Ne.admir12345 je napisao/la:Racunaju li se kartoni u produzecima ?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Na 3 utakmice produžeci. 

gle ajax 100 kartona u zadnji po sata i manje lol
- zamorano1plus8
- Kontakt:
kakav mi je tiket oborio samo glupi thiem, jos imao break u trecem setu i izgubi glupan, skino sve u LE, cilica, cuevasa, hendikep na carreno bustu, shwarzmana
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Svaka cast za to sto si poskido, sta da ti kazem drugo. I meni 18.5 kvotu samo Manu hendi skide. Kerovi. Igraju samo X-eve i undere da William i gdja Coates mogu da kasiraju. A zna cijeli svijet i bookie da ce proci. Imaju zagarantovan prolaz samo treba poso da odrade za hamelje.zamorano1plus8 je napisao/la:kakav mi je tiket oborio samo glupi thiem, jos imao break u trecem setu i izgubi glupan, skino sve u LE, cilica, cuevasa, hendikep na carreno bustu, shwarzmana
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- transandino
- Kontakt:
eba me mancester na 3 tiketa za 180 km

AVANTI LIBERTA 1919
Aaa je me krenuo listic
George 21pts na poluvremenu,Pitsburgh 3-0 lagano,ovaj Medelin poveo na Copi libertadores,jos da hoce ova Pereira kasnije u keca,idemooo

George 21pts na poluvremenu,Pitsburgh 3-0 lagano,ovaj Medelin poveo na Copi libertadores,jos da hoce ova Pereira kasnije u keca,idemooo
Igraj Široki ti si najbolji!
Klivlend mrtvi ne moze meda.. Ostat ce ih dosta u Underu ako se ne trznu u trrecoj.. Irving i leonard overi za pare
Bravo pitsburgh,nemoze bez komplikacija nikako cccc
Igraj Široki ti si najbolji!
- zamorano1plus8
- Kontakt:
nikad se ne kladit protiv spanaca na sljaki. NIKAD 

Jest vala, bgm Cilic je extra juce bio protiv Berdycha, bice da to ipak nije bilo mjerilo jer je Berdych panj na sljaci, ali mislio sam i ja da bi Marin mogao dobiti Ramosa, koji je ruku na srce vrhunski sljakas, pokazao je vec u Sao Paolu ranije ove godine!zamorano1plus8 je napisao/la:nikad se ne kladit protiv spanaca na sljaki. NIKAD
Idemo ovaj vikend Hoffe, Reading i Everton sve iz 2 u 1 da vratim sve kockarske gubitke i jos plus nabijem!

Od danas postajem "1 unit" - kladionicar!
Vidi sta rade svaki dan i svaku noc, sinoc Edmonton se vraca na 7 kvotu da pobjedi, gubi SA, gubi Toronto i to u hendikepu debelom. Uvijek losiji timovi prave hendikepe favoritima nego obrnuto, nek se yebu i nek materi riktaju svojoj!

- zamorano1plus8
- Kontakt:
za ovu igru koju cuevas prikazuje u prvom setu treba novcano kaznjavat igrace
iskreno mislim da nema sporta da se stima vise nego u tenisu

