Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

doe78
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la doe78 » 13 avg 2010, 22:22

neno#4 je napisao/la:
ŽeljkoB je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@Željko B, nisi mi odgovorio o kojim se playevima radi. Ipak sam ja pogodio da se radi o Ahmetbasicu zar ne 8-) 8-) 8-)
Ma kakav Mizra on više ni kod tate Šemse u Brčkom ne može da igra... to je bila uzaludna egzibicija kk Bosna
Znaci nista fulao sam..Vjerovatno se radi o nekim igracima za koje si samo ti cuo :lol: :lol: :lol:

P.S. Ili da nije ne daj Boze Muhica taj :mrgreen: :mrgreen:

Mirza je bolji od muhe i ostalih nasih talenata u to budi siguran...Decko je zadovoljio na kampu u italiji,a zadovoljiti admira bukvu ,koji je imao odraz 2 cm je malo teze...Kad je jedna kanta mirkovic bio talenat ,a da ne nabrajam ostale ,ali zna neno koga ja mislim....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2010, 23:36

ŽeljkoB je napisao/la:Neno ti izgleda pratiš i poznaješ samo igrače koji su iz Sarajeva i igtaju u Sarajevu a ostatak Bosne i Hercegovine slabo poznaješ.. nema veze nije to strašno ništa a doćiće i vrijeme tih igrača i na pravi način će da prezentuju i reprezentaciju kao što to rade igrajući po klubovima po europi
Pa da prijatelju samo pratim ovo u Sarajevu, nego si se ti malo nasao u neobranom grozdju, zatrcao se pred rudu, prvo izjavio da su oba igrala u Bosni koja mogu da pomognu reprezentaciji, a sada izbjegavas odgovor...Jesam li ja tome kriv :o :o

Kojih igraca, nemoj sada demagogije ovdje, uostalom ja sve sto znam ja ovdje iznesem, dok ti pokusavas da kao kazes da znas sve informacije, a ustvari neces da nam kazes, nema tu logike prijatelju nema....I onda kazes da to nije uopce tvoj posao...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2010, 23:42

Ma kakav Mizra on više ni kod tate Šemse u Brčkom ne može da igra... to je bila uzaludna egzibicija kk Bosna

Znaci nista fulao sam..Vjerovatno se radi o nekim igracima za koje si samo ti cuo :lol: :lol: :lol:

P.S. Ili da nije ne daj Boze Muhica taj :mrgreen: :mrgreen

Mirza je bolji od muhe i ostalih nasih talenata u to budi siguran...Decko je zadovoljio na kampu u italiji,a zadovoljiti admira bukvu ,koji je imao odraz 2 cm je malo teze...Kad je jedna kanta mirkovic bio talenat ,a da ne nabrajam ostale ,ali zna neno koga ja mislim..
Mira Poljo je preuzela brigu o njemu neki dan, tako da je vrlo moguce sve islo tom linijom. Admir Bukva nije se kod nas nista pitao kada je Ahmetbasic dosao kod nas, tada je i dalje na vlasti bio Don Elmedin 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 21 avg 2010, 11:43

sandiegochargers je napisao/la:a ko je mira poljo?
Mirsada Puljo, kosarkaska menadjerka. Vodi agenciju World Sport Agency.

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 21 avg 2010, 12:05

:(
Zadnja izmjena: SeŁŁmir, dana/u 09 jan 2011, 08:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 21 avg 2010, 20:12

Igraci koji mogu konkurisati za U20 reprezentaciju BIH, pod uslovom da KSBIH obezbedi sredstva za nastup na EP (B divizija) i da igraci pristanu da igraju za BIH.

Ernad Mujic (C 208 1992)
Nemanja Sladoje (C 212 1991)
Djordje Ninkovic (C 212 1991)
Andrej Tomic (C 210 1992)
Sergej Pucar (C 209 1991)

Halil Kanacevic (KC 203 1991) igra u NCAA (Hofstra)
Miljan Markovic (KC 205 1992)
Nermin Buza (KC/C 206 1991)
Boris Topalovic (KC 205 1992) bio je na pripremema za juniorsku reprezentaciju Hrvatske.
Rusmir Grosic (KC 204 1991)
Ivo Baltic (KC 203 1991) igra u NCAA (Ohio)
Dario Crnalic (KC 203 1991)

Miralem Halilovic (K 204 1991)
Mirza Bulic (K 204 1992)
Mladen Loncarevic (K/KC 207 1991)
Marko Miletic (K 198 1992)
Filip Petrovic (K 202 1992)
Igor Nujic (K 202 1991) igrace u NCAA (UTSA) pre odlazka u SAD, bio je u AIS (Australijski Institut za Sport)
Admir Sahbegovic (K 200 1991) igrace u NCAA (Jacksonville)
David Loncarevic (K 200 1991)

Ali Demic (B 202 1991)
Marko Josilo (B 197 1992) bio je na pripremama za juniorsku reprezentaciju Srbije.
Nikola Gajic (B 195 1991)
Nebojsa Andjelic (B 198 1991)
Ognjen Topolovic (B 200 1991)
Mirza Alibegovic (B 195 1992) bio je na pripremama za juniorsku reprezentaciju Italije.
Dino Begagic (B 192 1992)
Ranko Ivic (B 193 1992)

Goran Vucic (P 193 1992)
Josip Gunjaca (P 196 1991)
Nebojsa Maksimovic (P 185 1992)

Crvenom bojom sam oznacio 20 igraca koji bi ja pozvao na pripremama.

