Objasnio covjek u 5-10 recenica. 2013. smo trebali u stecaj

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
stani malo sta pokusavas reci? ovo je lafinas kakvog nema.tuzlak1987 je napisao/la:http://sour ce.ba/mobile/clanak/Haris/436388
Objasnio covjek u 5-10 recenica. 2013. smo trebali u stecaj
Mora se objelodaniti jednom koliko i kome u marku.Inace moze se manipulirati sa tim, ne malo.Sariel je napisao/la:i za ova dugovanja dajte vise spisak svih dugova , da se zna..
javno transparentno...
**** vise i dugovanja cccc
i koliko je to ukupno novaca...mozemo mi sad srat i kukat al sto se mora platit mora se...
inace, gasi mjesalicu motaj kablove...
a mjesalica se ugasit ne smije!
Rekao je @Solinas dosta puta oko toga. Kada vec oni ne zele da budu transparentni i da prave izvjestaje i revizije. Mislim i na proslu i ovu sada upravu onda je nidje veze ocekivati da ti dolaze ljudi u prostorije kluba i kazu evo od mene 500 KM za nasu Slobodu. Da bar dobijes neki papir gdje pise da si dao. Znaci sve dok ne znas gdje te pare odu ne treba davati od sebe. Dosta je bilo, svaka uprava nikada nikakvog izvjestaja nije prezentovala.Sariel je napisao/la:to mene ne interesuje, ja sam jedan obican navijac, bolesnik kako god, spreman da pomognem gdje god i kako god..
nisam ja ni glup ni corav vidim i ja sve sta se i kako se radi...
nas problem i jeste sto nemamo tu razvijenu svijest pa radi ko sta hoce i kako hoce...nema odgovornosti ni podrske bez ikakvog interesa...
**** vise i letargiju i kukumakanje... nista nam to nece pomoc nit zavrsit...
il gasi i motaj kablove...e onda ce bit kasno.
Joj dragi solinas jesi dosadan vise sa omladinskim. INFORMISI SE malo ,pitaj ljude malo,2011 nezz tacno uefa je naredila svim klubovima da mora omladinski imati svoj zaseban racun.znaci po kriterijama uefe omladinski mora imati posrban racun,ako bi ga ugasio bio ne bi ispunjavao uslove za takmicenje.o.p nora imati zaseban racun, al je po kontrolom fk slobode i odgovara njoj za rad.uefa ha je napravila nije jasmin imamovic hahasolinas je napisao/la:Dokle god UG javno ne prozove upravu za omladinski pozajmice i finansijski ne dam marku.
Puno puta se dalo i sakom i kapom nikakve uplatnice.
Davalo se za onog momka prosle godine jos nema javno jesu li mu urucili i koliko jbt. ..uplatnicu nismo dobili...na neki papir u svesku se potpisao.
Davalo se fukarama za gostovanje skupi se za dva busa a na gostovanje ide Kombi.
Gledao svojim ocima.
I kada pozoves na transparentnost ljudi te popljuju ovdje.
Predlagalo se more rjesenja prihvatljivih ovdje nije moguce da mi eto znamo a oni ne znaju sta i kako.
Zvao sam vas da se udruzimo slabo nesto.
Pa imamo svoje predstavnike navijace i simpatizere u upravi, skupstini i tim tjelima koji su u toku. Ako je put prema dole onda neka kazu svima, ne vidim to da se bune nesto.Sariel je napisao/la:to dok docekamo bice kasno...![]()
a znas i sam jos eto od tog momka kakva je generalno medju nama situacija...svi bi iznjeli svoje misljenje i kritiku,a konkretno![]()
![]()
ok ja sam svoje rekao, moje je da probam,nikog od vas promijenit ne mogu.svako zna za sebe najbolje...
al ovo je put ka dole.. a stepenica nema..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.