FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 apr 2017, 20:48

Samo da pitam, jel vas stid? Bas sada, jel? :puke: :puke: :facepalm:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 apr 2017, 20:50

Pa konstruktivna kritika na forumu ljudi moji, sta ste toliko protiv diskusije neke o necemu? Ne kontam vas uopste, o svemu se moze pricat i diskutovat, kakve veze ima sada ili za tri mjeseca.
Ko da ce ovo uticati na nesto u vezi kluba :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 20 apr 2017, 20:51

Neandertalac je napisao/la:Sa ovom ekipom i u ovakvoj ligi i ja bih skupio ovoliko bodova. Više smo bodova uzeli jer imamo najbolje individualne igrače, najbolje navijače i najbolje uslove nego što je Slavko "dobar" trener. Podrška kakva nije zapamćena.

Na silu smo od njega napravili Kapela, kao da je u Engleskoj ligi drugi a ne što smo za dlaku bili bolji od Raspalog Čelika, umrlog Olimpica, prosječnih Krupe, Mladosti, Radnika Itd. Na osnovu jedne utakmice vs Zrinjskog gdje nam se sve poklopilo napravili od čovjeka Pepa i Morinja u jednom.

A još ne smiješ ništa reći, kao na lobotomiji gdje banuju ko kontra Slavke priča.

Nema smisla hbte. Eto igramo vrhunski, dominirao, Slavko je najbolji trener svih vremena.

Al' u qurcu.
Treba mu dat ugovor još dvije godine i onda sve skupa ocjenit i vidjet gdje smo
A ne mjenjat trenere ko čarape
Jest za naše uslove je KAPELO i ima punu podršku naredne dvije sezone boli me tuki za rezultat
"Volim te Zeljo"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2017, 20:53

irfo je napisao/la:Pa konstruktivna kritika na forumu ljudi moji, sta ste toliko protiv diskusije neke o necemu? Ne kontam vas uopste, o svemu se moze pricat i diskutovat, kakve veze ima sada ili za tri mjeseca.
Nikako ne mogu da odvoje kritiku od zlonamjernog komentarisanja.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 20 apr 2017, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 20 apr 2017, 20:54

irfo je napisao/la:Pa konstruktivna kritika na forumu ljudi moji, sta ste toliko protiv diskusije neke o necemu? Ne kontam vas uopste, o svemu se moze pricat i diskutovat, kakve veze ima sada ili za tri mjeseca.
Nema bolan to veze sa kritikom, jesam ga i ja kritikovao zbog mladih igraca i ne igranja sa tri napadaca, sjecas li se?

Ovo je smisljeno poturanje odredjenih ljudi, uporedi mu stil i nacin pisanja, od nezadovoljnog navijaca i kritike, do vrijedjanja i nazivanja Zeljinog trenera "debelom ublehom", a sutra ce traziti njegovu ostavku i optuziti ga za sve i svasta !

Kome god nije sta jasno neka procita onaj post od A do Z i sve ce mu biti jasno, daleko od toga da lobotomci nisu bili u pravu za neke stvari ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 apr 2017, 20:56

Ako je takav neandretalac onda si ti isti q hrasno, a svi znamo da nea nije takav samo sto je ters i vako nekad lane :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 apr 2017, 20:56

Zenzo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sa ovom ekipom i u ovakvoj ligi i ja bih skupio ovoliko bodova. Više smo bodova uzeli jer imamo najbolje individualne igrače, najbolje navijače i najbolje uslove nego što je Slavko "dobar" trener. Podrška kakva nije zapamćena.

Na silu smo od njega napravili Kapela, kao da je u Engleskoj ligi drugi a ne što smo za dlaku bili bolji od Raspalog Čelika, umrlog Olimpica, prosječnih Krupe, Mladosti, Radnika Itd. Na osnovu jedne utakmice vs Zrinjskog gdje nam se sve poklopilo napravili od čovjeka Pepa i Morinja u jednom.

A još ne smiješ ništa reći, kao na lobotomiji gdje banuju ko kontra Slavke priča.

Nema smisla hbte. Eto igramo vrhunski, dominirao, Slavko je najbolji trener svih vremena.

Al' u qurcu.
Upravu si ti ali sad ce ti neko doci i reci da bi sa Amarom uz istu ovu ekipu, iste individualce, najbolje navijace, uslove ...itd. bili nepobjedivi, sigurni šampioni.
Imali bi zalihe bar pet bodova. Bilo koji drugi trener bi donio pozitivan šok i približan broj bofova u ovoj Ž ligi
Nije niko protiv Želje ako iznese svoje mišljenje za trenera.

_Moje ekipe su najspremnije! Ubleha.
_Za par sezona možemo u grupe! Ubleha.
_Ja sam preporodio Želju! Ubleha.
_Željo igra kao Milan. Ubleha.
_Kada se uigramo igrat ćemo bolje. Ubleha.
_Ja znam sve igrače. Ubleha.
_Ima kartoteku. Ubleha.
_Ja znam sa mladima, dajem im šansu. Ubleha.

