FK Drina Zvornik
-
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
Samo da kazem fukari ovom sto kaze da su HZ I TM iz Lukavca izbjeglice: Svi su momci iz grada,nema nijednog "doslje" za razliku od vase tribine!
- Urban Batalion
- Kontakt:
U ovom tvom odgovoru <vidim dosta netrpeljivosti prama tim ljudima a licno poznajem najmanje 20 momaka iz Srebrenice koji su clanovi TM ili HZ.Ne samo iz Lukavca nego iz Kalesije,Zivinica,Srebrenika,Banovica.A mi rado primamo ljude koji srcem navijaju za nas tim bilo koje vjere,nacije,socijalnog statusa.A i vi tako isto radite informisi se,da nije tih ljudi vasa gostovanja u Tuzli,Modrici,Banja Luci,Banovicima,sada i u Zvorniku bila bi prepolovljena.Nagib Nizbrdica je napisao/la:Samo da kazem fukari ovom sto kaze da su HZ I TM iz Lukavca izbjeglice: Svi su momci iz grada,nema nijednog "doslje" za razliku od vase tribine!
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- drinin vuk
- Kontakt:
Sve je to normalno,dešavanja koja su se desila u bližoj istoriji su doprinjela tome,mnogo pravih Sarajlija navija za Drinu,Tuzlaka,itd....tako da to ništa nije čudno,ni za ostale grupe....Urban Batalion je napisao/la:U ovom tvom odgovoru <vidim dosta netrpeljivosti prama tim ljudima a licno poznajem najmanje 20 momaka iz Srebrenice koji su clanovi TM ili HZ.Ne samo iz Lukavca nego iz Kalesije,Zivinica,Srebrenika,Banovica.A mi rado primamo ljude koji srcem navijaju za nas tim bilo koje vjere,nacije,socijalnog statusa.A i vi tako isto radite informisi se,da nije tih ljudi vasa gostovanja u Tuzli,Modrici,Banja Luci,Banovicima,sada i u Zvorniku bila bi prepolovljena.Nagib Nizbrdica je napisao/la:Samo da kazem fukari ovom sto kaze da su HZ I TM iz Lukavca izbjeglice: Svi su momci iz grada,nema nijednog "doslje" za razliku od vase tribine!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
aj da vidimo kakva je situacija u Drini...ima li povreda itd...sad kad bih pitao dolaze li vukovi odma bi mi obrisali post al aj rizikovacu pa pitam...:p
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- drinin vuk
- Kontakt:
Koliko je meni poznato nema nekih većih povreda,Kikanović je malo kuburio,al mislim da će bit spreman,što se ostalih tiče mislim da će svi bit sutra na raspolaganju.Što se tiče dolaska navijača,po najnovijim informacijama,biće organizovan dolazak,e sad u kom broju,ne želim davat tu informaciju jer nisam siguran i ne znam,da ne bude da ja opet nešto izmišljam.....rudarprijedor je napisao/la:aj da vidimo kakva je situacija u Drini...ima li povreda itd...sad kad bih pitao dolaze li vukovi odma bi mi obrisali post al aj rizikovacu pa pitam...:p
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Slušam neke novinare posle utakmice s Borcem kako kukaju na stadion Drine,kako blate upravu,jbg slažem se da je stadion iako dosta obnovljen i uredjen i dalje što se tiče oficijelnih lica nezadovoljavajući.Ali koliko klubova u PL kuburi sa stadionima,neki još nemaju ni kapacitet,neki igraju na tudjem,neki nemaju za gostujuće tribinu,pa postavljaju montažne,a samo se nadje neko da crni Drinu,katastrofa....Mislio sam da su u Zvorniku najlošiji uslovi,ali iz dana u dan kako gledam i čitam,Drina bar što se stadiona tiče je dobra kakvih kolektiva ima.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin stadion je najlošiji u čitavoj ligi i na ružnom je mjestu nema se više gdje graditi