Dok su sledecih igraci vec igrali za druge reprezentacije :
Bubalo, Sekelja, Cutura, Barac (Hrvatska)
Sarajlija, Omic (Slovenija)
Hadziomerovic (Australija).

slovenac
Kontakt:

Post Postao/la slovenac » 22 avg 2010, 00:00

taj mali je 95 godiste i igra ko ne normalan
albiongate je napisao/la:Tarik Ceric (1993 ili 1994, Olimpija Ljubljana) decko je poreklom iz Sanskog Mosta.

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 23 avg 2010, 12:19

Evo i od mene jedan talent

Mirnes Cukurija (1998.) play Bugojno :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 avg 2010, 14:11

Boris Topalovic (KC 205 1992) bio je na pripremema za juniorsku reprezentaciju Hrvatske.

ovog momka sam gledao i stvarno je šteta da ne zaigra za nas a što se njega tiče tu nema dileme oko dolaska u repku.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 10 sep 2010, 22:28

nije tajna da je uzrok stagniranja nase kosarke nedostatak dobrih trenera koji bi radili sa mladima ali molim te cujte ovo,ovo je tragikomično : ja i brat treniramo kosarku u kk vogosca i kunem vam se da bi se neki normalan trener ponosio time koliko volimo košarku i koliko radimo. mi ne propustamo treninge,vjezbamo po kiši,snijegu,noću,danju ne idemo na koncerte,utakmice,bjezimo iz skole,ne izlazimo s djevojkama,ukratko receno nemamo djetinjstvo jer smo posvećeni pravo posvećeni kosarci. eh kao sto vec rekoh,normalan trener bi se ponosio našim radnim navikama. ali ne i ova seljacina. lik nas hebe u zdrav mozak,vristi na nas,udara i omalovazava. umjesto da nas bodri nakon dobro urađene stvari odmah nas sasjeca u korijenu a nakon greske zakopava 2 metra pod zemlju. liku je logika ako je igrac losiji od tebe 2 puta a stariji za minutu on ce igrati a ti se mozes nasaditi na glavu i neces igrati. eto zbog ovakvih nasa kosarka stagnira. siguran sam da moj i bratov slucaj nije jedini. i kako ovdje biti pametan? treba imati ne čelične već armirane živce da se uspije ali ako ima Boga ovaj trud nece propasti. mozda cu nekome ispasti patetican ali eto ovo je moja prica koja donekle oslikava stanje u radu sa mladim kosarkasima. pozdrav

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 sep 2010, 01:38

brazzo je napisao/la:

ovog momka sam gledao i stvarno je šteta da ne zaigra za nas a što se njega tiče tu nema dileme oko dolaska u repku.
pa bil igro za nas da ga zovnu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 sep 2010, 01:52

sandiegochargers je napisao/la:nije tajna da je uzrok stagniranja nase kosarke nedostatak dobrih trenera koji bi radili sa mladima ali molim te cujte ovo,ovo je tragikomično : ja i brat treniramo kosarku u kk vogosca i kunem vam se da bi se neki normalan trener ponosio time koliko volimo košarku i koliko radimo. mi ne propustamo treninge,vjezbamo po kiši,snijegu,noću,danju ne idemo na koncerte,utakmice,bjezimo iz skole,ne izlazimo s djevojkama,ukratko receno nemamo djetinjstvo jer smo posvećeni pravo posvećeni kosarci. eh kao sto vec rekoh,normalan trener bi se ponosio našim radnim navikama. ali ne i ova seljacina. lik nas hebe u zdrav mozak,vristi na nas,udara i omalovazava. umjesto da nas bodri nakon dobro urađene stvari odmah nas sasjeca u korijenu a nakon greske zakopava 2 metra pod zemlju. liku je logika ako je igrac losiji od tebe 2 puta a stariji za minutu on ce igrati a ti se mozes nasaditi na glavu i neces igrati. eto zbog ovakvih nasa kosarka stagnira. siguran sam da moj i bratov slucaj nije jedini. i kako ovdje biti pametan? treba imati ne čelične već armirane živce da se uspije ali ako ima Boga ovaj trud nece propasti. mozda cu nekome ispasti patetican ali eto ovo je moja prica koja donekle oslikava stanje u radu sa mladim kosarkasima. pozdrav
Fala Bogu pa Vogošća nije jedini klub u Sarajevu :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 sep 2010, 15:47

