Liga Evrope 2016/2017

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko osvaja ovogodisnju Ligu Evrope?

Manchester United
24
49%
Ajax
25
51%

Ukupno glasova: 49

KayserSose
Kontakt:

Re: Liga Evrope 2016/2017

Post Postao/la KayserSose » 14 apr 2017, 10:22

Sissoko je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Tursko smeće provocira, treba ih izbaciti. Jedino rješenje

________________________U________________________
Ironično je kad ovo stavi Bošnjak (pretpostavljam).

Nema potrebe za ovakvim provokacijama na sportskom forumu. Ograničimo se na huliganski ispad turskih huligana. Kad su se hrvatski huligančići ljetos brukali po Francuskoj nije da su u Hrvatskoj doživljeni kao heroji (osim kod "boraca za pravdu" tipa Siamo i gerd).
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

VolimTz
Kontakt:

Re: RE: Re: Liga Evrope 2016/2017

Post Postao/la VolimTz » 14 apr 2017, 10:58

Effenberg je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:Kakvo drkanje na turke na ovoj temi pa to je nevjerovatno. [emoji38]
Kazu borbeni ne daju na svoju drzavu ponosni i to, sve uredu ali ne mozes se ti ponasati ko divljak. Zato ih i smatraju za cobane, zato sto su neartikulisani sto ne znaju nista diplomatski vec samo sa silom. Opravdano ih se ne cijeni i ne voli. Al ne kod Bosnje, Bosnji je po automatizmu Turko brat, a svaki Srbin ili Hrvat ustasa i cetnik. Odrastite malo promuckajte vuglom, skontajte se s kim nam valja ziviti na Balkanu. A ako vec zelite da znate kome su vise ekonomski valjali Arapi ili Turci dovoljno je pogledati u susjednu Srbiju pa viditi ko od njih ima vise koristi tako da tishu mishu! A o genocidu nad Armencima i zataskavanju istog i tome sto se dogadja izliv mozgova i svega sto je imalo intelektualno i pametno u Evropu ne vrijedi trositi rijeci. Mnostvo njihovih pisaca mora doci u Njemacku da bi knjigu napisalo. Al jok Bosnjo ce Erdogana i dalje nazivat babukom, dok se vidi da ce jos malo pa postati diktator kad dobije DA na referendumu sad uskoro.

Eto tako lekcija da se razmislite malo, mada ne vrijedi vise ni raspravljati s nadobudnom djecurlijom!
Zivim sa turcima u srcu turske drzave, svakakvih turaka ima. Ne valja generalizovati nijedan narod. Sve dok ne diras u njegovo i ne provociras neces imati nikakvih problema. Opet kazem svega ima, samo nije uredu generalizovati neki narod.

"Huliganizam" je rijesen u Turskoj, u prve dvije lige. Postoji nesto sto se zove "pasolig", to jest kartica sa kojom kupujes kartu i ulazis na stadion. Bilo kakav incident i imas zabranu na kartici. A na njoj ti stoje svi podaci, od licne pa dalje.

Eto pogledaj sliku na pocetnoj stranici ss.ba, pogledaj ko je koga napao. Prva ekipa Çarşı je bila na tribini iznad. Ovo su bili simpatizeri.

Ne znam sto se raspravljam oko navijaca sa ljudima koji se uopste ne razumiju u ultra pricu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 apr 2017, 11:09

VolimTz je napisao/la:
Zivim sa turcima u srcu turske drzave, svakakvih turaka ima. Ne valja generalizovati nijedan narod. Sve dok ne diras u njegovo i ne provociras neces imati nikakvih problema. Opet kazem svega ima, samo nije uredu generalizovati neki narod.

"Huliganizam" je rijesen u Turskoj, u prve dvije lige. Postoji nesto sto se zove "pasolig", to jest kartica sa kojom kupujes kartu i ulazis na stadion. Bilo kakav incident i imas zabranu na kartici. A na njoj ti stoje svi podaci, od licne pa dalje.

Eto pogledaj sliku na pocetnoj stranici ss.ba, pogledaj ko je koga napao. Prva ekipa Çarşı je bila na tribini iznad. Ovo su bili simpatizeri.

