Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Pjanke je postigao ono sto npr Dzeko nece nikad. postao je jedan od najvaznijih igraca u jednom od najvecih klubova svijeta.
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Je li ima gdje 'vs' video? 

to je toRichmanBiH je napisao/la:Pjanke je postigao ono sto npr Dzeko nece nikad. postao je jedan od najvaznijih igraca u jednom od najvecih klubova svijeta.
wolsburg city i roma, nisu klubovi ni blizu levela Juventusa koji je proglasen drugim klubom proslog stoljeca iza reala.... a daanas cini ekipu koja je po snazi medju 3-4 najjace na svijetu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I ja sam se iznenadio pravo da ti kažem, pored Mandžukića (koji je isto tako bio dobar) da spomenu Pjanića je za mene iznenađenje. I to ne samo da spomenu, prikazaše ono proigravanje za Higuaina u prvom poluvremenu i dodađe kako je dirigovao veznim redom Juventusapinoglavi je napisao/la:@jasmin10 na aparatimaRaonffa je napisao/la:Pohvalili su Pjanića na Novoj večeras ma Dnevniku. Kažu da je sinoć dirigovao veznim redom Juventusa.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pivopija je napisao/la:Tad ostane da komentarise samo prava raja.COYS je napisao/la:Kada Gefufna utihne.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pantelija je napisao/la:to je toRichmanBiH je napisao/la:Pjanke je postigao ono sto npr Dzeko nece nikad. postao je jedan od najvaznijih igraca u jednom od najvecih klubova svijeta.
wolsburg city i roma, nisu klubovi ni blizu levela Juventusa koji je proglasen drugim klubom proslog stoljeca iza reala.... a daanas cini ekipu koja je po snazi medju 3-4 najjace na svijetu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Jbg,Wolfsburg je trebao da bude odskocna daska za mega-karijeru,ali nije bilo sudbine ipak nije svako tad znao cijenit Dzeku za 37 milja koliko je npr.City, i onda jednostavno godine prilagodjavanja Engleskom fudbalu i konkurencija mu nije dala da pokaze zasto je jedan od najboljih igraca svijeta ...da je Dzeko npr tad ili ranije nekad otisao u Juventus/Napoli ili Bayern gledali bi njeg umjesto Cavani-ja ili Lewandowskog garantujemRichmanBiH je napisao/la:Pjanke je postigao ono sto npr Dzeko nece nikad. postao je jedan od najvaznijih igraca u jednom od najvecih klubova svijeta.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nakon Reala Mire skida skalp i Barseloni. Red je da se nesto osvoji!
Jednostavno, Pjanić je vukao pametnije poteze u klupskom fudbalu i to je toPrinceofVeresija je napisao/la:Jbg,Wolfsburg je trebao da bude odskocna daska za mega-karijeru,ali nije bilo sudbine ipak nije svako tad znao cijenit Dzeku za 37 milja koliko je npr.City, i onda jednostavno godine prilagodjavanja Engleskom fudbalu i konkurencija mu nije dala da pokaze zasto je jedan od najboljih igraca svijeta ...da je Dzeko npr tad ili ranije nekad otisao u Juventus/Napoli ili Bayern gledali bi njeg umjesto Cavani-ja ili Lewandowskog garantujemRichmanBiH je napisao/la:Pjanke je postigao ono sto npr Dzeko nece nikad. postao je jedan od najvaznijih igraca u jednom od najvecih klubova svijeta.

I na kraju će vjerovatno imati bolju klupsku karijeru od Džeke. U principu se njih dvojica ne mogu porediti jer igraju na različitim pozicijama, Džeko je ipak postigao mnogo golova u ligama petice i to će uvijek ostati tako i teško će ko oboriti taj njegov rekord od naših igrača u budućnosti.
Al' primarno govorim o trofejima, tu će Pjanić vrlo vjerovatno preskočiti Džeku do kraja karijere (već ove sezone može 'prepoloviti' zaostatak za Džekom što se tiče trofeja), a isto tako mislim da će ostaviti ukupno bolji dojam u svijetu fudbala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pjanić će za te trofeje biti zaslužan kao Kolarov za Cityjeve ili Dejagah za Wolfsburgov.Raonffa je napisao/la:Al' primarno govorim o trofejima, tu će Pjanić vrlo vjerovatno preskočiti Džeku do kraja karijere (već ove sezone može 'prepoloviti' zaostatak za Džekom što se tiče trofeja), a isto tako mislim da će ostaviti ukupno bolji dojam u svijetu fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kada tako gledaš onda recimo Modrić nema nikakve zasluge u osvojenim trofejima Real Madrida. Previše je to površno gledanje na stvari, a što je najgore znam da me razumiješ nego si u srijedu navečer poslan na aparate pa se svetišVirtu4l je napisao/la:Pjanić će za te trofeje biti zaslužan kao Kolarov za Cityjeve ili Dejagah za Wolfsburgov.Raonffa je napisao/la:Al' primarno govorim o trofejima, tu će Pjanić vrlo vjerovatno preskočiti Džeku do kraja karijere (već ove sezone može 'prepoloviti' zaostatak za Džekom što se tiče trofeja), a isto tako mislim da će ostaviti ukupno bolji dojam u svijetu fudbala.

