Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 apr 2017, 21:29

Sumnjam, stavljena nova matična prije godinu myb
Sabrine mi moje!

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 apr 2017, 22:32

mobitel upao u tanjir sa malo supe,negdje sam cuo da tad aparat treba staviti u rizu,koliko dugo?

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 apr 2017, 22:41

Zavisi koja supa.

Sent from mTalk
Pld W D L
38 26 12 0

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 20 apr 2017, 23:12

filip13 je napisao/la:mobitel upao u tanjir sa malo supe,negdje sam cuo da tad aparat treba staviti u rizu,koliko dugo?
Ako je trahana, slobodno ga još jednom umoči, trahana diže iz mrtvi.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 apr 2017, 23:19

Mobitel mu neće više nikad zaštekati.
Pld W D L
38 26 12 0

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 20 apr 2017, 23:34

Ma gdje će, ona ulazi u sve pore, sve čisti. Samo nek se telefon malo suhne poslje procedure, jednu 5 minuta na jednoj, 5 na drugoj strani u trahani i nema problema nikakvi.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 apr 2017, 02:30

Covjek u nevolji a vi tako.
Izbjegavaj kusanje supe telefonom,kasika pomaze u vecini slucajeva.

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 apr 2017, 06:31

a sta reci nego hvala drugari

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 apr 2017, 07:49

HordasOdMalena je napisao/la:
dema je napisao/la:I jedan i drugi slučaj može biti do matične. Posebno ovaj prvi. Imao slučaj sličan sa g3.
Jesi li rijesio problem?
Nisam bila mu skupa tad matična, zamjenio ga tako pokvarenog za Samsung s3

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 apr 2017, 11:10

dema je napisao/la:I jedan i drugi slučaj može biti do matične. Posebno ovaj prvi. Imao slučaj sličan sa g3.
Jesi li rijesio problem?
Pisalo se prije 3 stranice o tom problemu, zaključak obiđi servise i vidi bi li ti ko mijenjao čip
filip13 je napisao/la:mobitel upao u tanjir sa malo supe,negdje sam cuo da tad aparat treba staviti u rizu,koliko dugo?
Vidi tako 24h, mada je sad kasno, i ako se mogao spasiti trebao si ga odmah odnijeti u servis, tamo ga oni stave u ultrazvučnu kadu i imaš veće šanse da će ti telefon proraditi, sad ako radi dobro i jest, ako ne korozija je već uhvatila unutrašnjost istog...
BosnianKingdom je napisao/la:Pozz momci, ovako...

Ne mogu nikako da uključim WiFi. Nije da mi ne moze da pronađe nijednu mrežu, nego kad pomjerim on tačku na ON, sama se automatski vrati na OFF, i tako u nedogled. A 3g normalno radi. Tražio sam malo po netu, vratio na tvorničke sve, ali opet neće. Nije mi jasno do čega je. U pitanju s4
Rekoše ti momci već, WiFi čip s matične, poput iPhone 4S i njegovog problema :D Kupi razbijen S4 i zamijeni matičnu ili kupi novi telefon ako možeš, i ako zamijeniš matičnu nema garancije koliko će raditi, ovako ipak novo je novo :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 apr 2017, 23:20

anonimni je napisao/la:

Ne mogu nikako da uključim WiFi. Nije da mi ne moze da pronađe nijednu mrežu, nego kad pomjerim on tačku na ON, sama se automatski vrati na OFF, i tako u nedogled. A 3g normalno radi. Tražio sam malo po netu, vratio na tvorničke sve, ali opet neće. Nije mi jasno do čega je. U pitanju s4
Rekoše ti momci već, WiFi čip s matične, poput iPhone 4S i njegovog problema :D Kupi razbijen S4 i zamijeni matičnu ili kupi novi telefon ako možeš, i ako zamijeniš matičnu nema garancije koliko će raditi, ovako ipak novo je novo :mrgreen:
Je li moguce zamjeniti samo taj wifi cip? Iako cisto sumnjam jedva sam nasao da mi neko maticnu zamjni.
Sabrine mi moje!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 apr 2017, 00:25

Pazi, teoretski je sve moguće, ali u suštini malo ko hoće da se bakće s tim, male su šanse ali obiđi bar one servise koji su ti usput i pitaj, ne košta ništa a može ti samo pomoći
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 apr 2017, 09:15

BosnianKingdom je napisao/la:
anonimni je napisao/la:

Je li moguce zamjeniti samo taj wifi cip? Iako cisto sumnjam jedva sam nasao da mi neko maticnu zamjni.
Može se zamjeniti ali ti se ne isplati to raditi, 'em ne znaš hoće li ti zaista poslije biti ok, 'em će ti taj što ti to bude radio masno naplatiti...bolje ti je uzeti drugu ploču.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 apr 2017, 14:05

Hvala vam.
Sabrine mi moje!

