Inace, Viskovic rece upravo informaciju da je Serena trudna, znaci vjerovatno kraj karijere GOATa.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
dobro si, stavio si na mušku temu
Cekala da osvoji GS i to je to. Vjerovatno.bodi123 je napisao/la:Odlican mec, svaka cast malom Britancu, kad uleti u onaj forehand ritam izgleda kao Top 5 igrac i prste vineri po 160-170 km/h na sve strane, 2. i 3. set su bili jako jako kvalitetni, Rafa solidan i dosta konstantan, obzirom da mu je prvi mec na sljaci ove godine ocekivano, bit ce ovo dobrih 2 mjeseca tenisa, ima nade, zadovoljan sam.
Inace, Viskovic rece upravo informaciju da je Serena trudna, znaci vjerovatno kraj karijere GOATa.
ili dok se nađe neko ko neće insistirati na vrećiMancini je napisao/la:Cekala da osvoji GS i to je to. Vjerovatno.bodi123 je napisao/la:Odlican mec, svaka cast malom Britancu, kad uleti u onaj forehand ritam izgleda kao Top 5 igrac i prste vineri po 160-170 km/h na sve strane, 2. i 3. set su bili jako jako kvalitetni, Rafa solidan i dosta konstantan, obzirom da mu je prvi mec na sljaci ove godine ocekivano, bit ce ovo dobrih 2 mjeseca tenisa, ima nade, zadovoljan sam.
Pricala je negdje kako se upoznala sa mladozenjom. Na koju vrecu mislis?jestamaji je napisao/la:ili dok se nađe neko ko neće insistirati na vrećiMancini je napisao/la:Cekala da osvoji GS i to je to. Vjerovatno.bodi123 je napisao/la:Odlican mec, svaka cast malom Britancu, kad uleti u onaj forehand ritam izgleda kao Top 5 igrac i prste vineri po 160-170 km/h na sve strane, 2. i 3. set su bili jako jako kvalitetni, Rafa solidan i dosta konstantan, obzirom da mu je prvi mec na sljaci ove godine ocekivano, bit ce ovo dobrih 2 mjeseca tenisa, ima nade, zadovoljan sam.
ma mislio sam na kesu, ali napisah vrećuMancini je napisao/la:Pricala je negdje kako se upoznala sa mladozenjom. Na koju vrecu mislis?jestamaji je napisao/la:ili dok se nađe neko ko neće insistirati na vrećiMancini je napisao/la:Odlican mec, svaka cast malom Britancu, kad uleti u onaj forehand ritam izgleda kao Top 5 igrac i prste vineri po 160-170 km/h na sve strane, 2. i 3. set su bili jako jako kvalitetni, Rafa solidan i dosta konstantan, obzirom da mu je prvi mec na sljaci ove godine ocekivano, bit ce ovo dobrih 2 mjeseca tenisa, ima nade, zadovoljan sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.