2017 NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Donnie Darko » 20 apr 2017, 13:31

Nadji neku tekmu gdje je Curry imao tricu 2-11, ili jos bolje 0-11. To bi samo kompletiralo ovaj niz fenomenalnih poredjenja.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 13:33

U Oklahomi je Brooks ispao budala u konacnici kao trener, popljuvali ga svi, a u Washingtonu pravi dobar napredak sa Wallom i Bealom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 apr 2017, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 apr 2017, 13:33

Donnie Darko je napisao/la:Nadji neku tekmu gdje je Curry imao tricu 2-11, ili jos bolje 0-11. To bi samo kompletiralo ovaj niz fenomenalnih poredjenja.
Steph imao niz od 5-6 utakmica gdje je tricu sutao ispod 20% - Steph nije najbolji suter ikad, to se najboljima u nekom segmentu igre nikad ne desava :kafa:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la KK_Bosna » 20 apr 2017, 13:49

Epidaurus je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Nadji neku tekmu gdje je Curry imao tricu 2-11, ili jos bolje 0-11. To bi samo kompletiralo ovaj niz fenomenalnih poredjenja.
Steph imao niz od 5-6 utakmica gdje je tricu sutao ispod 20% - Steph nije najbolji suter ikad, to se najboljima u nekom segmentu igre nikad ne desava :kafa:
Bio je povrijedjen :kafa:

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 apr 2017, 13:50

Koliko bi Harden imao poena da je uzeo suteva kao i Westbrook? 100? :think:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 apr 2017, 13:56

Sut iz igre 17/43 :urnebes:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 apr 2017, 13:58

Dzoni je napisao/la:Sut iz igre 17/43 :urnebes:
Kažu ljudi nije bitan šut i poraz koliko je bitan TD. :kafa: :kafa:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 apr 2017, 14:01

Jos uvijek gledam box score iz januara 1993-e...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 apr 2017, 14:03

arelinho je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Sut iz igre 17/43 :urnebes:
Kažu ljudi nije bitan šut i poraz koliko je bitan TD. :kafa: :kafa:
Ma OKC ima neku svoju tabelu koju oni prate i uredjuju.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2017, 14:06

Ja se prosto divim RW kako je ovu lakrdiju od ekipe uveo u PO. Naprosto ne mogu da vjeurjem !
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2017, 14:11

Odigro je co'jk prve 3 cetvrtine fenomenalno, ali je usro u 4om i sefa i stanicu, 4-18 puco, nba rekord da je neko uzo 18 suteva za cetvrtinu bilo koju.

Razlika izmedju njih dvojice je sto Ryana ne ide Brada mu i dalje daje loptu, Gordona ne ide i dalje dobija loptu (kasnije je i uso u ritam), u okc neko promasi sut ne vidi lopte

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 20 apr 2017, 14:15

Kako ljudi uspiju ogadit igraca to je nevjerovatno. Pocecu mrzit Bryanta zbog nekih forumasa. Jedni mrze WB drugi ga kuju u zvijezde, treci povlace paralelu sa goat suterom, kako bi on ovo kako bi on ono. Tek su dvije tekme prosle, pustite da vidimo sta ce bit kuci, ako ih OKC uzme dvije onda ce opet biti silio statse :damn:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 apr 2017, 14:24

alemsa je napisao/la:Odigro je co'jk prve 3 cetvrtine fenomenalno, ali je usro u 4om i sefa i stanicu, 4-18 puco, nba rekord da je neko uzo 18 suteva za cetvrtinu bilo koju.

Razlika izmedju njih dvojice je sto Ryana ne ide Brada mu i dalje daje loptu, Gordona ne ide i dalje dobija loptu (kasnije je i uso u ritam), u okc neko promasi sut ne vidi lopte
slazem se sa tobom, ali moras priznati da nije isto davati loptu ryanu i ericu kada ih ne ide nego robersonu i grantu recimo
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2017, 14:31

KK_Bosna je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Odigro je co'jk prve 3 cetvrtine fenomenalno, ali je usro u 4om i sefa i stanicu, 4-18 puco, nba rekord da je neko uzo 18 suteva za cetvrtinu bilo koju.

slazem se sa tobom, ali moras priznati da nije isto davati loptu ryanu i ericu kada ih ne ide nego robersonu i grantu recimo
Bez obzira, mali McNugget k'o sto Charles reko je puco 4-5, x puta bio otvoren u 4om nije dobio loptu, Ryan puca 0-7 dobija loptu. WB kad je ukljucio suigrace prve 3 cetvrtine igrali su jako i vodili su, kad je u 4om igro 1 na 5, sve im je otislo u helac.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 apr 2017, 14:34

KK_Bosna je napisao/la:

druže evo gledam malo sažetak, izignorisao je apsolutno samog mcdermotta na trici u više navrata, tačnije ne da ga je izignorisao, već ga nije ni vidio jer ovaj za njega u tim trenucima nije postojao na parketu.