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sve se rikta pajdo, a tenis je najofirnije za primjetiti zato sto nije timski sport. Pricao je Nole vec jednom o tome, kako po svim velikim turnirima se vrte po hotelima i igracima prilaze neki ljudi koji nit imaju kakve veze s tenisom, nit organizacijama turnira samo da pokusavaju nesto. A bookiesi sve znaju unaprijed (gotovo sve) i samo kvote adaptiraju. Boli njih rinaka sto ce par ljudi se okoristiti kome procure informacije oni svi skupa suradjuju i s time nas manipulisu. Zamisli samo juce sta su radili Murray i Wawrinka, ne kazem i favoriti gube dabome, ali ljudima se bukvalno nije igralo ko da ih je ko natjerao tamo na teren.zamorano1plus8 je napisao/la:za ovu igru koju cuevas prikazuje u prvom setu treba novcano kaznjavat igrace
Mislim ono neposteno je to u pm, i prema fanovima i ljudima koji plate karte i koji se klade. Izadji jbg na press reci nesto reci igracu onako pa sta bude. Fol je sto se mi uskratimo za te informacije a ovi konji to sve znaju i muntaju nas i uvijek imaju unaprijed spremne izgovore i objasnjenja.
Eno Damirov mec sa GGLom npr. Uzimam samo primjer. Znalo se je vrlo vjerovatno da ce dobiti WC i sta sad njega boli **** za taj mec kad zna da i uz poraz ide dalje? Neko to sve zna unaprijed a mi ne znamo i zato se ispusi na duzi rok. Cak i mi koji bolje pratimo sve i analiziramo ne mozes biti dobar negdje ce te nasukat u pm.
Effe namjestaljki u tenisu itekako ima, ali to ne znaci da je svaki mec koji favorit izgubi namjesten, dabome namjestaljke se odvijaju samo na ITF turnirima gdje onim klocevima par hiljada dolara nesto znaci. Jedan Endi i Stan Wawrinka ce riktati za kladare i gubiti namjerno meceve iako im pobjede u tim mecevima donose ogromne novce, nemoj ba bit zaludjen toliko, Stan je tip tenisera koji ne moze na manjim turnirima da se fokusira i pronadje svoju pravu igru, ja sam jucer igrao cistu dvicu na Pabla jer sam znao da ce ga otresti, nista tu namjesteno nema, a Endi je smijesan citavu sezonu, Ramos strasan sljakas i nikakvo cudo nije sto ga je pobjedio, i to sasvim zasluzeno.
Sta treba reci da je Rafa neki dan kad je izgubio 6-0 set od Kohlija pa ga okrenuo lagano namjestio nesto za kladare?
Sta treba reci da je Rafa neki dan kad je izgubio 6-0 set od Kohlija pa ga okrenuo lagano namjestio nesto za kladare?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ne kazem ja da je namjesten svaki mec. Ali ima nesto. Moguce je da nekad bace set ili neke gemove radi o/u i ovi najveci u nekim mecevima, nesto ima u pm. Jer puno se desava cudnih stvari.
Ne bi rekao samo ITF da se rikta i na Challenger nivou je dosta namjestaljki na ATP 250 takodje. Nekad se i igraci protiv sebe moze biti da klade, jbg sto ne bi tamo neki sta ja znam Nishioka lupam kad igra protiv Nadala npr. reko familiji kladi se protiv mene 1.set 6:0 ko ce znat a nije sramota da te zgazi Nadal. Znaci i ne pokusavaju uopste. Kladionice su poremetile sport mnogo nazalost.
Ne bi rekao samo ITF da se rikta i na Challenger nivou je dosta namjestaljki na ATP 250 takodje. Nekad se i igraci protiv sebe moze biti da klade, jbg sto ne bi tamo neki sta ja znam Nishioka lupam kad igra protiv Nadala npr. reko familiji kladi se protiv mene 1.set 6:0 ko ce znat a nije sramota da te zgazi Nadal. Znaci i ne pokusavaju uopste. Kladionice su poremetile sport mnogo nazalost.
ti se onda okreni muzici, mani se klađenja i sporta kad imaš takav stav
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Danas je vrijeme da se odigra dobitni listić

Effenberžov princip je kad mu prodje par hvali se kako ga je predvidio, a cim padne odmah se spominju teorije zavjere i mucke, ispade da je svaki sportski mec na planeti namjesten.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ma fazon je sto je Nishioki i ovim ATP igracima par hiljada ili desetina hiljada dolara sto bi eventualno zaradili od kladjenja na sebe ne znaci ama bas nista kad uzmes u obzir rizik s kojim bi se morali nositi. Stan ima od Nike-a godisnja primanja od nekoliko miliona dolara, Nadal isto tako, Endi od Adidasa.. i tako dalje, njih kladionice ne mogu kupiti i znaju one to dobro, mogu kupiti nekog Polanskog koji igra po ITF turnirima i koji krpi kraj s krajem da plati troskove putovanja i strucni stab, pa mu tih par milja znaci itekako, shvatas o cemu ti pricam
Isto ko sto u fudbalu je lakse namjestit utakmicu 3. Urugvajske lige nego tekmu lige petice, i u tenisu je isto
Isto ko sto u fudbalu je lakse namjestit utakmicu 3. Urugvajske lige nego tekmu lige petice, i u tenisu je isto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I kako da ja Cuevasu ne poželim neku bolest? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.