Nećeš jer nisi takav.Steph je napisao/la:I kako da ja Cuevasu ne poželim neku bolest?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bas tako, ali fakar imas 5:4 na svoj servis 30:0 i na kraju izgubiarelinho je napisao/la:Nećeš jer nisi takav.Steph je napisao/la:I kako da ja Cuevasu ne poželim neku bolest?

posljednje pare sam stavio na goffina

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
murray i soares.
ovi panjevi za koje nisam nikad cuo ih razbucaju , ajd ovaj nys i nekako tigra neke ljeve turnire, ovaj drugi nikad co i ljudi tuku u prvom kolu osmi par svijeta, u drugom kolu treci.
Ito ovi povedu u 3. setu 2-0 i izgube ga 3-10.
ma sve cisto i regularno
nikad vise ispod 1.5 na moj tiket, juce velike kvote glat ulovim, danas mi ovi moroni uzmu sav profit ito glatk skino u dublu mladu barsu over golove i 3+
ovi panjevi za koje nisam nikad cuo ih razbucaju , ajd ovaj nys i nekako tigra neke ljeve turnire, ovaj drugi nikad co i ljudi tuku u prvom kolu osmi par svijeta, u drugom kolu treci.
Ito ovi povedu u 3. setu 2-0 i izgube ga 3-10.
ma sve cisto i regularno
nikad vise ispod 1.5 na moj tiket, juce velike kvote glat ulovim, danas mi ovi moroni uzmu sav profit ito glatk skino u dublu mladu barsu over golove i 3+
Cudne stvari se desavaju,same od sebe,stalno. Dobro ti je rekao momak,ako ce namjestat,namjestat ce Futuresima ili nekim Challengerima,kao sto se i radi. A vjerovati da ce sad Murray ili Nadal ili Federer,multimilioneri,idoli djece i legende sporta igrati mec na manje gemova jer im je netko tako rekao je suludo.Effenberg je napisao/la:Ma ne kazem ja da je namjesten svaki mec. Ali ima nesto. Moguce je da nekad bace set ili neke gemove radi o/u i ovi najveci u nekim mecevima, nesto ima u pm. Jer puno se desava cudnih stvari.
Ne bi rekao samo ITF da se rikta i na Challenger nivou je dosta namjestaljki na ATP 250 takodje. Nekad se i igraci protiv sebe moze biti da klade, jbg sto ne bi tamo neki sta ja znam Nishioka lupam kad igra protiv Nadala npr. reko familiji kladi se protiv mene 1.set 6:0 ko ce znat a nije sramota da te zgazi Nadal. Znaci i ne pokusavaju uopste. Kladionice su poremetile sport mnogo nazalost.
Vrijeme je za nekakav x veceras u nba. Go Utah! 

Hajdemo cvajta golovi...
Eto ih baš koji trebajuWilly je napisao/la:Hajdemo cvajta golovi...

Tako blizu, a tako daleko.
- transandino
- Kontakt:
koln x2 i slavia 2 za nesto parica hajdee
AVANTI LIBERTA 1919
moRel se lezat holandezi 

Emmen daje gol. 

Idemo EFES
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uhuhuhuhu... sinoć mi Cavs donesoše dobitak nemogućim preokretom, sad čekam Llulla over 17,5. Kraj prvog poluvremena, zabija čudo koš i dolazi na 4, znam da tu ide eksplozija. Sredina treće, pet trica i slobodno bacanje. Kakav otac košarke!

Hayley <3
Demirbaytransandino je napisao/la:koln x2 i slavia 2 za nesto parica hajdee
- transandino
- Kontakt:
digo sam 40 maraka jbg to je sve sto je ostalo da se ima za sutra..kad dade go zadnji napad kad me srce ne strefi radi 40 marakahrn je napisao/la:Demirbaytransandino je napisao/la:koln x2 i slavia 2 za nesto parica hajdee

AVANTI LIBERTA 1919
Znam kakav je osjecaj , samo sto mi se desavalo da ga prime u 90tojtransandino je napisao/la:digo sam 40 maraka jbg to je sve sto je ostalo da se ima za sutra..kad dade go zadnji napad kad me srce ne strefi radi 40 marakahrn je napisao/la:Demirbaytransandino je napisao/la:koln x2 i slavia 2 za nesto parica hajdee![]()
![]()
- transandino
- Kontakt:
digo sam 40 maraka jbg to je sve sto je ostalo da se ima za sutra..kad dade go zadnji napad kad me srce ne strefi radi 40 maraka
[/quote]
Znam kakav je osjecaj , samo sto mi se desavalo da ga prime u 90toj[/quote]
to je na stranom racunu a u bosni cekam go bringhtona nista,na drugom tiketu za pedesana sevila da ne dobije zuti na poluvremenu 33 minuta zuti i na jednom nancy cekam oba daju i to pada ... 4 tiketa i ovaj jedan se zakaci nekako

Znam kakav je osjecaj , samo sto mi se desavalo da ga prime u 90toj[/quote]
to je na stranom racunu a u bosni cekam go bringhtona nista,na drugom tiketu za pedesana sevila da ne dobije zuti na poluvremenu 33 minuta zuti i na jednom nancy cekam oba daju i to pada ... 4 tiketa i ovaj jedan se zakaci nekako

AVANTI LIBERTA 1919
transandino je napisao/la: to je na stranom racunu a u bosni cekam go bringhtona nista,na drugom tiketu za pedesana sevila da ne dobije zuti na poluvremenu 33 minuta zuti i na jednom nancy cekam oba daju i to pada ... 4 tiketa i ovaj jedan se zakaci nekako

- branimir85
- Kontakt:
butler i thomas očajni
-a oni mi na oba lista-sve ostalo dobro

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ajde Wade još jednu asistenciju, sebično smeće. 

E yebem ti i ja Wade majku. Jednu asistenciju u drugom nije u stanju napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.