LaktomDonnie Darko je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
LaktomDonnie Darko je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Dobro vjerovatno gledaš najviše Boston uz još par tvojih kolega , ali jesi ti gledao Bullse ? pa ko jem si ti osnovu mislio da Bullsi mogu izbaciti Boston ? pogotovo nakon presmešnog (prežalosnog ) trade-ario_Ferdy88 je napisao/la:Rek'o sam ja to davno, ovdje izgleda niko ne gleda Boston osim menealemsa je napisao/la:Izbacit ce bullsi boston jebte![]()
Ovo sad što Rondo i Wade igraju nije ni slučajno ličilo na to u sezoni , a pogotovo šut bilo kakav , mislim da su najgori u ligi .
Durant, Livingston u Barnes su svi upitni.Torres_9 je napisao/la:mogao bi KD propustit vcrsnju tekmu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekao sam maksimalno,ne dokle ce doci.alemsa je napisao/la:
Prva
Jesil spreman za vecerasSarmelino je napisao/la:Hehehe lvmp
15 raz za hou.alemsa je napisao/la:Jesil spreman za vecerasSarmelino je napisao/la:Hehehe lvmp
Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.Sarmelino je napisao/la:15 raz za hou.alemsa je napisao/la:Jesil spreman za vecerasSarmelino je napisao/la:Hehehe lvmp
Ako oklahoma uzme stavim draymonda na avatar barem 2 dana. Trenutno sam pesimisticniji od ria.
Da se ukazu Roberson i Adams iz proslogodisnje serije protiv Ratnika,kakva bi to serija bilaalemsa je napisao/la: Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.
*SpursaSarmelino je napisao/la:Da se ukazu Roberson i Adams iz proslogodisnje serije protiv Ratnika,kakva bi to serija bilaalemsa je napisao/la: Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.
Onda nam trebaju i sudijeDonnie Darko je napisao/la:*SpursaSarmelino je napisao/la:Da se ukazu Roberson i Adams iz proslogodisnje serije protiv Ratnika,kakva bi to serija bilaalemsa je napisao/la: Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.
Doduse, na momenat sam zaboravio da ti ne pamtis tu seriju po dobrome
Logicno da ne pamti po dobrome. Tada Durant jos uvijek igrao za njih. Vec u seriji protiv Dubsa je promijenio dres.Donnie Darko je napisao/la:*SpursaSarmelino je napisao/la:Da se ukazu Roberson i Adams iz proslogodisnje serije protiv Ratnika,kakva bi to serija bilaalemsa je napisao/la: Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.
Doduse, na momenat sam zaboravio da ti ne pamtis tu seriju po dobrome
Pa Roberson je extra odigro, i napad i odbranu, Harden je puco 4-14 kad ga je cuvo Roberson, problem je PnR pa switch kad Adams ili Kanter preuzmu, od Kantera je pravio budalu doslovno.Sarmelino je napisao/la:Da se ukazu Roberson i Adams iz proslogodisnje serije protiv Ratnika,kakva bi to serija bilaalemsa je napisao/la: Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.
Znam,ali to je bila tek 1 utakmica.Jos mrtvi Pat naso igrati utakmice karijerealemsa je napisao/la:Pa Roberson je extra odigro, i napad i odbranu, Harden je puco 4-14 kad ga je cuvo Roberson, problem je PnR pa switch kad Adams ili Kanter preuzmu, od Kantera je pravio budalu doslovno.Sarmelino je napisao/la:Da se ukazu Roberson i Adams iz proslogodisnje serije protiv Ratnika,kakva bi to serija bilaalemsa je napisao/la: Puno je 15, trebala bi biti blizu tekma.
Večeras 1:1"I don't think nobody can check me," said McCollum on SiriusXM NBA Radio. "That's just how I've always felt. I don't really care who is out there."
Nema mira u kući u kojoj je Durant. On ti je nešto ko kad oženiš Hercegovku. Svaki dan koji preživiš je uspjeh.Besic je napisao/la:Durantula ne igra večeras, ali to neće omesti Currya da sam pobjedi dečke iz RIP citya te tako obezbjedi mir u kući.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.