FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 19 apr 2017, 23:51

Stana je bio igracina, bolje krilo na Tusnju nisam gledao, u Zrinji je igrao beka
kada na Tusnju pogodi Matka u glavu, a ovaj s penala zabi golcinu

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 19 apr 2017, 23:52

Admir Joldic, ne Omer.Al dok je igrao O.Joldic to je bila ekipa,a svi su sem Gasija otisli il u Zelju i Sarajevo. Izgleda da se istorija ponavlja. S tim da se i Zrnjski jedno vrijeme navikao cerupati po Slobodi..... Jbg mi im razigramo igrace,a oni pokupe,al to je kad nemas para
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 apr 2017, 23:56

Mikica, Vidic, Stana, Romeo, Mesanovic, Bekic, Piric, sto direktno, sto okolnim putem, stigli su u Zrinju
ne znam jesam li nekog zaboravio

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 00:01

Joj pricate o tim vremenima kao da je bilo nesto dobro :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 apr 2017, 00:02

nisu bila dobra vremena, al Sloboda je cesto imala kvalitetnu ekipu na papiru i da je imala logistiku, vjerovatno bi i osvojili nesto, al posto nismo imali, tako smo i qrac osvojili

tada je liga bila qrac, korumpirana i svasta nesto, al fudbaleri 99% bolji nego danas, pravi fudbaleri, kvalitetom i muskoscu, a ne glumci i pickice kao danas, sve sminka ziva

sada su se vremena promijenila, liga je mnogo napredovala na svim poljima, i dalje se namjesta, sigurno, al ne kao prije, danas klubovi imaju logistiku, infrastrukturu, a fudbal i igraci **** zesca

uzimo npr Stjepanovica, Tomica i Blagojevica, te Karica u njegovo vrijeme, iznio bi ih s terena svu trojicu, pojeo bi ih za dorucak, eto tolika razlika je u kvalitetu fudbalera nekada i danas
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 apr 2017, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 00:10

Ma ebes titule, sta znaci Leotaru sada titula kada nemaju za kifle? Ili nekima koji i ne postoje danas, mozda postoje ali u kantonalnoj ligi.
Treba napraviti djeci trening kamp i Tuzlacima kvalitetan stadion da traje pa ne moramo osvojiti nista do 2100. ali neka ima neke perspektive.

Tek onda se mozemo razviti i uhvatiti neku konstantu, a ne da nam nakon sto jednom napadnemo titulu odmah nakon toga druge ekipe razgrabe igrace.
Opet se treba paziti, ne vjerujem ja ovoj djeci Smajicu, Hodzicu, Muratovicu i tim koji dolaze i koji ce dobiti priliku nista. Svi su oni potencijalno novi igraci SA ekipa i Zrinjskog ako mi odigramo jednu dobru sezonu sa njima.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 apr 2017, 00:16

A.Mesanovic strasan igrac bio sada nema u PL takvog. Buco Vojvoda takodje u svoje vrijeme strasno dobri za nasu ligu. Bilo je tih igraca puno ali cim stigne ponuda odose. Haman smo mi oduvjek sirotinja, razigramo za vece i bogate
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 00:24

Nema sistema pa onda ne mozemo tu djecu sto dodju zakljucati da ostanu ovdje. Treba razmisliti dobro o nekoj strategiji gdje bi djeca iz kantona i sire imala stipendije ako su talenti, a ne da im "stipendije" daju kvazi menadzeri. Time bi klub pokazao roditeljima djece da mu je stalo da djeca uspjevaju, ne bi im mogli zamazati oci ovi uvlakaci. Realno mi tu djecu izgubimo jos kada su kadeti ili juniori, neki ostanu ovdje i kao profesionalci ali i to bude kraceg vijeka. Idealan sistem bi bio da Sloboda bude ispomoc finansijska, a ne menadzeri, a ne da im Sloboda uzima pare za opremu i prevoz i td.

Taj Hajdarevic sto je otisao kao sto je neko pisao, a i njegov manager ima dole dobru stipendiju, 1000 KM mjesecno. Pa nije ni cudno sto onda istrpi par godina u PL u dresu Zrinjskog kao i svi dok ih ovi ne prodaju i ne zarade nesto na njima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 apr 2017, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 apr 2017, 00:25

Chinaglia je napisao/la:Mikica, Vidic, Stana, Romeo, Mesanovic, Bekic, Piric, sto direktno, sto okolnim putem, stigli su u Zrinju
ne znam jesam li nekog zaboravio
Muslimovic i Ahmetovic dva bocna
Sloboda do groba

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 apr 2017, 00:28

Hitman22 je napisao/la:A.Mesanovic strasan igrac bio sada nema u PL takvog. Buco Vojvoda takodje u svoje vrijeme strasno dobri za nasu ligu. Bilo je tih igraca puno ali cim stigne ponuda odose. Haman smo mi oduvjek sirotinja, razigramo za vece i bogate
Mesanovic Alen je bio zvijer,koliko je imao talenta,obrnuto proporcionalno je imao mozga. Al da je igracina bio......Da mi je sad vidjet takvog igraca kod nas.
Sloboda do groba

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2017, 00:43

tuzlak1987 je napisao/la:Nema sistema pa onda ne mozemo tu djecu sto dodju zakljucati da ostanu ovdje. Treba razmisliti dobro o nekoj strategiji gdje bi djeca iz kantona i sire imala stipendije ako su talenti, a ne da im "stipendije" daju kvazi menadzeri. Time bi klub pokazao roditeljima djece da mu je stalo da djeca uspjevaju, ne bi im mogli zamazati oci ovi uvlakaci. Realno mi tu djecu izgubimo jos kada su kadeti ili juniori, neki ostanu ovdje i kao profesionalci ali i to bude kraceg vijeka. Idealan sistem bi bio da Sloboda bude ispomoc finansijska, a ne menadzeri, a ne da im Sloboda uzima pare za opremu i prevoz i td.