Zasto sam poslan na aparate?Raonffa je napisao/la:Kada tako gledaš onda recimo Modrić nema nikakve zasluge u osvojenim trofejima Real Madrida. Previše je to površno gledanje na stvari, a što je najgore znam da me razumiješ nego si u srijedu navečer poslan na aparate pa se svetišVirtu4l je napisao/la:Pjanić će za te trofeje biti zaslužan kao Kolarov za Cityjeve ili Dejagah za Wolfsburgov.Raonffa je napisao/la:Al' primarno govorim o trofejima, tu će Pjanić vrlo vjerovatno preskočiti Džeku do kraja karijere (već ove sezone može 'prepoloviti' zaostatak za Džekom što se tiče trofeja), a isto tako mislim da će ostaviti ukupno bolji dojam u svijetu fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato što te Pjanić iznenadio sa odličnom partijom, kao i u prvom meču. Svakako da si mislio da Pjanić nikada neće moći odigrati na onom nivou, odnosno neću reći nikada al' da je bilo sumnje, bilo je.Virtu4l je napisao/la: Zasto sam poslan na aparate?
PS: Ovo za aparate je bila zayebancija, znam da ti nije bilo krivo

Zanimljiva teorija, nema sta.Raonffa je napisao/la:Zato što te Pjanić iznenadio sa odličnom partijom, kao i u prvom meču. Svakako da si mislio da Pjanić nikada neće moći odigrati na onom nivou, odnosno neću reći nikada al' da je bilo sumnje, bilo je.Virtu4l je napisao/la: Zasto sam poslan na aparate?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma samo realno, al' dobro nisi ti jedini koji je sumnjao. Bilo je nekih puno većih trovača i pljuvača koji su orgijali po ovoj temi al' nema ih u zadnje vrijeme.
Pri tome ne mislim na ove domaće navijače Juventusa.
Pri tome ne mislim na ove domaće navijače Juventusa.
Tesko da ima ozbiljnog forumasa koji nije sumnjao u ovaj transfer pogotov sto se radilo o izgradjenom veznjaku upitne duel igre te uopce defanzive, koji je dosao u klub da nadomjesti neke velicine bilo po pitanju pomenutog il ogranizacije igre na top nivou.
Svi smo znali sta je Pjana u stanju, da je tehnicar par ekselans, slobodnjaci etc ali smo isto tako znali da nam je neke stvari u dotadasnoj karijeri ostao duzan.
Sada uveliko napreduje i mnogo uci ondje, gdje smo mislili da je dosegao plafon.
Svi smo znali sta je Pjana u stanju, da je tehnicar par ekselans, slobodnjaci etc ali smo isto tako znali da nam je neke stvari u dotadasnoj karijeri ostao duzan.
Sada uveliko napreduje i mnogo uci ondje, gdje smo mislili da je dosegao plafon.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma ne mislim ja konkretno na transfer u Juventus, to manje više. Ja prvi nisam bio nešto oduševljen kada je ljetos prešao u Juve.
Govorim općenito o mogućnostima Pjanića.
Govorim općenito o mogućnostima Pjanića.
Pa ovdje je dijelom to i provuceno, ta defanzivna ajmo rec limitiranost iako je to mozda mal jak pojam.
Onda veliki mecevi, tu je malo ko mogao predvidjeti ovako fenomenalan tok, i sve je fkt iznenadjenje.
Ebga sa 26 godina dobijes full paket od kojeg znas sta moze sto ne, otp, i to dalje nadogradjujes na kvalitetno okruzenje pa stavljas koji plus itd., ali nikak da mos ocekivat da ce biti kljucni kotac u jednom gigantu, itekak velika stvar.
Onda veliki mecevi, tu je malo ko mogao predvidjeti ovako fenomenalan tok, i sve je fkt iznenadjenje.
Ebga sa 26 godina dobijes full paket od kojeg znas sta moze sto ne, otp, i to dalje nadogradjujes na kvalitetno okruzenje pa stavljas koji plus itd., ali nikak da mos ocekivat da ce biti kljucni kotac u jednom gigantu, itekak velika stvar.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Momci, nemojte sad pretjerivat da ne probudite jednog duha proslosti. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma sve je to Miralem imao u sebi, samo ga je trebalo poslati u pravo okruženje da to pokaže i da dobije pravog trenera koji će sve to znati izvući iz njega.Asteriks je napisao/la:Pa ovdje je dijelom to i provuceno, ta defanzivna ajmo rec limitiranost iako je to mozda mal jak pojam.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bordocrveni, CAGarfia, Hafiz00, nebeskasila, UtdBiH21 i 47 gostiju.