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 apr 2017, 22:56

anonimni je napisao/la:
Jesi li rijesio problem?
Pisalo se prije 3 stranice o tom problemu, zaključak obiđi servise i vidi bi li ti ko mijenjao čip
Vidi tako 24h, mada je sad kasno, i ako se mogao spasiti trebao si ga odmah odnijeti u servis, tamo ga oni stave u ultrazvučnu kadu i imaš veće šanse da će ti telefon proraditi, sad ako radi dobro i jest, ako ne korozija je već uhvatila unutrašnjost istog...

hvala,proradio je

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 apr 2017, 12:52

Jao kakva je perverzija s8
naprijed rejal

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 23 apr 2017, 15:47

nudi mi susjed iphone 4s za 50 kermi.inace koristim lg g4 i dobar mi je mob ali eto oduvjek sam htio iphone bilo koji jer vecinom je hvaljen u mom drustvu a i za 50 km smjesno da ga ne uzmem..uglavnom taj moj susjed sta je god prodavo vazda je nerealno dizo cjene i dvostruko prodavo pa sam se iznenadio kad mi je reko da mi hoce prodati mob iphone za 50 km..reko mi je da samo wi fi nevalja ,ja sam mu reko odma da ga necu onda,on je reko da je vazda koristio mobilni internet..2 km bon i 500 megabajta ili 3 km giga interneta..mislim da me hoce zalampati jer se iphone ne prodavaju ispod dvi stoje ili neznam mozda i manje nisam upoznat sa cjenama .ali sigurno mu jos sto god nevalja gdje bi me popravak sigurno dobro izaso.u dvojbi sam bili uzimo,a mob je dobar..ima puno prostora memorije,vrhunska kamera ,vise kvalitete nego ovaj moj lg

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 apr 2017, 16:32

KpbKaka22 je napisao/la:nudi mi susjed iphone 4s za 50 kermi.inace koristim lg g4 i dobar mi je mob ali eto oduvjek sam htio iphone bilo koji jer vecinom je hvaljen u mom drustvu a i za 50 km smjesno da ga ne uzmem..uglavnom taj moj susjed sta je god prodavo vazda je nerealno dizo cjene i dvostruko prodavo pa sam se iznenadio kad mi je reko da mi hoce prodati mob iphone za 50 km..reko mi je da samo wi fi nevalja ,ja sam mu reko odma da ga necu onda,on je reko da je vazda koristio mobilni internet..2 km bon i 500 megabajta ili 3 km giga interneta..mislim da me hoce zalampati jer se iphone ne prodavaju ispod dvi stoje ili neznam mozda i manje nisam upoznat sa cjenama .ali sigurno mu jos sto god nevalja gdje bi me popravak sigurno dobro izaso.u dvojbi sam bili uzimo,a mob je dobar..ima puno prostora memorije,vrhunska kamera ,vise kvalitete nego ovaj moj lg
To je vec poprilicno star telefon, mal ekran. O ostalom da ne govorim.
Jedino ako mislis malo vidjeti sta kako pored svog telefona, ali da naprimjer prodas svoj lg g4 i uzmes taj, mislim to niko sa zdravim razumom ne bi sigurno. Ako hoces Iphone u obzir uzmi samo 6 i navise...
Mia San Mia

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 23 apr 2017, 16:47

R32 je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:nudi mi susjed iphone 4s za 50 kermi.inace koristim lg g4 i dobar mi je mob ali eto oduvjek sam htio iphone bilo koji jer vecinom je hvaljen u mom drustvu a i za 50 km smjesno da ga ne uzmem..uglavnom taj moj susjed sta je god prodavo vazda je nerealno dizo cjene i dvostruko prodavo pa sam se iznenadio kad mi je reko da mi hoce prodati mob iphone za 50 km..reko mi je da samo wi fi nevalja ,ja sam mu reko odma da ga necu onda,on je reko da je vazda koristio mobilni internet..2 km bon i 500 megabajta ili 3 km giga interneta..mislim da me hoce zalampati jer se iphone ne prodavaju ispod dvi stoje ili neznam mozda i manje nisam upoznat sa cjenama .ali sigurno mu jos sto god nevalja gdje bi me popravak sigurno dobro izaso.u dvojbi sam bili uzimo,a mob je dobar..ima puno prostora memorije,vrhunska kamera ,vise kvalitete nego ovaj moj lg
To je vec poprilicno star telefon, mal ekran. O ostalom da ne govorim.
Jedino ako mislis malo vidjeti sta kako pored svog telefona, ali da naprimjer prodas svoj lg g4 i uzmes taj, mislim to niko sa zdravim razumom ne bi sigurno. Ako hoces Iphone u obzir uzmi samo 6 i navise...

da da on ga je uzeo tamo 2013 i nikad nije imo nikakvih problema sa njim..a lg sam ja uzeo nedavno ugl mi je dobar,prije toga prestigio ,inace nerviraju me obadva,sa losijosm kamerom,slabijim prostorom..mozes imati ove osnovne aplkikacije ovo malo dalje zaboravi zbog slabog prostora memorije,dok mi taj susjed prica.kako od 2013 ima dvi hiljade slike ,100 pjesama,vise aplikacija i od mene.i sad za 50 km bi mi bilo smjesno da ga ne uzmem ,s tim da ne znam koliko bi me kosto popravak wi fi

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 apr 2017, 17:01

Jesi ti siguran da ti imas LG G4?
Te specifikacije kako ti govoris je kao za neki nizerazredni telefon. 32 GB nije malo, s tim da s memorijskom dobivas znatno vise.
Kamera isto bi trebala biti jako dobra.
A aplikacije hmm, kod mene je isto Xperia iz perioda kad i tvoj G4, i manje vise specifikiacije su tu negdje. A Bgm kod mene je konstantno 50-60 aplikacija
Mia San Mia

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 74 gosta.