Taj Hajdarevic sto je otisao kao sto je neko pisao, a i njegov manager ima dole dobru stipendiju, 1000 KM mjesecno. Pa nije ni cudno sto onda istrpi par godina u PL u dresu Zrinjskog kao i svi dok ih ovi ne prodaju i ne zarade nesto na njima.
Pa rade se pomaci u OP samo sto se te vijesti redovno preskoce jer ''Senco dje su pare''. I sto kad i potpisemo nekog talentovanog kadeta to nije za pohvalu nego se popljuje jer je to haman razlog da nemamo prebijene marke. Daj nam Djidica i Fatica :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 apr 2017, 00:48

pinoglavi je napisao/la:Daj nam Djidica i Fatica :salut:
Karica i Kostica majku im jbem

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2017, 00:50

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Daj nam Djidica i Fatica :salut:
Karica i Kostica majku im jbem
Fascinantno da trener bira igrace sa neogranicenim budzetom i onda te Krupa lupi 3-0 gore. Pa jbt koliko su sad nize plate i opet smo na tih 3-0 protiv njih u gostima :D
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 apr 2017, 01:11

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nema sistema pa onda ne mozemo tu djecu sto dodju zakljucati da ostanu ovdje. Treba razmisliti dobro o nekoj strategiji gdje bi djeca iz kantona i sire imala stipendije ako su talenti, a ne da im "stipendije" daju kvazi menadzeri. Time bi klub pokazao roditeljima djece da mu je stalo da djeca uspjevaju, ne bi im mogli zamazati oci ovi uvlakaci. Realno mi tu djecu izgubimo jos kada su kadeti ili juniori, neki ostanu ovdje i kao profesionalci ali i to bude kraceg vijeka. Idealan sistem bi bio da Sloboda bude ispomoc finansijska, a ne menadzeri, a ne da im Sloboda uzima pare za opremu i prevoz i td.

Pa rade se pomaci u OP samo sto se te vijesti redovno preskoce jer ''Senco dje su pare''. I sto kad i potpisemo nekog talentovanog kadeta to nije za pohvalu nego se popljuje jer je to haman razlog da nemamo prebijene marke. Daj nam Djidica i Fatica :salut:
Ako se preskace,preskace se iz bijesa,i vidi ironije,zbog toga sto taj klub osim sto nosi nase ime,nema nista sa Slobodom....
Potpuno zaseban pravni subjekat,clan sportskog drustva Sloboda,Omladinski pogon FK Sloboda 1919.
Pravno,mi nemamo svoj omladinski pogon,nego nam oni,ustupaju svoj.....
Zato licno ja,nemogu gledati to kao nesto dobro za Slobodu,jer ljudi,oni nisu Sloboda,to je drugi klub potpuno...
O kakvim pomacima pricate,jedini pomak,oformiti Slobodin omladinski pogon,a ovu prikazu koju je Imamovic napravio,planirajuci ugasiti klub,rasformirati,i izbaciti iz sportskog drustva....Imali ste izgovor,reprogram dugovi,racun,pic.ke materine....
Eto sada je potpisan,nista ih ne sprecava,to se da rjesiti za mjesec,i manje...pa da vidimo :salut:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 07:09

Hehe dobro je.zamis tek konfuzije kad pocnes mesanovice nabrajat :lol:
Jutro. gledaj snjega kasni i snijeg u tuzlu jebte :urnebes: kuknjava
Ocel i nama bit problema s terenom :mrgreen:

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 20 apr 2017, 08:18

Šta mislite da li bi nama odgodili utakmicu kao SELJI Oni imaju zaleđinu ŽIVOG MRTVACA i on ako kaže neče se igrati nema utakmice Nama su protiv Čelika odgodili samo za 24 sata

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 08:48

nemojte ba vrijedjat ,,,voli svoje, postuj druge...bez obzira sta oni pricali o nama
samo sloboda. :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2017, 09:07

strujasamo je napisao/la:Šta mislite da li bi nama odgodili utakmicu kao SELJI Oni imaju zaleđinu ŽIVOG MRTVACA i on ako kaže neče se igrati nema utakmice Nama su protiv Čelika odgodili samo za 24 sata
Nisi u pravu. Oni nemaju sposobnog direktora stadiona kao mi Secera da ocisti stadion u roku od 24h. :urnebes:
Joj kada Seco doveze bager da uzore snijeg. Gdje Seco cisti snijeg tu trava ne raste. :urnebes: :rol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 20 apr 2017, 10:19

Joj ja im nikad necu halalit onu sramotnu pobjedu na tusnju kad nismo imali vise brojeva da postavimo na semaforu kad je za njih tad ja mislim luka modric igrao onaj dialiba nesto tako sto je poslije za partizan igrao haha il ona utakmica protiv modrice kad onaj nas spikerfon govori sastav i ne zna izgovorit ime crnca i rece i neki crnac hahahaha to nikad necu zaboravit

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 10:24

eh da je s ovim bar iks odigrat realno.
i one dvije kod kuce sa radnikom i kruopm ce biti izlucni...
7 bodEva jel dovoljno??
9 bi bilo optimalno..za 4 vjerovatno..
jer je i ovim za titulu gusto, nece bit popustanja...

p.s nije to 4 nedostizno, ako ne osvoji siroki...a sjelo bi bar ona lova od euro lige 200k eura...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.