- drinin vuk
- Kontakt:
Ovako ukoliko si gledao,stadion nije veliki ali je fin,što se tiče travnate podloge na proljeće će se podizat i radit drenaža,što se tiče tribine biće još jedna iza gola od nekih 1000 mjesta,što je kapacitet od 4000,koji će nam više.A kakav je stadion sad je i dobar,a to je što je u samom gradu,uz cestu je čak i prednost,bar za gostujuće navijače ne moraju preko nakih potoka i po nekim močvarama gazit da bi ušli na stadion kao što je to slučaj kod većine.Jbg bitno da se radi svakog dana po nešto na bolje,naravno da je bilo keša,ali i vremena i ova nova tribina je mogla bit veća,bilo je prostora za još nekih 500-600 mjesta najmanje...r_emir je napisao/la:drinin stadion je najlošiji u čitavoj ligi i na ružnom je mjestu nema se više gdje graditi
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Odlican je da sam ja predsjednik bh saveza premijer ligaski stadioni bi morali imati 2 tribine i minimum 4.000 mjesta naravno stolice a u nizim ligama po 1 tribina moze i vise minimum 2.000 

100% ispravnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Odlican je da sam ja predsjednik bh saveza premijer ligaski stadioni bi morali imati 2 tribine i minimum 4.000 mjesta naravno stolice a u nizim ligama po 1 tribina moze i vise minimum 2.000
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma jbg finansije su za sve krive,a i savez,možda će neko reći da serem,al jbt ne mogu da vjerujem da su klubovi prepušteni sami sebi,svaka čast onima koji imaju jake sponzore(Borac,Sarajevo,Željo,Zrinjski,Široki)a ostali jadni se tokom sezone bore da plate osoblje na utakmici,nažalost to je realnost,pa još i brigu o stadionu ,pored svih drugih problema stavljaju u ćoše. A mišljenja sam da bi i mediji u BiH trebali daleko više pažnje posvetit,jbt evo danas gledam na raznim sajtovima,da uzmem bilo kakve informacije o ovom kolu i sve što ima je samo ono ne osnovno već eto čisto da se zna da će se igrat ovo kolo.SRAMOTA! Onda nmg da vjerujem bez obzira na antipatičnost nekih prema nekima da prosto mediji(sam ću nekad bit dio istih),apsolutno posvećuju pažnju više nekim bogatašima iz Kanade,prostitutkama iz Brazila,budalama iz Britanije,dok ligi koja kakva da je posvete eto cijelih 1% svog sadržaja,nekad ni toliko.Opet drugačije je kad prosječan navijač može tokom sedmice imati uvid u dešavanja u svom i drugim klubovima,al to je prosto nemoguće ukoliko ne poznajete trenera ekipe ili predsjednika.STRAŠNO!
Infrastruktura,veliki problem,al ona je samo posledica neimaštine,a realno gledano,sem nekih baš bitnih utakmica,stadioni zjape prazni uglavnom,msm da je posjećenost tu negdje oko 25% od ukupnog kapaciteta u PL.
Možda sam smorio sa medijima ali stvarno nmg da vjerujem da one koji se kunu u državu,one druge koji se kunu u nešto drugo boli briga za PL,na kraju krajeva nemaju svi net,neko nemože ni novine kupit,neko putem tv zapravo jedino se i informiše,a sve ono što može čuti je rezultati i ko igra., da ne pominjem što i rezultati kasne uglavnom,što u većini slučajeva su strijelci netačni,što se sastavi praktično nagadjaju od strane tzv novinara.....
Kažem Zvornik je grad specifičnog geografskog položaja,na stadionu je uradjeno koliko se moglo,moglo je i više e sad da li je do keša ili do vremena,uglavnom eto najavljeno je da će se iduće godine pravit tribina i reflektori postavljat,te podizat trava.
