Ma znam ja to bolan nebioSariel je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/otvoreno-pismo-rukovodstvu-grada-zenice/80384ž
gdje je onaj robijas? alban?
evo druze , o ovom ja tebi pricam.
prazne price u bos nikad dosta..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: Alban, dana/u 20 apr 2017, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
nismo ni mi nista bolji, nema ljutnjeAlban je napisao/la:Ma znam ja to bolan nebioSariel je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/otvoreno-pismo-rukovodstvu-grada-zenice/80384ž
gdje je onaj robijas? alban?
evo druze , o ovom ja tebi pricam.
prazne price u bos nikad dosta..
sto bi reko stula
doalzim ti kao fantom slobode, da te vodim ravno do dna
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja se iskreno nadam da je covjek ironican bio u ovom postu, inace bi se zabrinuo za njegovo zdravljeAddict je napisao/la:Prodali smo i ovo bezbeli?Alipasino je napisao/la:Pogledajte penal kako igrac Mladosti namjerno vraca ruku iza ledja koja je bila ispred,pogledajte kod gola Duje odbrabenog igraca Radnika ispred Duje,pogledajte kod sanse Hebibe reakciju igraca Mladosti koji vraca loptu u 16 svoj i pogadja svog igraca na zemlji i zadnji 3 go pitara reakcija istog onog kod prvog gola.Fantazy.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Druze mi smo nesto mijenjali o tome ti pricam, ako ne bude nista od toga opet ide promjena. Necemo se predati
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jednostavno nas Sarajevo rasulo, jednostavno su bili puno, puno bolji. Mislim da su naši igrači podlegli pritisku, na AFH smo odigrali za dvije klase bolje, i od onog jučer možemo puno bolje. Sarajevu je ovo samo jedna obična utakmica, a našim je ovo finale svih finala. Pritisak je uradio svoje i na kraju kad se sve sagleda 2:3 uopšte nije realan rezultat koliko je Sarajevo bilo bolja ekipa. Čestitam vam na pobjedi i želim sve najbolje.Ado76 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da je covjek ironican bio u ovom postu, inace bi se zabrinuo za njegovo zdravljeAddict je napisao/la:Prodali smo i ovo bezbeli?Alipasino je napisao/la:Pogledajte penal kako igrac Mladosti namjerno vraca ruku iza ledja koja je bila ispred,pogledajte kod gola Duje odbrabenog igraca Radnika ispred Duje,pogledajte kod sanse Hebibe reakciju igraca Mladosti koji vraca loptu u 16 svoj i pogadja svog igraca na zemlji i zadnji 3 go pitara reakcija istog onog kod prvog gola.Fantazy.
Svi u napad jedan je Hase!!
Prema odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u Sarajevu 21. marta ove godine, FK Sloboda dužan je isplatiti 28.000 KM bivšem igraču Denisu Mujkiću na osnovu Sporazuma o isplati duga od 13.10. 2015. godine. Ukoliko Tuzlaci ne isplate dug prema bivšem igraču do 24. aprila i ne dostave dokaz o uplati u Odjel za takmičenje N/FSBiH, uslijedit će suspenzija od odigravanja prvenstvenih utakmica u nastavku takmičarske godine. Žalba ne odlaže izvršenje ove odluke.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos nam fali i da ih zeljo uzme 0:3 van terenatamburica je napisao/la:Prema odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u Sarajevu 21. marta ove godine, FK Sloboda dužan je isplatiti 28.000 KM bivšem igraču Denisu Mujkiću na osnovu Sporazuma o isplati duga od 13.10. 2015. godine. Ukoliko Tuzlaci ne isplate dug prema bivšem igraču do 24. aprila i ne dostave dokaz o uplati u Odjel za takmičenje N/FSBiH, uslijedit će suspenzija od odigravanja prvenstvenih utakmica u nastavku takmičarske godine. Žalba ne odlaže izvršenje ove odluke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Subota, 17:00 Sloboda - Zrinjski [Edin Jakupović]
Subota, 17:00 Metalleghe BSI - Mladost DK [Haris Kaljanac]
Subota, 17:00 Vitez - Olimpik [Ognjen Valjić]
Subota, 17:00 Čelik - Široki Brijeg [Vladimir Bjelica]
Nedjelja, 17:00 Radnik - Željezničar [Goran Paradžik]
Nedjelja, 17:00 Sarajevo - Krupa [Ermin Sivac]
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kaljanac je po meni jedan od boljih sudijaMortemHz je napisao/la:Subota, 17:00 Sloboda - Zrinjski [Edin Jakupović]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valja li ova sta iz Viteza?solinas je napisao/la:Da je bogdom bilo ,ja brojaoSariel je napisao/la:pa nema ljudi...daleko mrsko...nema se.. **** tesko je..ko sto rekoh mentalitet nula..nece na tusanj, a kamol na putlakse vak okritikovat preko foruma, fejsa i slicno.. ima zato liga rpvakaaa
dok ne bude brojeva na tribinama i placenih ulaznica preko 5 milja svaku tekmu nema ni napretka.. pa vi pricajte sta hocete...
