FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 00:18

muXmania je napisao/la:teško da će preživiti Travnik i Slobodu bez povreda.
pa kad smo protiv famosa imali 2-3 povrede lakse, tesko da nece biti povreda, ali jbg, nadati se da ih sto vise posti u travniku :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 14 avg 2010, 00:20

Raja nisam bas u toku, toku ne idem na treninge ali svidjaju mi se ova pojacanja koja dolaze na Grbavicu ko lunch paketi u ratu. Ovo je odlicno, Colic je po meni jedan od najboljih igraca ove nase lige, sad kakav je status sa onim Gvozdanovicem(ne znam jesam li mu ime bas najbolje napisao) i sta je sa kinezom. Sto se tice ovih ostalih solidni...TOLIKO CUJEM
i sta je sa Culumom?

Sto se tice tekme sa Travnikom jedino nas sudije mogu pobjedit....
HRABRO!!!

FORZA ZELJO!!!! :D
BAS SVE TI DAJEMO.....

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 14 avg 2010, 00:21

ja bih bio prezadovoljan da predje u tradiciju iz ove prve dvije tekme, dva gola sa našim "clean sheet"-om :D
Lijepo je biti Manijak!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 00:25

Istraživanje zaključujem informacijom da je Karić prije nešto manje od 3 mjeseca odbio naknadni poziv za juniorsku reprezentaciju zbog probe u nepoznatom klubu, koju očito nije prošao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 14 avg 2010, 00:26

Željovac je napisao/la:Istraživanje zaključujem informacijom da je Karić prije nešto manje od 3 mjeseca odbio naknadni poziv za juniorsku reprezentaciju zbog probe u nepoznatom klubu, koju očito nije prošao.
ma talenat kakvih imas u svim naseljima u sarajevu nista vise od toga a sto novinari mogu srati ne moze niko

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 avg 2010, 00:33

Seyo_TM je napisao/la:
muXmania je napisao/la:teško da će preživiti Travnik i Slobodu bez povreda.
pa kad smo protiv famosa imali 2-3 povrede lakse, tesko da nece biti povreda, ali jbg, nadati se da ih sto vise posti u travniku :mrgreen:
sutra će možda svi da poste pa da se nadaju uz Božiju pomoć da izvuku povoljan rezultat, a možda će ipak pribjeći onoj svojoj drevnoj strategiji tzv. "udri u kost"
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 00:44

Željovac je napisao/la:Eto, ako ništa, znamo da Mahir nikada nije ni potpisao za Slaviu, kao što ni Lazar nije bio prvi strijelac grčke lige.
Laganje Messija s Koševa u današnjem intervjuu me ponukalo na istraživanje. Stvarno nevjerovatno. Sve neke zvijeri, ali ih nesporazumi koče :roll:
ako je otiso sa 15g mozda je potpiso neki stipendijski ugovor,eh sad mlad je jos nije fizicki staso pogotovo za sirovine iz kantonalne...koliko mu je sad godina 17-18 beslija mu moze tata bit :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 00:45

nick je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Eto, ako ništa, znamo da Mahir nikada nije ni potpisao za Slaviu, kao što ni Lazar nije bio prvi strijelac grčke lige.
Laganje Messija s Koševa u današnjem intervjuu me ponukalo na istraživanje. Stvarno nevjerovatno. Sve neke zvijeri, ali ih nesporazumi koče :roll:
ako je otiso sa 15g mozda je potpiso neki stipendijski ugovor,eh sad mlad je jos nije fizicki staso pogotovo za sirovine iz kantonalne...koliko mu je sad godina 17-18 beslija mu moze tata bit :D
Otišao je prošle godine, a sad ima 18.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 14 avg 2010, 00:48

[youtube][/youtube]

Dobra stara vremena :mrgreen: :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 00:58

Željovac je napisao/la:
nick je napisao/la:
Otišao je prošle godine, a sad ima 18.
ma nekako mi je jos golobrad,polako treba mu dati priliku :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 01:09

Željovac je napisao/la:Istraživanje zaključujem informacijom da je Karić prije nešto manje od 3 mjeseca odbio naknadni poziv za juniorsku reprezentaciju zbog probe u nepoznatom klubu, koju očito nije prošao.
Ja sam do sad konto da ti volis igrace iz naseg pogona a ti se bas nesto nalozio da poljujes malog Karica, neka te...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 01:14