Infrastruktura,veliki problem,al ona je samo posledica neimaštine,a realno gledano,sem nekih baš bitnih utakmica,stadioni zjape prazni uglavnom,msm da je posjećenost tu negdje oko 25% od ukupnog kapaciteta u PL.
Možda sam smorio sa medijima ali stvarno nmg da vjerujem da one koji se kunu u državu,one druge koji se kunu u nešto drugo boli briga za PL,na kraju krajeva nemaju svi net,neko nemože ni novine kupit,neko putem tv zapravo jedino se i informiše,a sve ono što može čuti je rezultati i ko igra., da ne pominjem što i rezultati kasne uglavnom,što u većini slučajeva su strijelci netačni,što se sastavi praktično nagadjaju od strane tzv novinara.....
Kažem Zvornik je grad specifičnog geografskog položaja,na stadionu je uradjeno koliko se moglo,moglo je i više e sad da li je do keša ili do vremena,uglavnom eto najavljeno je da će se iduće godine pravit tribina i reflektori postavljat,te podizat trava.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
Fudbaleri Drine u prva dva kola osvojili su samo jedan bod i to u prvom kolu protiv Budućnosti u Banovićima.
Poraz od Borca u prošlom kolu je već zaboravljen, a svi u ovom klubu su ubjeđeni da mogu u Prijedoru da ostanu neporaženi.
"Kad smo u Banovićima mogli do jednog boda ne vidim razlog zašto to ne bi uradili i u Prijedoru. Protiv Borca smo izgubili iako igrom nismo razočarali. Rudar jeste favorit pred svojim navijačima, ali i mi imamo svoje adute. Zašto da ne vjerujemo da možemo i pobjediti", kaže protivimac Drine Dušan Sredojević.
Utakmica trećeg kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Rudara i Drine igra se sutra u Prijedoru sa početkom u 17 sati.
UPRAVO U PRIJEDOR PO BOD(OVE)!
Poraz od Borca u prošlom kolu je već zaboravljen, a svi u ovom klubu su ubjeđeni da mogu u Prijedoru da ostanu neporaženi.
"Kad smo u Banovićima mogli do jednog boda ne vidim razlog zašto to ne bi uradili i u Prijedoru. Protiv Borca smo izgubili iako igrom nismo razočarali. Rudar jeste favorit pred svojim navijačima, ali i mi imamo svoje adute. Zašto da ne vjerujemo da možemo i pobjediti", kaže protivimac Drine Dušan Sredojević.
Utakmica trećeg kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Rudara i Drine igra se sutra u Prijedoru sa početkom u 17 sati.
UPRAVO U PRIJEDOR PO BOD(OVE)!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Nadam se da vam uprava nece moci iscupati bodove jer to se u Prijedoru ne daje, a ne kontam zasto ce ti ici uprava po bodove ako si navijac valjda trebaju da idu igraci a ne upravadrinin vuk je napisao/la:UPRAVO U PRIJEDOR PO BOD(OVE)!

- drinin vuk
- Kontakt:
Nisi me skontao,nisam htio koristiti rijec uprava,već riječ upravo,koja govori da se slažem s Sredojevićem,a na upravu nisam mislio,jbg mala pravopisna greška,trebao sam zarez stavit posle riječi upravo....Vlado PD je napisao/la:Nadam se da vam uprava nece moci iscupati bodove jer to se u Prijedoru ne daje, a ne kontam zasto ce ti ici uprava po bodove ako si navijac valjda trebaju da idu igraci a ne upravadrinin vuk je napisao/la:UPRAVO U PRIJEDOR PO BOD(OVE)!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:Nisi me skontao,nisam htio koristiti rijec uprava,već riječ upravo,koja govori da se slažem s Sredojevićem,a na upravu nisam mislio,jbg mala pravopisna greška,trebao sam zarez stavit posle riječi upravo....Vlado PD je napisao/la:Nadam se da vam uprava nece moci iscupati bodove jer to se u Prijedoru ne daje, a ne kontam zasto ce ti ici uprava po bodove ako si navijac valjda trebaju da idu igraci a ne upravadrinin vuk je napisao/la:UPRAVO U PRIJEDOR PO BOD(OVE)!
