Erding
Janot (og)
Nene
Dobar start igraca PSG-a

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Čak su i prvi na tabeliCartman je napisao/la:Lijepi dresovi u PSG-a.
ma joj kakav marseille i qrac...druze lyon je najbolji klub u francuskoj u ovom stoljecu tj najtrofejniji....Sofrudony je napisao/la:Whaaaaaaaaaaaaaaat!BIHfan je napisao/la:Sofrudony je napisao/la:Ma dobro svaki klub gaji nadu,svi bi voljeli da budu šampioni, to je normalno, svi klubovi u Francuskoj bi voljeli da budu kao Marseille...
![]()
![]()
Mozda bi svi htjeli da imaju historiju vasu, al svi bi htjeli da budu kao Lyon koji je trenutno velikan spram Marseja. Placite, al to je realnost.
Dal se sjecas ko je osvajač prvenstva, tacnije ko je šampion i osvajača superkupa!?
Lyon
Sofrudony je napisao/la:Whaaaaaaaaaaaaaaat!BIHfan je napisao/la:Sofrudony je napisao/la:Ma dobro svaki klub gaji nadu,svi bi voljeli da budu šampioni, to je normalno, svi klubovi u Francuskoj bi voljeli da budu kao Marseille...
![]()
![]()
Mozda bi svi htjeli da imaju historiju vasu, al svi bi htjeli da budu kao Lyon koji je trenutno velikan spram Marseja. Placite, al to je realnost.
Dal se sjecas ko je osvajač prvenstva, tacnije ko je šampion i osvajača superkupa!?
Lyon
Upravu si, ja se prebrojao. Uglavnom to je jedno veliko razdoblje za jedan takav klub kojie harao prije.Ammare je napisao/la:Nije 15, već 17.
Ni blizu toga druze.Sofrudony je napisao/la:Marseille je bio u krizi jer je bio protjeran u drugu ligu, za Lyon pola vas nije culo dok nije poceo osvajati prvenstva uzastopno, tj. sada kad bi Montpellier poceo osvajati uzastopno prvenstvo, na forumu bi bilo navijaca 99%, sto se tice PSG-a samo bi rekao nesto u stilu @Monolog-ovog potpisa, ako PSG osvoji prvenstvo prestajem pratiti fudbal... Navijači im se već raspadaju jer su izgleda zamjenili tribinu sa političkim forumom, politika + fudbal![]()
Marseille je najveci i najpoznatiji francuski fudbalski klub sa najboljim navijacima na najboljem stadionu. Što bi rekla Dara, Ciaoooooooo amoreeeeee...
Trip je u tome kako je meni ispricao momak iz Srbije koji vec 10-ak godina zivi u Parisu da im je uprava u saradnji sa policijom zabranila kupovinu karata gde oni hoce da idu.To se odnosi na mesta na tribinama koja su bila rezervisana za Auteiule,Boulogne BOys,Authentics i Brigade Paris i karta moze samo da se kupi uz licnu kartu.U prevodu karte su ti kao da ides na koncert.Druga stvar koja je malo u senci ove je u tome sto je policija zabranila tocenje alkohola u krugu 2km oko stadiona,zbog cega su izbili veliki neredi pre tekme sa St.Ettienom gde je uhapseno 250 PArizana kojima je dozivotno zabranjen ulaz na Park Princeva.Ali ipak mislim da su se ovde kola prelomila na ovim navijacima i da ce se tako nastaviti sve dok se u Francuskoj ne dodje do situacije koja se dogadja u Engleskoj.Sofrudony je napisao/la:E pa hajde reci sta je onda, ja sam ionako napisao "izgleda", hajde ispravi me ako grijesim!?
Pa necemo tako u dubinu ici,ako hoces moze na temi navijaci ali ovo ti je sustina ovoga sto ih nema na tribinama,samo sam hteo da kazem da nisu politicke prirode nego cisto navijacka svest.Sofrudony je napisao/la:Zašto nespomenes medjusobne tuče navijaca Pariza kao i podjele (frakcije) medju istima!?
Sofrudony je napisao/la:Marseille je bio u krizi jer je bio protjeran u drugu ligu, za Lyon pola vas nije culo dok nije poceo osvajati prvenstva uzastopno, tj. sada kad bi Montpellier poceo osvajati uzastopno prvenstvo, na forumu bi bilo navijaca 99%, sto se tice PSG-a samo bi rekao nesto u stilu @Monolog-ovog potpisa, ako PSG osvoji prvenstvo prestajem pratiti fudbal... Navijači im se već raspadaju jer su izgleda zamjenili tribinu sa političkim forumom, politika + fudbal![]()
Marseille je najveci i najpoznatiji francuski fudbalski klub sa najboljim navijacima na najboljem stadionu. Što bi rekla Dara, Ciaoooooooo amoreeeeee...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.