi slobode.bar ne kmecim.
Pisacu sta ja hocu a ti i takvi ko ti nastavite.kmecat ko kakve tetkice.stA je bilo neki problem??
Vugdalic ubleha bjelosvjestka.bljak.jos gori ste vi koji pusite njegove ublehe.
Covjek levatio gdje je koga stigo bljuje o nama.a lafo imo veze i dobre namjere.ko ga **** seljacina neopjevana

Sulejman Krpic
Pisacu sta ja hocu a ti i takvi ko ti nastavite.kmecat ko kakve tetkice.stA je bilo neki problem??
Covjek levatio gdje je koga stigo bljuje o nama.a lafo imo veze i dobre namjere.ko ga **** seljacina neopjevana

Sulejman Krpic

Sariele nabodi ga
Sariel je napisao/la:Koji si ti faktor da mos pisat o meni?i libo tebe o cem cu ja pisatna temi slobode.bar ne kmecim.
Covjek levatio gdje je koga stigo bljuje o nama.a lafo imo veze i dobre namjere.ko ga **** seljacina neopjevana![]()
Sulejman Krpic
Ako ga ne udaris nisi nista

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma ja ba, on seljacina zajedno sa Azmirom ti carsija.....potureni da uniste tuzlanski fudbal, sva sreca pa na vrijeme ste ih otkrili....Sariel je napisao/la:Koji si ti faktor da mos pisat o meni?i libo tebe o cem cu ja pisatna temi slobode.bar ne kmecim.
Covjek levatio gdje je koga stigo bljuje o nama.a lafo imo veze i dobre namjere.ko ga **** seljacina neopjevana![]()
Sulejman Krpic
TaRgEt_ je napisao/la:Sariel je napisao/la:Koji si ti faktor da mos pisat o meni?i libo tebe o cem cu ja pisatna temi slobode.bar ne kmecim.
Sulejman Krpic
Ako ga ne udaris nisi nista

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel predcednik jos prehladjen? Proslu utakmicu je bio?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eldin Jakupovic pomjera žardinjere ispred heartland-a da uparkira svog Audija iiiii gru... direkt u saksiju... Ahahahaha...J e b a n i smo sutra... Hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo ovako.nije mi namjera ujebat temu licnim prepucavanjima.a i fakat sam popio.da ne bude ujutro nisam mislio.nek prenoci skver.
Tema.sliboda.utakmice.
Tema.sliboda.utakmice.

- RollingPaper
- Kontakt:
koji smo mi carevi, otvoris sportsport.ba izlazi reklama za sutrasnju utakmicu 

Sutra teška utakmica. Teško da možemo izvuć pozitivan rezultat. Ali, kad se niko i ne nada, tada smo ****. Trebao je Vlado ostaviti Facebook profile kao alibi nakon meča...
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Najcesci rezultat ove dvije ekipe je bio 2:1
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Deja vu. U oba smisla.tinaslafkr je napisao/la:Najcesci rezultat ove dvije ekipe je bio 2:1
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
ne moze ova ekipa funkcionisat ako su na terenu Zec, Zilkic i Subic, maximalno dvojica mogu igrat
onda na klupi imas jednog + Veselog, fakticki dva krilna igraca, da sve cetvorica igra najbolje sto mogu, ih, gdje bi nam kraj bio, al jbg, kod nas nikada dva dobra sastavit, uvijek negdje izbije problem
Zeca ne mozes stavit na klupu, jer je nas ponajbolji igrac trenutno, mozda ne toliko igrom, al zabija golove, tako da moras birat izmedju Subica i Zilkica, Subic je bolji igrac, a realno obojica su tanki trenutno, Subic doduse zbog povrede manje igra od njih dvojice, a Veseli je u kanalu samo takvom
sreca ne igra Stojkic, unistio bi jadnog Todorovica, a razmisljam o 4-4-2 sa Subicem i Veselim, ili 4-3-3 sa Subicem i Grahovcem, uglavnom, obzirom da pobjedom mozemo mnogo dobit, ja bih da mi napadnemo, pa ko gornji, ko donji
onda na klupi imas jednog + Veselog, fakticki dva krilna igraca, da sve cetvorica igra najbolje sto mogu, ih, gdje bi nam kraj bio, al jbg, kod nas nikada dva dobra sastavit, uvijek negdje izbije problem
Zeca ne mozes stavit na klupu, jer je nas ponajbolji igrac trenutno, mozda ne toliko igrom, al zabija golove, tako da moras birat izmedju Subica i Zilkica, Subic je bolji igrac, a realno obojica su tanki trenutno, Subic doduse zbog povrede manje igra od njih dvojice, a Veseli je u kanalu samo takvom
sreca ne igra Stojkic, unistio bi jadnog Todorovica, a razmisljam o 4-4-2 sa Subicem i Veselim, ili 4-3-3 sa Subicem i Grahovcem, uglavnom, obzirom da pobjedom mozemo mnogo dobit, ja bih da mi napadnemo, pa ko gornji, ko donji