Aha, onda ok

-
- Kontakt:
Ovaj papak drinjash shto je rekao da su izbjeglice TM i HZ Lukavac to nema veze s mozgom, samo mozda mu jeUrban Batalion je napisao/la:U ovom tvom odgovoru <vidim dosta netrpeljivosti prama tim ljudima a licno poznajem najmanje 20 momaka iz Srebrenice koji su clanovi TM ili HZ.Ne samo iz Lukavca nego iz Kalesije,Zivinica,Srebrenika,Banovica.A mi rado primamo ljude koji srcem navijaju za nas tim bilo koje vjere,nacije,socijalnog statusa.A i vi tako isto radite informisi se,da nije tih ljudi vasa gostovanja u Tuzli,Modrici,Banja Luci,Banovicima,sada i u Zvorniku bila bi prepolovljena.Nagib Nizbrdica je napisao/la:Samo da kazem fukari ovom sto kaze da su HZ I TM iz Lukavca izbjeglice: Svi su momci iz grada,nema nijednog "doslje" za razliku od vase tribine!
vokri jer su jedne godine kad su igrali sa Radnickim iz Lukavca dobili po guzici od SIOUXA.
@Izvini al ni ti nisi dobro informisan za TM Lukavac niti jedan momak nije izbjeglica odgovorno tvrdim
jer sam ja pripadnik TM Lukavac.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ne iz grada Lukavca nego iz opstine Lukavac u okolinim naseljima gdje su smjestene izbjeglicke porodice informisi se.GOSPODIN_1921 je napisao/la:Ovaj papak drinjash shto je rekao da su izbjeglice TM i HZ Lukavac to nema veze s mozgom, samo mozda mu jeUrban Batalion je napisao/la:U ovom tvom odgovoru <vidim dosta netrpeljivosti prama tim ljudima a licno poznajem najmanje 20 momaka iz Srebrenice koji su clanovi TM ili HZ.Ne samo iz Lukavca nego iz Kalesije,Zivinica,Srebrenika,Banovica.A mi rado primamo ljude koji srcem navijaju za nas tim bilo koje vjere,nacije,socijalnog statusa.A i vi tako isto radite informisi se,da nije tih ljudi vasa gostovanja u Tuzli,Modrici,Banja Luci,Banovicima,sada i u Zvorniku bila bi prepolovljena.Nagib Nizbrdica je napisao/la:Samo da kazem fukari ovom sto kaze da su HZ I TM iz Lukavca izbjeglice: Svi su momci iz grada,nema nijednog "doslje" za razliku od vase tribine!
vokri jer su jedne godine kad su igrali sa Radnickim iz Lukavca dobili po guzici od SIOUXA.
@Izvini al ni ti nisi dobro informisan za TM Lukavac niti jedan momak nije izbjeglica odgovorno tvrdim
jer sam ja pripadnik TM Lukavac.
Ne mogu da vjerujem, dijelite navijace na izbjeglice i 'one iz grada' i molim vas pa prestanite spamati temu, dobice lock zbog vaseg shupljiranja !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Urban Batalion
- Kontakt:
Dijele oni i zele se rijesiti tih ljudi i reci da oni nisu clanovi njihovih grupa.Zelim im samo reci da nije tih ljudi njihov broj navijaca na gostovanjima u sjeveroistocnoj Bosni bi bio prepolovljen.Ja nemam nista protiv tih ljudi sta vise zive kraj mene komsije su mi.Stivi_Dzi je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, dijelite navijace na izbjeglice i 'one iz grada' i molim vas pa prestanite spamati temu, dobice lock zbog vaseg shupljiranja !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.