Ne znam sto se raspravljam oko navijaca sa ljudima koji se uopste ne razumiju u ultra pricu.
Upravo suprotno prijatelju. Turci drze do svoje casti i dostojanstva, spremni su da poloze zivot za to bilo kada i bilo gdje. Gotovo nikada nece provocirati prvi, bas iz tih razloga, ali im je dovoljno jako malo da planu na provokaciju, narocito u vezi drzave, zastave i osnivaca Republike. S druge strane europljani imaju sistem u kojem se zestoko kaznjava fizicki obracun, zbog toga umiju i vole da provociraju. To je bio plus na minus, rezultat je mnogo mnogo varnica.

Gledajuci slike primjetim dosta momaka u crnom sa Francuske strane, vjerovatno su organizovano dosli do turskih navijaca, dok su ovi turci bili pretezno "simpatizeri", doduse nista manje opasni od svojih prvih ekipa.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 apr 2017, 11:19

Ukratko, ako je generaliziranje loše to nećemo spominjat ali drkanje na Turke i mahnje turskim zastavam je dozvoljeno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 apr 2017, 11:35

Effenberg je napisao/la:
Apsolutno si u pravu. Bosnjak sam i sam, ali ovo ne podrzavam. Momku ovom kvalitetnom forumasu dadose bananu samo zato sto je reko da su smece,a nije puno daleko od istine. A ovaj gore sto postavi U kao neku parodiju nikome nista.

Ko misli da nisu gamad, evo bujrum ja cu domacin da mu budem da meni dodje u Austriju pa da vidi malo kolike su to kulturoloske razlike i kako ce ti svi od nasih, pa do svaba i ostalih auslendera imati primjedbe i reci kako su oni najgori imigranti od svih. Da vidi kako se ponasaju. Zato ja ne dam da se ponizavaju ni crnci ni mi balkanjerosi zato sto smo spram njih gospoda. Turci se jos nisu obracunali nikad sa huliganstvom u svojoj zemlji i kao takvi ne zasluzuju drugaciji tretman niti privilegije. Stimanja utakmica u ligi to je prica za sebe, al tu bar ne lete glave ko sto je letila onom navijacu Leedsa onomad na Bosforu.

Kazu borbeni ne daju na svoju drzavu ponosni i to, sve uredu ali ne mozes se ti ponasati ko divljak. Zato ih i smatraju za cobane, zato sto su neartikulisani sto ne znaju nista diplomatski vec samo sa silom. Opravdano ih se ne cijeni i ne voli. Al ne kod Bosnje, Bosnji je po automatizmu Turko brat, a svaki Srbin ili Hrvat ustasa i cetnik. Odrastite malo promuckajte vuglom, skontajte se s kim nam valja ziviti na Balkanu. A ako vec zelite da znate kome su vise ekonomski valjali Arapi ili Turci dovoljno je pogledati u susjednu Srbiju pa viditi ko od njih ima vise koristi tako da tishu mishu! A o genocidu nad Armencima i zataskavanju istog i tome sto se dogadja izliv mozgova i svega sto je imalo intelektualno i pametno u Evropu ne vrijedi trositi rijeci. Mnostvo njihovih pisaca mora doci u Njemacku da bi knjigu napisalo. Al jok Bosnjo ce Erdogana i dalje nazivat babukom, dok se vidi da ce jos malo pa postati diktator kad dobije DA na referendumu sad uskoro.

Eto tako lekcija da se razmislite malo, mada ne vrijedi vise ni raspravljati s nadobudnom djecurlijom!

Kad si već otišao i u offtopic da ti kažem da je naš narod i prije vjerovao navedenima pa šta se desilo 92' ? Imam prijatelja svih vjera ali mi ne može biti niko prijatelj ko je rođen u Bosni a ne smatra je državom, ne doživljava je državom, veliča sve drugo osvim svoje, da ne nabrajam. Što se tiče sinoćnje utakmice naravno da osuđujem huliganstvo i vandalizam sa bilo koje strane, nebitno jesmo to mi, Turci, peti ili deseti. Uglavnom znaš na šta sve mislim tako da mi se ne da pisati roman.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 14 apr 2017, 12:17

Derdiyok je napisao/la:
Kad si već otišao i u offtopic da ti kažem da je naš narod i prije vjerovao navedenima pa šta se desilo 92' ? Imam prijatelja svih vjera ali mi ne može biti niko prijatelj ko je rođen u Bosni a ne smatra je državom, ne doživljava je državom, veliča sve drugo osvim svoje, da ne nabrajam. Što se tiče sinoćnje utakmice naravno da osuđujem huliganstvo i vandalizam sa bilo koje strane, nebitno jesmo to mi, Turci, peti ili deseti. Uglavnom znaš na šta sve mislim tako da mi se ne da pisati roman.
Problem Bosne je problem Europe.