legenda reala je napisao/la:
brazzo je napisao/la:

išao sam sa njim u istu srednju školu dok je bio u Tuzli (mislim da je bio samo 1 godinu) kasnije je otišao u Cibonu i tada je htio igrati za BiH a vjerujem da nije promijenio mišljenje.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 14 sep 2010, 18:13

slovenac je napisao/la:taj mali je 95 godiste i igra ko ne normalan
albiongate je napisao/la:Tarik Ceric (1993 ili 1994, Olimpija Ljubljana) decko je poreklom iz Sanskog Mosta.
Onda moze igrati za vasu kadetsku selekciju.

Po meni, sledecih igraci bi trebali biti na sirem spisku. Steta sto se mali Dino Dizdarevic odlucio za Nemacku, on je takodje veliki talenat.

Jusuf Nurkic (C 204, 1995, Zlatorog - Slovenija)
Djoko Salic (C, 206, 1995, Sarajevo Spars)
Srdjan Djurasinovic (K/KC, 202, 1995, Estudiantes - Spanija)
Nemanja Tesic (K, 200, 1995, Rookie Banja Luka)
Tarik Ceric (1995, Olimpija Ljubljana - Slovenija)
Ivica Siric (SG 191 1995 Posusje)
Bojan Dzogazovic (1995)
Sandro Gacic (B/K, 196, 1996, Caja Laboral Vitoria - Spanija)
Mirsad Pilavdzic (1996, Sloboda Tuzla)
Cikes (1996, Posusje)
Predic (1996, Rookie Banja Luka)
Nedim Djedovic (185, 1997, Barcelona - Spanija)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 sep 2010, 18:48

legenda reala je napisao/la:
brazzo je napisao/la:

znam i ja tog lika trenirao u Diti(naravno)al et otiso je u Siroki znamo svi sta to znaci i imo je poziva za nasu juniorsku reprezentaciju odbio je
Da se jos malo nadovezem neki Valentino iz Dite presao u Siroki al nije neka steta visok je al ne zna hodat kao i vecina u Diti
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 sep 2010, 22:44

sandiegochargers je napisao/la:nije tajna da je uzrok stagniranja nase kosarke nedostatak dobrih trenera koji bi radili sa mladima ali molim te cujte ovo,ovo je tragikomično : ja i brat treniramo kosarku u kk vogosca i kunem vam se da bi se neki normalan trener ponosio time koliko volimo košarku i koliko radimo. mi ne propustamo treninge,vjezbamo po kiši,snijegu,noću,danju ne idemo na koncerte,utakmice,bjezimo iz skole,ne izlazimo s djevojkama,ukratko receno nemamo djetinjstvo jer smo posvećeni pravo posvećeni kosarci. eh kao sto vec rekoh,normalan trener bi se ponosio našim radnim navikama. ali ne i ova seljacina. lik nas hebe u zdrav mozak,vristi na nas,udara i omalovazava. umjesto da nas bodri nakon dobro urađene stvari odmah nas sasjeca u korijenu a nakon greske zakopava 2 metra pod zemlju. liku je logika ako je igrac losiji od tebe 2 puta a stariji za minutu on ce igrati a ti se mozes nasaditi na glavu i neces igrati. eto zbog ovakvih nasa kosarka stagnira. siguran sam da moj i bratov slucaj nije jedini. i kako ovdje biti pametan? treba imati ne čelične već armirane živce da se uspije ali ako ima Boga ovaj trud nece propasti. mozda cu nekome ispasti patetican ali eto ovo je moja prica koja donekle oslikava stanje u radu sa mladim kosarkasima. pozdrav
izdrzi molim te takvi su unistili mnogo talenata to je zavist nek vam to bude motiv vise da uspijete nagledao sam se takvih trenera malo ih je skolovanih ali izdrzite nemojte zbog budala da sve bude uzalud

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 sep 2010, 12:40

Slatinash_7 je napisao/la:
znam i ja tog lika trenirao u Diti(naravno)al et otiso je u Siroki znamo svi sta to znaci i imo je poziva za nasu juniorsku reprezentaciju odbio je
Da se jos malo nadovezem neki Valentino iz Dite presao u Siroki al nije neka steta visok je al ne zna hodat kao i vecina u Diti
Tu smo mi da ga naučimo ako ne zna a nisam siguran da ne zna .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 sep 2010, 13:14

kksiroki je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
Tu smo mi da ga naučimo ako ne zna a nisam siguran da ne zna .
malo ja karkiram al da je limitiran igrac i to dosta jeste,vidjet cemo kako ce se kod vas pokazati
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.