I kako da ga ja nazovem?

A pričat ću šta ja hoću kada god ja to hoću. Kada može Lobotomac Hrasno hebavat majku upravi da bi se zavadili Željovci a sada lizat izgovoreno i kasnije po naredbi hrakat Amara, mogu i ja reći šta mislim za nekog prosječnog trenera.
Ublehaša :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 apr 2017, 20:58

Bice vremena za kritiku, ako ispusimo u Kupu i ne osvojimo ligu. Ali, ljudi moji, sve dok smo u igri za oba trofeja, svaka kritika jeste zlonamjerna i ne dolazi iz neke navijacke zabrinutosti, vec iz nekih lijevih interesa. Covjek nas nije preuzeo na +8, vec na -8, i tu smo gdje smo. Sacekajte maj i opletite. Do tada, ovo fakat nema smisla.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 20 apr 2017, 20:59

Glupo je bilo koga ko igra u Želji nazivati ublehom. Pogotovo bez razloga.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 apr 2017, 20:59

Zbog ove diskusije cemo titulu izgubiti :salut:. Doslo vrijeme da ne smijes reci da ti se ne svidja kako igramo pod palicom Petrovica, Odovica ili Osima. Ne svidja mi se kako igramo, ali dok imamo rezultate Petrovicu je sto se mene tice sve oprosteno.

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 20 apr 2017, 21:00

Virtu4l je napisao/la:
Jesam li ja rekao da sam pametniji od njega? Nema potrebe da na pitanje odgovaraš pitanjem i to što je neko uspješan poslovan čovjek ne znači da je 'fudbalski pametan', u to smo se svakako uvjerili u nekoliko posljednjih prelaznih rokova, ako već tjeraš mak na konac. Bez ikakve potrebe uvlačite Senada Misimovića u ovu diskusiju. Ja pričam o terenu, ni o čemu više.

Da se stidim zato što kritikujem igru Željezničara u četiri posljednje utakmice? Nezahvalan sam? Hipokrizija? Da kažem da je dobro što smo spašavali živu glavu protiv Zrinjskog, Širokog i Sarajeva? Ne prijatelju, to se radi na lobotomiji, ovdje ne.
Ne kažem da je fudbalski pametan, ne kažem da nije, za sve aktivnosti u klubu postoje zaduženi ljudi koji bi trebali biti stručni u tom polju.
Senad je spomenut iz razloga što se ovdje priča o promjeni trenera do koje ni u jednom normalnom klubu ne bi došlo nakon ovakve sezone, samo se ovdje potencira ta priča.

Misliš da je neko zadovoljan ovakvom igrom? Očigledno smo u malom padu forme, ali to nije razlog da se čovjek vrijeđa i tjera iz kluba. Ne treba zaboraviti ni gdje smo bili prije njegovog dolaska. Šta je to čovjek zatekao u klubu? Kakvo stanje, kakve igrače?

Razumijem da ti imaš drugačije mišljenje, misliš da su neki igrači nepravedno zapostavljeni itd. Isto takvo mišljenje ja imam za neke druge igrače, neki treći forumaš potpuno različito mišljenje od našega. I sasvim je uredu to lijepo i argumentovano napisati.
Ali treba imati na umu da i Petrović ima svoje mišljenje, a njegovo je u ovome trenutku najvažnije. Ima odličan skor na klupi Želje i to je sasvim dovoljan argument da ušuti tebe, mene i sve ostale. Svi bismo mi voljeli da dominiramo kao Real, igramo lijepo kao Barca i da smo Juventus u odbrani. Ali realnost je jako daleko od toga, čak i u ovoj našoj ligi. Sjetimo se kako je Grčka osvojila Europsko prvenstvo. Cilj opravdava sredstvo i sve dok Slavko uspješno ide ka tim ciljevima niko od nas nema pravo da bude bezobrazan, da ga vrijeđa i da traži njegovu smjenu.

Dakle, argumentovano mišljenje i analiza - da, vrijeđanje i tjeranje iz kluba - ne.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 20 apr 2017, 21:01

Neandertalac je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:

Al' u qurcu.
Upravu si ti ali sad ce ti neko doci i reci da bi sa Amarom uz istu ovu ekipu, iste individualce, najbolje navijace, uslove ...itd. bili nepobjedivi, sigurni šampioni.
Imali bi zalihe bar pet bodova. Bilo koji drugi trener bi donio pozitivan šok i približan broj bofova u ovoj Ž ligi
Nije niko protiv Želje ako iznese svoje mišljenje za trenera.

_Moje ekipe su najspremnije! Ubleha.
_Za par sezona možemo u grupe! Ubleha.
_Ja sam preporodio Želju! Ubleha.
_Željo igra kao Milan. Ubleha.
_Kada se uigramo igrat ćemo bolje. Ubleha.
_Ja znam sve igrače. Ubleha.
_Ima kartoteku. Ubleha.
_Ja znam sa mladima, dajem im šansu. Ubleha.

