kako nema kad je predsjednik FK Sloboda ujedno i predsjednik Omladinskog pogona i bez njega se ni jedna odluka ne moze donijeti. To sa pravne strane vjerovatno bolje znaju clanovi skupstine, od mene. Ali mislim da je ovako kako sam napisao.solinas je napisao/la:Ljudi bolan,ne znam da li pricam kineskim ili sta u pm....Pa i moje dijete moze imati racun u banci,iako nije punoljetan i pod mojim je krovom..
Tako i omladinski pogon,nije problem u racunu ljudi,omladinski je registrovan kao zaseban klub i punopravni je clan sportskog drustva Sloboda...ingerencija kluba je privid,nemaju zakonski nikakve ovlasti u tom 1919,je li vi razumijete....
Ma skim se ja ubjedjujem,yebem ti forum i sve.Predsjdnik Slobode nemoze nista ako oni to svojevoljno ne prihvate u 1919.....nemoze im narediti,sve ide u talu i dogovoru,nema ingerencije nikakve...
tako da je u sustini uprava fk= uprava omladinskog, skupstina fk=skupstina omladinskog i bez njih ovi u omladinskom ne mogu nista ni potpisati nit koji q
eh sad to je na papiru. Od predsjednika do predsjednika je koliko hoce da se bavi omladinskim. cinjenica je da svakog oni zajebaju jer su haman takvi ljudi tamo. Zajebavali bi na isti nacin i da su dio FK Sloboda i pravno. jednostavno nase "legende", uhljebi, pola tuzilo klub, ne mozes im nista. I Azmir nije htio da se zajebava s njima. Nije htio da gubi zivce na to jer mu nisu trebali, trebao mu je instant uspjeh. Ovi sad hoce da se zajebaju s njima jer im trebaju djeca iz omladinskog i vidi se da stvari idu drugacije. Omladinski je registrovan i sve to, ali ponavljam omladinski vode isti ljudi kao i FK. Jer kad si predsjednik FK, mislim da si automatski i glavni u Omladinskom- ne moze nista bez tebe. Sad koliko ti hoces da se posvetis do tebe je.