ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Steta sto nije Novak prosao da ga Nadal dobije pa malo vrati dvoboje u svoju korist.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
siguran sam da ga ne bi dobioEld0rado je napisao/la:Steta sto nije Novak prosao da ga Nadal dobije pa malo vrati dvoboje u svoju korist.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovakav Nole i GS ne idu skupa. Goffin napokon pobjeđuje Novaka, bilo je i vrijeme.
Ali idemo sad i Schwartzman. Diego odlično igra, idemo krunisati to velikom pobjedom.
Ali idemo sad i Schwartzman. Diego odlično igra, idemo krunisati to velikom pobjedom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A trudio se David maksimalno da Nole prođe dalje 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
mene gledanje noleta ponovo počinje nervirati, ko u doba prije beckera. ne znam zašto, ali iritira
Lik je bio poblijedio ko krpa na one prve mec lopte, kad ga prikaza u onom blizem kadru imao sam osjecaj da lik boluje od kakve teske bolescuge, upiso se od straha, sreca pa pogodi liniju nekako na onu zadnju mec loptu, vec sam mislio da ce usrat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma čkapiRaonffa je napisao/la:A trudio se David maksimalno da Nole prođe dalje

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma čketinapiDANTES je napisao/la:ma čkapiRaonffa je napisao/la:A trudio se David maksimalno da Nole prođe dalje

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U posljednjem gemu meča umjesto reketom udarao je loptice brokulom.

Gdje su oni strucnjaci koji su govorili da ce Novak 4-5 godina sve redom uzimati

Jbt kako dobro igra Diego, bice ovdje jako tesko Nadalu doci do pobjede,decko ga voda po terenu tamo vamo,milina gledati 

Mali Diego strasan, pokazuje da se bez servisa moze itekako igrati na vrhunskom nivou, ali ipak nedovoljno za Rafu, koji je defanzivno brutalan, nemoguce ga je probiti, kretanje vrhunsko isto tako 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Centralni teren u Barceloni od ove godine nosi ime Rafael Nadal. 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- AshburtonG
- Kontakt:
kakav poen Nadala

Da imaju obraza i Phillipe Chatrier bi preimenovali u Rafino ime, iako nije Francuz.alex1991 je napisao/la:Centralni teren u Barceloni od ove godine nosi ime Rafael Nadal.

Ubi Rafica nogama
Dobar mec, Diego simpatican teniser

Kad su mogli katalonci iako je Rafa zakleti navijac Reala zasto ne bi mogli i francuzibodi123 je napisao/la:Da imaju obraza i Phillipe Chatrier bi preimenovali u Rafino ime, iako nije Francuz.alex1991 je napisao/la:Centralni teren u Barceloni od ove godine nosi ime Rafael Nadal.

ma neka ostanu chatrier i lenglen, a kad jednom akobogda naprave novi centralni sa krovom i ostalom skalamerijom, neka onda to bude court rafa
ali za to mora prvo osvojiti i deseti rg

ma bit ce Rafa court sigurno, samo ne jos neko vrijeme rano je jbg, dok zavrsi karijeru i malo ostari, pa ondajestamaji je napisao/la:ma neka ostanu chatrier i lenglen, a kad jednom akobogda naprave novi centralni sa krovom i ostalom skalamerijom, neka onda to bude court rafa
dosta je i 9 vala, sa 10 bi stavio pecat kao najuspjesniji igrac u historiji tenisa na jednom od 4 GSa
sta radi brat, kakvi su ovo forehandi

Kakav mec Schwartzmana, ali opet nedovoljno za set, 14 poena zaredom 

- RafaGarros9
- Kontakt:
NO RAFA NO TENIS

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.