Mortus je napisao/la:joj al se Joge piša po pitarima, haha jeb majku pa ona budaletina il će poginut ili će zbog njega neko glavu izgubit.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mortus je napisao/la:joj al se Joge piša po pitarima, haha jeb majku pa ona budaletina il će poginut ili će zbog njega neko glavu izgubit.
Hvala. Neka i i ostalima sretan dan rupe!NjonjoVam je napisao/la:Cestitam vam dan rupe!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala puno, neka je sretan i bericetan vama i vasim kod kuce. Da ga proslavite u miru, zdravlju i veselju!Probisvjet je napisao/la:Hvala. Neka i i ostalima sretan dan rupe!NjonjoVam je napisao/la:Cestitam vam dan rupe!!
Nas ne kupuju titule, vec na Tusnju rupe!
Oni jos zavrsavaju papirologiju za sjever, zato ga ne mogu dovrsiti. Kakva ba papirologija. Bingo napravi centar i papirologiju dok ovi iskopase rupu.Sariel je napisao/la:tribina se nije mogla pocet pravit dok nije zavrsena sva papirologija..vezana za tendere...
jasno ko dan.
ne kmecite ko curice kakve..bezveze..tako je kako je.
citaju ovo i ostali...
nije to rupa ne vredjaj ,to je nasa trbiina... svih tuzlaka i slobodasa...Probisvjet je napisao/la:Oni jos zavrsavaju papirologiju za sjever, zato ga ne mogu dovrsiti. Kakva ba papirologija. Bingo napravi centar i papirologiju dok ovi iskopase rupu.Sariel je napisao/la:tribina se nije mogla pocet pravit dok nije zavrsena sva papirologija..vezana za tendere...
jasno ko dan.
ne kmecite ko curice kakve..bezveze..tako je kako je.
citaju ovo i ostali...
Vrlo je tesko inace dobiti papirologiju za rupu.
Probisvjet je napisao/la: Oni jos zavrsavaju papirologiju za sjever, zato ga ne mogu dovrsiti. Kakva ba papirologija. Bingo napravi centar i papirologiju dok ovi iskopase rupu.
Vrlo je tesko inace dobiti papirologiju za rupu.
Ja proslavljam skromno, u krugu porodice.tuzlak1987 je napisao/la:Hvala puno, neka je sretan i bericetan vama i vasim kod kuce. Da ga proslavite u miru, zdravlju i veselju!Probisvjet je napisao/la:Hvala. Neka i i ostalima sretan dan rupe!NjonjoVam je napisao/la:Cestitam vam dan rupe!!
Nas ne kupuju titule, vec na Tusnju rupe!
sto lazes? samo sam ti od do..i to u afektu..frajeru.jer povlacis za jezik konstantno.glumis frajera.ja se sitresam jel?tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta se kacis za moje postove, ja tebi ne psujem nikada nista za razliku od toga sta ti meni psujes. Ti si meni jucer psovao sve zivo, a nisi dobio bana. I tako radis godinu dana istresas se, ne znas se zafrkavat.
Ova slika se odnosi na price u carsiji kada neko krene pricati.
Pa ja tebi da hocu nesto naskoditi prijavio bih ti post, jesam li to uradio? Nisam.Sariel je napisao/la: sto lazes? samo sam ti od do..i to u afektu..frajeru.jer povlacis za jezik konstantno.glumis frajera.
al nema veze, raspravicemo mi to![]()
zavrsena prica...
da mi naskodis? cime banom?tuzlak1987 je napisao/la:Pa ja tebi da hocu nesto naskoditi prijavio bih ti post, jesam li to uradio? Nisam.Sariel je napisao/la: sto lazes? samo sam ti od do..i to u afektu..frajeru.jer povlacis za jezik konstantno.glumis frajera.
al nema veze, raspravicemo mi to![]()
zavrsena prica...
Dobro jesam te povukao malo za jezik jucer, eto ovim putem ti se kao covjek ispricavam. Ali ti nisam psovao danas, ono je zafrkancija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.