šta nije malo čudno da saigrači funkcionišu odlično, sve dok westbrook ne pređe tih 10 asistencija, i onda odjednom postanu smeće? gledao sam prvo poluvrijeme sinoć, kao ekipa su zabili skoro 70 poena a ovaj imao 11 asistencija. Jutros ustajem u zadnjoj četvrtini 4/18 i ukupno 13 asistencija na kraju.

russell do 10. asistencije, i russell poslije iste su potpuno drugačiji igrači, svidjelo se to nekima ili ne. može prodavati priču kako mu nije stalo do statistike, zanima me samo da li postoji jedna osoba na planeti koja iskreno vjeruje u to.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 apr 2017, 14:40

Donnie Darko je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

druže evo gledam malo sažetak, izignorisao je apsolutno samog mcdermotta na trici u više navrata, tačnije ne da ga je izignorisao, već ga nije ni vidio jer ovaj za njega u tim trenucima nije postojao na parketu.

šta nije malo čudno da saigrači funkcionišu odlično, sve dok westbrook ne pređe tih 10 asistencija, i onda odjednom postanu smeće? gledao sam prvo poluvrijeme sinoć, kao ekipa su zabili skoro 70 poena a ovaj imao 11 asistencija. Jutros ustajem u zadnjoj četvrtini 4/18 i ukupno 13 asistencija na kraju.

russell do 10. asistencije, i russell poslije iste su potpuno drugačiji igrači, svidjelo se to nekima ili ne. može prodavati priču kako mu nije stalo do statistike, zanima me samo da li postoji jedna osoba na planeti koja iskreno vjeruje u to.
zaspao sam na poluvremenu pa nistam vidio, ali vjerujem ti, russ je to :mrgreen:

ma normalno da je svakome stalo do statistike, statistik = $$$, i tu ne mislim samo na platu u klubu, ne smijem ni pomisliti kolike ce ugovore za reklame potpisivati nakon ove TD sezone

cijenim rusa zbog srcanosti, pa i zbog toga sto nekad hoce i vise od onog sto je sposoban, ali pretjeruje kada uzima 30+ suteva... nijednog igraca ne volim kada tako igra, zvao se on westbrook, jordan, bryant, iverson, durant, curry, o'neal ili mcgee... to je tipicno ispucavanje i nepostivanje saigraca a kosarka je ipak timski sport

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 apr 2017, 14:41

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pinoglavi nisam znao da navijas za tu bezlicnu fransizu s jos bezlicnijim navijacima
Bezlicnu zbog promjene imena ili onako u prazno zajebavas? :mrgreen:
ma fransiza bez duse, sivilo pravo, u principu ne znam zasto uopste postoje
njihove tekme nikada ne gledam, al nikada

ima ih jos, Hawks, NO, LAC, Hornets, Nets, OKC

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2017, 14:55

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pinoglavi nisam znao da navijas za tu bezlicnu fransizu s jos bezlicnijim navijacima
Bezlicnu zbog promjene imena ili onako u prazno zajebavas? :mrgreen:
ma fransiza bez duse, sivilo pravo, u principu ne znam zasto uopste postoje
njihove tekme nikada ne gledam, al nikada

ima ih jos, Hawks, NO, LAC, Hornets, Nets, OKC
Jbg zgotivio ih od Arenasa i nema onda mijenjati :mrgreen: Jbg bila je fina prica krajem 70ih i od tada uz par bljeskova nebitan klub, ali evo nakon dugo vremena u PO nije uspjeh samo biti u PO ili proci prvu rundu :D Dobre stvari radi Ted, valjda nastavi sa pozitivnom pricom u klubu. A fanovi, sta ja znam nije neka velika fan baza ali nisu ni imali sta gledati. Sinoc fina i nabrijana atmosfera, **** matere sudiji svako malo, i mahanje peskirima sto su dobili prije utakmice :D Jest da sam tanak sa ostalim sportovima ali sam poprilicno siguran da su im Redskinsi i Capitalsi onako prve opcije, Wizardsi dodju kao usputna zajebancija
Nad tobom sunce najljepše sja

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 apr 2017, 15:42

Znaci treba nam jos 14 pobjeda :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 apr 2017, 15:48

Najveca ubleha koju moze neko izjaviti je da RW mora sam igrat :crazy: Nema vrhunske saigrace, ali vala nema ni toliko lose...i ono sto je najgore on se nijednog jedinog trenutka ne trudi da pokusa pomoc njima tj povuc ekipu nego sve pokusava sam. Ovo sto on igra je klasicno ko na 2k karijeri uzmes prvih 10 suteva pocnu te udvajat dijelis paosve nakucas asiste, trcis na skok i kad treba i kad ne treba i onda ako uspijemo dobit dobro je ako ne uspijemo ja imam TD nisam ja kriv...a kriv je itekako.

Svi veliki igraci su uspjevali da naprave makar jednog saigraca boljim. Lebron Gibsona, Pavlovica ..Harden eo Capelu, Gordona ...pa kad se sjetim CP u New Orleansu...

Oklahoma nema prakticno nijednu jedinu akciju osim njeegovog divljanja. Sinoc lomi se tekma on se zabija u pet ljudi baca frljave pasove ili najjace od svega trica preko 6 ruku....

Dobar igrac, ali ovo sto igra je za svaku osudu. Da su malo racionalnije igrali tj da on nije silio toliko ja sam ubijedjen da bi pobjedili. Razlika kvalitete i shvatanja kosarkaske igre izmedju hardena i rw je ogromna

Sto se tice Portlanda kad nisu uspjeli dobit onu tekmu kad su ves masine ubcivali ne znam koju hoce onda
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.