Illmatic09 je napisao/la:Ma treba se riješiti TT, pa nek ide u Mainz da prosipa fazone o rotacijama i sistemima.
Problem je sto ne vidim nikoga ko bi se mogao dovesti umjesto njega, mislim da je njegov najveci problem tvrdoglavost i forsiranje necega sto ne ide, a sa svojim rotiranjem unosi nesigurnost u igrace, Ginter ionako sav isprepadan jednu igra desnog beka, pa jednu lijevog stopera, pa desnog...Rafa doveden kao lijjevi bek igra vise u veznom redu nego na svojoj prirodnoj pozicija, kazu Smelcer bolji u defanzivi, pa kako ce Rafa i napredovati u tom def dijelu kad svaku petu utakmicu igra prirodnu poziciju...ima stvarno dosta problema, koji su se poceli stvarati na pocetku prelaznog roka, imam osjecaj da su se neki igraci dovodili samo da se neko ne bi naljutio, da li to bio Tuchel, Zorc peti ili deseti....definitivno treba dobar desni bek i ovo forsiranje Durma mi nikako ne ide u glavu, samo me zanima sta taj momak pokazuje na trenzima da se toliko forsira, a Piszczek vise nije taj nivo od prije 4 godine....