Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zajebavaju kite, nije playoff zajebancija, posebno kad umal ne izgubise game 1pinoglavi je napisao/la:Likovi se fakat zajebavaju, ne znam u cemu je fazon, izgleda im vec u glavi serija sa GSW
A ne vidim volje, zelje, frustracije, nistaalemsa je napisao/la:Zajebavaju kite, nije playoff zajebancija, posebno kad umal ne izgubise game 1pinoglavi je napisao/la:Likovi se fakat zajebavaju, ne znam u cemu je fazon, izgleda im vec u glavi serija sa GSW
Savrseno svjesna osoba da od ove sezone nema nista,kad ti najgora ekipa u PO ubaci 70+ poena mozes odmah na ljetovanje otici.Quinlan je napisao/la:Ne kontam samo ovo bježanje Jamesa od čuvanja PGa, prebaci ga JR-u
Ma opet hajde smallball je bio kod Cavsa kasnije pa 4ca je bio james, ali ne može ti JR braniti njega nema sanse, trpa te čovjek pokušaj ga zaustaviti najboljim defanzivcem ne sa JR smithom ludimL-Train je napisao/la:Savrseno svjesna osoba da od ove sezone nema nista,kad ti najgora ekipa u PO ubaci 70+ poena mozes odmah na ljetovanje otici.Quinlan je napisao/la:Ne kontam samo ovo bježanje Jamesa od čuvanja PGa, prebaci ga JR-u
Da se ne trosi za napad, ima on godina i puno urakmica, nije mu 25PaskalHens je napisao/la:Je l' mi može neko objasniti konstantno ne čuvanje najboljih protivničkih igrača od strane Lebrona Jamesa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.