p.s fkr su bile u krupi 20 20 ,al su bile.molicu lijepo. al ovo nije tema o grupi i ne bih o tom ovde raspravljo,niko ne rapsravlja o sovjim grupama po forumu pa sto bi mi...![]()
![]()
Nije stvar u grupi,nego mentalitetu,bas o tome sto pricas....treba da bude barem 200 jaraniko...
Boris se za titulu i u Vitez ode 100 ljudi...ej..

-
Convicts1988
- Kontakt:
Koliko ste kartu plaćali ovdje ?
btw. Mogli bi mi ovu tribinu napunit do kraja ako dobijemo sad ove dvije kući, ova s Vitezom će nam biti na nož, oni ili mi u PL .
btw. Mogli bi mi ovu tribinu napunit do kraja ako dobijemo sad ove dvije kući, ova s Vitezom će nam biti na nož, oni ili mi u PL .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro vama je Vitez metar mada mislim da necete ni blizu napunitiConvicts1988 je napisao/la:Koliko ste kartu plaćali ovdje ?
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pa dobro, jeste bliže naravno. A bilo je i u drugom kolu dosta ispunjena ova tribina, mada su nas tjerali dizanjem karte na 7 KM . Ova će biti najvažnija tekma ove sezone i uopšte za Čelik tako da, očekujem ju punuMortemHz je napisao/la:A dobro vama je Vitez metar mada mislim da necete ni blizu napunitiConvicts1988 je napisao/la:Koliko ste kartu plaćali ovdje ?
btw. Mogli bi mi ovu tribinu napunit do kraja ako dobijemo sad ove dvije kući, ova s Vitezom će nam biti na nož, oni ili mi u PL .karta je bila pet maraka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SretnoConvicts1988 je napisao/la:Pa dobro, jeste bliže naravno. A bilo je i u drugom kolu dosta ispunjena ova tribina, mada su nas tjerali dizanjem karte na 7 KM . Ova će biti najvažnija tekma ove sezone i uopšte za Čelik tako da, očekujem ju punuMortemHz je napisao/la:A dobro vama je Vitez metar mada mislim da necete ni blizu napunitiConvicts1988 je napisao/la:Koliko ste kartu plaćali ovdje ?
btw. Mogli bi mi ovu tribinu napunit do kraja ako dobijemo sad ove dvije kući, ova s Vitezom će nam biti na nož, oni ili mi u PL .karta je bila pet maraka.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kakve su kvote za sutra ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas zajebano kolo, nije ko proslo..odigrao dvicu na Metalleghe, derbi x, sve prođem i padnem na kvoti 1.20 
- Evolve
- Kontakt:
Tako ti i treba kad igras kvotu 1.20 sa kvotama preko 2.0MortemHz je napisao/la:Bas zajebano kolo, nije ko proslo..odigrao dvicu na Metalleghe, derbi x, sve prođem i padnem na kvoti 1.20
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Derbi bio 3.0, Metalleghe 2.20 ja mislim, hajd ove ostale kvote su bile normala ali na najmanjoj sam paoEvolve je napisao/la:Tako ti i treba kad igras kvotu 1.20 sa kvotama preko 2.0MortemHz je napisao/la:Bas zajebano kolo, nije ko proslo..odigrao dvicu na Metalleghe, derbi x, sve prođem i padnem na kvoti 1.20![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.