Ali Kerla je luđak, u dvije utakmice protiv niželigaša momak gine za svaku loptu. On k'o stoper sprinta u napad i kad nije prekid i vraća se. Jednostavno je strašno fizički spreman. On će sa onakvom željom i snagom sigurno od sebe nešto napraviti. Grehota ga na klupi držati. Tu je još i Stanić van prvih 11, a da je u strašnoj formi, a ovo ostalo vrlo tanko. Ne izgleda ni da imaju želje, a ni sposobnosti. Možda još Pehilj može u neku borbu za prvih 11 u neko dogledno vrijeme.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 01:19

pile87 je napisao/la:
Ja sam do sad konto da ti volis igrace iz naseg pogona a ti se bas nesto nalozio da poljujes malog Karica, neka te...
Neka me? Malo je reći da gotivim naše igrače, ali ova guranja tipa Kuduzovića i laži koje se plasiraju nikako ne mogu. Nije nikakvo pljuvanje... Evo suzdržaću se. Znam šta sam vidio, a vidjećemo šta će biti sa njim. Ja ću biti iznenađen ako potpiše, a zaprepašten i ako ga na klupi vidim. Biće mi drago da me demantuje u svakom slučaju. Jeste da sebi neću znati objasniti kako je postao igrač :mrgreen:

Visca el Višća!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 avg 2010, 01:27

neka neka, i treba tako, nećemo sad od svakog igrača praviti Messija ili Lazara, pa nismo pitari ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 01:36

muXmania je napisao/la:neka neka, i treba tako, nećemo sad od svakog igrača praviti Messija ili Lazara, pa nismo pitari ;)
Nemoj tako, Messi s Koševa je bio najbolji stranac u Poljskoj. Samo su ga nesporazumi sputali i doveli do Sarajeva. Ali i ovdje je nakon 45 minuta već pokazao da je najbolji igrač lige :P
Ne bi znali da onaj Štilić laže, da se ovaj Messi nije oglasio :oops:

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 avg 2010, 01:40

Kerla vrlo dobro zna zašto je na klupi...neka bude zadovoljan što je ikako u Želji.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 avg 2010, 01:42

ako ćemo realno i Bogičević i Mešić su bolji, pa i ste strane zasluženo grije klupu.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 01:48

muXmania je napisao/la:ako ćemo realno i Bogičević i Mešić su bolji, pa i ste strane zasluženo grije klupu.
Ja mislim da je trenutno Kerla puno bolji od Mešića, koji je baš ofalio, a vjerovatno i od Bogičevića. Ima vremena, vidjeće se, gospodar familije zna najbolje i on ga je svojevremeno s tribina vratio u prvih 11. Očekujem nešto slično uskoro.

Visca el Višća!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 avg 2010, 01:56

Željovac je napisao/la:
muXmania je napisao/la:ako ćemo realno i Bogičević i Mešić su bolji, pa i ste strane zasluženo grije klupu.
Ja mislim da je trenutno Kerla puno bolji od Mešića, koji je baš ofalio, a vjerovatno i od Bogičevića. Ima vremena, vidjeće se, gospodar familije zna najbolje i on ga je svojevremeno s tribina vratio u prvih 11. Očekujem nešto slično uskoro.
Mišljenja sam da je Bogičević jedan od najboljih štopera u ligi, ako ne i najbolji, možda sam subjektivan, ali dečko po meni zaslužuje i poziv u reprezentaciju. Mešić je dobar nemoj zezati, možda se sad trenutno nalazi u maloj krizi, ima nekih sitnih greškica, to se vidjelo protiv Olimpika, ali znaš i sam da kad uđe u formu da teško primamo golove, i da, siguran sam da je par Bogičenić-Mešić, najbolji štoperski tandem u ligi.
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 14 avg 2010, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 avg 2010, 01:57

Protivnici su za 180 minuta svega dva puta ozbiljnije ugrozili naš gol. Ne vidim potrebu da se u odbrani išta mijenja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin, mavi i 35 gostiju.