Imam prijatelja svih vjera ali mi ne može biti niko prijatelj ko je rođen u Francuskoj/Njemackoj/Austriji... a ne smatra je državom, ne doživljava je državom, veliča sve drugo osvim svoje, da ne nabrajam.

Ali ti nastavi biti sljep na to.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 apr 2017, 12:34

samoposmatram je napisao/la:
Ali ti nastavi biti sljep na to.
Ništa od navedenog ne možeš porediti sa balkanskim zemljama, tj. Balkanom općenito. Fino napisah da se zna na šta sam mislio, to ćeš razumjeti između redova a tipičan primjer si imao juče u Goraždu između ostalog. Ne bih da idem u daljnju diskusiju na ovom pdfu. Pozdrav.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 14 apr 2017, 14:08

Smirujte se.
Veliku sansu propustio Besiktas.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 apr 2017, 14:15

Effenberg je napisao/la: Momku ovom kvalitetnom forumasu dadose bananu samo zato sto je reko da su smece,a nije puno daleko od istine.
Veoma "kvalitetan" forumaš koji sinoć po Indexu a i ovdje Islam naziva primitivnom religijom.Ja bi ga ostranio s foruma za sva vremena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Liga Evrope 2016/2017

Post Postao/la Effenberg » 14 apr 2017, 14:21

Saurman je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Momku ovom kvalitetnom forumasu dadose bananu samo zato sto je reko da su smece,a nije puno daleko od istine.
Veoma "kvalitetan" forumaš koji sinoć po Indexu a i ovdje Islam naziva primitivnom religijom.Ja bi ga ostranio s foruma za sva vremena.
Haman ne mislimo na istog.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Saurman
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Liga Evrope 2016/2017

Post Postao/la Saurman » 14 apr 2017, 14:32

Effenberg je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Haman ne mislimo na istog.
Mislim na ovog što ga je admin banovao.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 apr 2017, 14:35

Ma bilo proslo nebitno vise. Samo kazem pored svega nema nikoga ko moze Turke saprati sta sve ne rade i kakva njesra prave i na sportskom i politickom planu al to je druga tema. Besiktas ruku na srce zreliji od Galate i Fenera, al dzaba to su sve luzeri bas i kao nase balkanske ekipe uz to sklone manipulacijama i ovo im je fala Bogu zadnja stanica!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 14 apr 2017, 14:36

De ti nama reci koje ekipe nisu sklone malverzacijama jer sve i jedna do sada ti je bila sklona tome da znamo?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 apr 2017, 14:46

Quinlan je napisao/la:De ti nama reci koje ekipe nisu sklone malverzacijama jer sve i jedna do sada ti je bila sklona tome da znamo?
Moras doci do mene da ti to licno objasnim ne moze ovako! :D

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 20 apr 2017, 21:40

Ajde da sam docekao da ce Anderlecht dominirati na Old Trafordu :crazy: :crazy: :crazy:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 apr 2017, 21:54

andro234 je napisao/la:Ajde da sam docekao da ce Anderlecht dominirati na Old Trafordu :crazy: :crazy: :crazy:
Bas, prije su takvi dobijali po 3 komada za poluvrijeme!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 20 apr 2017, 22:19

Schalke u 3 minute dao 2 gola, potpuno neocekivano jer je do tad Ajax bio bolja ekipa...
Napete sve 4, jos nitko nije osigurao prolaz :salut:
Evo i Besiktas 2-1 :rol: :rol:
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 20 apr 2017, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 apr 2017, 22:22

Trenutno 3 produzetka :o
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2017, 22:23

Na Old Traffordu 1:1 Mourinho ubacuje Fellanija. :lol:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 20 apr 2017, 22:27

Golcina Sista, Celta jako blizu polufinala.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.