ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Pored serve i riterna kao najvecih boljki citavu godinu danas nisam bio zadovoljan IO FH-om.Pogotovo na sljaci gdje ima vise vremena za optrcavanje loptice ga mora udarati jos bolje.
Izgradi fino poen CC forhendima, dobije neki slabiji BH slajs na sredinu terena optrci ga i na kraju odigra FH po sredini, uz to i plitak bude.
Jednostavno ne iskoristi prqzan prostor.
Inace ostalim segmentima igre nisam nezadovljan.Ne grijesi puno, fino se krece, fin BH kao i CC TS forhend.
Izgradi fino poen CC forhendima, dobije neki slabiji BH slajs na sredinu terena optrci ga i na kraju odigra FH po sredini, uz to i plitak bude.
Jednostavno ne iskoristi prqzan prostor.
Inace ostalim segmentima igre nisam nezadovljan.Ne grijesi puno, fino se krece, fin BH kao i CC TS forhend.
Izgleda da ne zna.RafaGarros9 je napisao/la:Hajde Busta otresi ga...

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Skide mu Busta gace do pola al ih Jelena vrati na mjesto...Mancini je napisao/la:Izgleda da ne zna.RafaGarros9 je napisao/la:Hajde Busta otresi ga...Baš tako. Kada ne zna baš ne zna.

Šta kažu kladionice ko je favorit?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sa ovakvom igrom Goffin ce praviti malu djecu Djovaku, ali opet to je Goffin jedan od najredovnijih skidaca gaca, a Djovak Nokovic takve protivnike obicno samelje.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovakav Nole ne može do GSa, ne vidim način da to uradi. Ali za njega najbolje što ni ostali favoriti nisu u formi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bolje igra sad nego prošle godine u MCu, do RGa će biti u vrhunskoj formi sasvim sigurno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prošle godine do MC-a igrao odlično pa MC nije bio nikakav bitan faktor a sad jest ne djeluje mi ništa posebno. On bi prošle godine ovog Bustu lagano bez ikakvih problema dobio ili se zaebaje pa namjerno stane. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ´ta ce drkaros, realno Rafa je uvijek bio favorit da dobije ovdje u 2 seta, samo nisam mislio da ce biti oba seta po "breadstick" Mislio sam da ce uzeti Zverev bar 4 gema.Federer17 je napisao/la:I neka ga je Nadal postavio na pravo mjesto, previse su poletjeli, i on i Grk.
Wawrinka me najvise razocarao danas, igra beskurac i bezvoljno i nek se yebe ako ce tako igrati. Ne cijenim takve igrace nikako. Noleta nisam gledao al ko njemu ne moze uzeti seta vise? Busta nije maciji kasalj i to je pokazao. Cilic me pozitivno iznenadio moze on do finala ovdje. Pablo je jak na sljaci a i ne bio kad se tamo krvi po J.Americi po sljakama dok svi igraju beton po USA/Evropi! Mene nije iznenadio puno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
pa to je stan, da je drugačije ne bi valjalo 

Trebao se i Roger pojaviti ovdje da konacno uzme MC
konkurencija nula teska 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Da je mogao uzet, pojavio bi se.
Strah od Kralja Šljake, reci slobodnoshminka je napisao/la:Da je mogao uzet, pojavio bi se.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma lisica je Roger, pametno ce zaobici sljaku u sirokom luku da izbjegne neugodne poraze od ovih prasinara, kojih bi bilo sigurno, ne moze on na ovoj sljaci MCa nista
Da mi je ko reko da ce Novak samo godinu dana nakon osvajanja RGa bit ovako smijesan igrac ne bi mu nikad vjerovao, ubi Goffin brasno
Da mi je ko reko da ce Novak samo godinu dana nakon osvajanja RGa bit ovako smijesan igrac ne bi mu nikad vjerovao, ubi Goffin brasno

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Baš je trebao u ovim godinama igrati na najslabijoj podlozi nakon što je pomeo sve na betonu.bodi123 je napisao/la:Ma lisica je Roger, pametno ce zaobici sljaku u sirokom luku da izbjegne neugodne poraze od ovih prasinara, kojih bi bilo sigurno, ne moze on na ovoj sljaci MCa nista

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ubijao je brašno i prija Goffin protiv Novaka ali bi redovno gubio, pa čak kad bi u odlučujućem setu vodio i sa dva breaka prednosti (4-0).bodi123 je napisao/la:Ma lisica je Roger, pametno ce zaobici sljaku u sirokom luku da izbjegne neugodne poraze od ovih prasinara, kojih bi bilo sigurno, ne moze on na ovoj sljaci MCa nista

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nikad on taj strah nije imao, koliko god vi željeli da je tako, nikada nije bježao od duela na šljaci sa Rafom, što se za Rafu baš i ne može reći kada su u pitanju ostale podlogeRaonffa je napisao/la:Strah od Kralja Šljake, reci slobodnoshminka je napisao/la:Da je mogao uzet, pojavio bi se.

Rafa namjerno ispadao u prvim i drugim kolima po Wimbledonu da ne bi naletio na Rogera u polufinalu il finalu 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Šuplja moj šminkeros, i sam znaš da Rafa ima puno više pobjeda u puno više mečeva na ostalim podlogama protiv Federera nego što Roger ima protiv Rafe na šljacishminka je napisao/la:Nikad on taj strah nije imao, koliko god vi željeli da je tako, nikada nije bježao od duela na šljaci sa Rafom, što se za Rafu baš i ne može reći kada su u pitanju ostale podlogeRaonffa je napisao/la:Strah od Kralja Šljake, reci slobodnoshminka je napisao/la:Da je mogao uzet, pojavio bi se.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Goffin sam sebe pobjeđuje. Kao i Čilić danas
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.