I kako da ga ja nazovem?

A pričat ću šta ja hoću kada god ja to hoću. Kada može Lobotomac Hrasno hebavat majku upravi da bi se zavadili Željovci a sada lizat izgovoreno i kasnije po naredbi hrakat Amara, mogu i ja reći šta mislim za nekog prosječnog trenera.
Ublehaša :kafa:
:lol:

Sta pokusavas? :damn:

Sve sto sam napisao o upravi i dalje stoji, nista ja ne lizem niti sam promijenio misljenje o njima, jedino sto ih sada drzi su rezultati, ovdje je prica o Slavki i vama iz Tuborga, vama cetvorici ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 apr 2017, 21:02

Medikament je napisao/la:Glupo je bilo koga ko igra u Želji nazivati ublehom. Pogotovo bez razloga.
Pa to je moje mišljenje haveru. Odi samo što se majka nije psovala a Mulalica smo svi od reda nogom nabijali. Slavko zaštićen k'o polarni medo. Nema smisla hbte...

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2017, 21:02

Jeste levati znaci zbog Slavke psovati Amaru i obrnuto. Nema sta svu pamet dunjaluka ste pokupili. Sram vas bilo i jedne i druge i trece.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 20 apr 2017, 21:04

Josip Broz Amar

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 apr 2017, 21:04

Ako ništa bar se konačno saznalo ko je i šta je Hrasno!

Neka je na čast idejnim tvorcima! Stidite se!

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2017, 21:06

Balasevic je napisao/la:Ne kažem da je fudbalski pametan, ne kažem da nije, za sve aktivnosti u klubu postoje zaduženi ljudi koji bi trebali biti stručni u tom polju.
Senad je spomenut iz razloga što se ovdje priča o promjeni trenera do koje ni u jednom normalnom klubu ne bi došlo nakon ovakve sezone, samo se ovdje potencira ta priča.

Misliš da je neko zadovoljan ovakvom igrom? Očigledno smo u malom padu forme, ali to nije razlog da se čovjek vrijeđa i tjera iz kluba. Ne treba zaboraviti ni gdje smo bili prije njegovog dolaska. Šta je to čovjek zatekao u klubu? Kakvo stanje, kakve igrače?

Razumijem da ti imaš drugačije mišljenje, misliš da su neki igrači nepravedno zapostavljeni itd. Isto takvo mišljenje ja imam za neke druge igrače, neki treći forumaš potpuno različito mišljenje od našega. I sasvim je uredu to lijepo i argumentovano napisati.
Ali treba imati na umu da i Petrović ima svoje mišljenje, a njegovo je u ovome trenutku najvažnije. Ima odličan skor na klupi Želje i to je sasvim dovoljan argument da ušuti tebe, mene i sve ostale. Svi bismo mi voljeli da dominiramo kao Real, igramo lijepo kao Barca i da smo Juventus u odbrani. Ali realnost je jako daleko od toga, čak i u ovoj našoj ligi. Sjetimo se kako je Grčka osvojila Europsko prvenstvo. Cilj opravdava sredstvo i sve dok Slavko uspješno ide ka tim ciljevima niko od nas nema pravo da bude bezobrazan, da ga vrijeđa i da traži njegovu smjenu.

Dakle, argumentovano mišljenje i analiza - da, vrijeđanje i tjeranje iz kluba - ne.
Sve to tačno i precizno adresiraj onome ko to piše, nemoj paušalno ocjenjivati da su svi koji kritikuju nezahvalni i slično, isto važi i za ostale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 apr 2017, 21:09

hrasno je koja ne znam kako ima imunitet na ovom forumu, na dusu onima koji ga cuvaju a stete forumu i njegovim korisnicima.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 20 apr 2017, 21:10

Virtu4l je napisao/la:
Balasevic je napisao/la:Ne kažem da je fudbalski pametan, ne kažem da nije, za sve aktivnosti u klubu postoje zaduženi ljudi koji bi trebali biti stručni u tom polju.

Sve to tačno i precizno adresiraj onome ko to piše, nemoj paušalno ocjenjivati da su svi koji kritikuju nezahvalni i slično, isto važi i za ostale.
Ma drug daj Boze da mi ista osvojimo sa ovakvom igrom. Grcka je za nas svemirski brod

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 apr 2017, 21:11

Mi nemamo najbolje igrace u ligi i to vam mora biti jasno. Vecina je ogranicena.
Postovanje i za Slavku i za Amara. Trenutno je Petrovic tu i trebamo pruziti podrsku njemu i ekipi pa sta Bog da. Ruzno je nazivati naseg trenera ublehom. Nije on to zasluzio jer nije uvrijedio nikog. Kritika da,uvreda ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Ferroviere1987, Hrasno15, Lekqqq1921, tiagofaria25 i 47 gostiju.