PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DenchiNL
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 19 apr 2017, 16:21

Hrasno1921 je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zašto zvanični podaci, poput visine ovog transfera i npr. vijest o tome da je Ivica Osim pravosnažno osuđen za namještanje rezultata, izazivaju smijeh kod pripadnika intelektualno inferiornije selfie skupine navijača manjeg sarajevskog prvoligaša, a bivšeg drugoligaša? Športski pozdrav!
zvanicni podatak sa tm-a gdje podatke uredjuje umobolni zukanovic :lol: :urnebes:

U Grckim medijima se vrtila cifra od 500.000 eura i tu treba uzeti tadasnju vasu upravu i gebelsko udbaske metode i propagandu koju su vrtili tada ;)

Najveci transfer ikada u BIH je transfer Husejinovica iz Slobode u Werder ;)

:wave:
Miske is strong with this one :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
"Ne,Ne vjerovati zvaničnim podatcima, fakti su mitska bića, svako vjeruje u svoje"

ZVANIČNI PODATCI SU ZVANIČNI :D
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2017, 16:23

escobarpablo je napisao/la:900.000 eura nije više od 1.300.000 eura zadnji put kad sam provjeravao. Nađi mi zvanični podatak, a ne nagađanja grčkih medija. Lijep pozdrav.
I grčki mediji su tada pisali o toj cifri, prvo o milion eura pa onda o 1.3, nece vase laganje to promijeniti, bit ce i vas neki transfer dobar, mozda Slobodu stignete za desetak godina, ko zna :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 16:25

Jak i vjerodostojan podatak kojeg svaka budala ala zukanovic moze navesti :lol:

Zvanicni podatak bi bio racun iz banke ili izvod iz porezne knjige, ali posto je do njih nemoguce doci onda mi je lakse uzeti info. od grckih medija pa baratati cifrom + / - sto hiljada gore dole, mozda ste uzeli toliko ali maraka ne eura, ili ste uzeli u eurima ali za Stojceva i Cimirota zajedno, zanimljivo ni jedan Grcki medij na kraju nije naveo iznos, osim sto su baratali koji bi to iznos mogao biti ;)

Jer likovi poput Dinokia su jako umobolni i iskompleksirani likovi, rade na propagandi, pumpanju i dizanju atmosfere na sve moguce nacine ...

Ali neka je ostalo zapisano da je jedan bh. klub ponudio rekordnih 400.000 eura drugom bh. klubu, to je historija o kojoj ce se pricati ... :kafa: ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 apr 2017, 16:29

Sad sam ja kriv sto neko iz austrije nesto pise. :opaopa:

Cimirot je otisao za 1,3 Mio € to je 100 % . Frank Arnesen je to za transfermarkt potvrdio i on mora znati koliko je platio za igraca. :wave:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 apr 2017, 16:31

Evo lakrdija u Doboju kod Kaknja... prodana tekma i zato ljudi nece ni da dodju na istu... vise navijaca bilo protiv Viteza nego sad protiv Sarajea.... mora se stati u kraj korumpiranosti u BiH fudbalu na celu sa FK Sarajevom... evo ubili su ljudima draz za fudbalom.... Musija jeftino si se prodao...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 16:32

Zukanovic je napisao/la:Sad sam ja kriv sto neko iz austrije nesto pise. :opaopa:

Cimirot je otisao za 1,3 Mio € to je 100 % . Frank Arnesen je to za transfermarkt potvrdio i on mora znati koliko je platio za igraca. :wave:
:lol:

Ti si najveca ubleha sa Balkana na tm-u, ja sam tamo aktivan od 2010. i znam o cemu pricam i pisem, ljudi tvrde da imas par profila sa kojima pocinjes trejdove, a da ne spominjem tek price sa ovog foruma ;)

:wave:
1921'

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 16:38

ipak je transfer top young bosnian playera u veliki vejsil najveci u povijesti. cimirot je otiso bez odstete, samo nam platili pripreme u medjugorju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 16:40

Balasevic je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:sigurno su ljudi iz zelja ponosni sto njihovi igraci odlaze u tako velike klubove kao sto su vejsile fc, wolfshamburger i sl. dok druge prate skauti reala, benfike, freiburga, dinam-moskve i ostalih malih klubova iz ovih nikakvih liga :bow: :bow:
Dat ću ti informacije iz prve ruke, nadam se da članovi uprave FKŽ ovo ne čitaju, jer bih mogao upasti u obziljne probleme.

Dakle, svi mi koji imamo bilo kakve veze sa FK Željezničar, bilo navijački, kao članovi uprave, kao posrednici pri potplaćivanju sudija, kao osobe zadužene za pritisak na Savez kada je potrebno da odgode utakmicu onoliko koliko mi želimo ili, u krajnjem slučaju, kao osobe koje ne žele da očiste 2cm snijega sa stadiona kako bi se odigrala utakmica, svi mi se stidimo transfera koje su ostvarili naši igrači.

Vjerovatno se pitaš koji je razlog tome. Ukratko, što se tiče djece FK Željezničar:
- osvajaju titule u smiješnim ligama poput Njemačke i Engleske, dominiraju u slabašnoj Italiji i u borbi su za tu neku nagradu, zlatna kopačka ili kako se već zove;
- dominiraju u Turskoj, igraju u prvih XI i među najboljim su strijelcima, što je svakako loše s obzirom na renome fudbala u toj državi;
- sa 20 godina članovi su prvog tima jedne od boljih ekipa u, već pomenutoj, Turskoj, da ih ne vrijeđam više, iako to zaslužuju;
- dominiraju u tamo nekoj ligi, čini mi se da se zove HNL, u timu koji bi u BiH bio u borbi za opstanak, a da ne govorim o tome kako ne mogu doći do Lige prvaka ili nešto tako;
- osvajaju neke titule po Azerbejdžanu, ču' Azerbejdžan, igraju po slabije plasiranim timovima u Italiji itd.

Valjda nisam zaboravio nekoga, a i ako jesam, samo biste se dodatno nasmijali.
Neke koje smo prodali, a nisu naša djeca, neću ni da spominjem, tipa Višća. Previše me je stid da navodim njegov učinak. Ukopat ću se dodatno, ali spomenut ću i to da reprezentaciju koja je oko 30. pozicije na svijetu dobrim dijelom čine djeca FKŽ, što je porazno. Da je u pitanju neka reprezentacija iz TOP 5 pa hajde mogli bismo se time i pohvaliti, ovako bih trebao šutjeti...

Kada sve ovo uporedim sa time da igrače FK Sarajeva (100% provjereno i potvrđeno) PRATE klubovi koje si naveo, da djeca FK Sarajevo igraju u sljedećim odličnim klubovima svijeta: , te da jedan od vaših boljih igrača u ovome vijeku igra u fenomenalnom PAOK-u, stvarno ne znam otkud mi obraz da uopšte i diskutujem na ovu temu. Shame on me.

Iako sam čvrsto odlučio da sam završio sa ovom temom, ovakvi kao ti me uvijek vrate, bar na kratko.

:bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 16:42

Fussball \ Österreich \ Bundesliga
Wolfsberger AC an Zeljeznicar Sarajevos Miroslav Stevanovic interessiert?
WAC an Miroslav Stevanovic dran
i WC zainteresovan za stefanovica :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 19 apr 2017, 16:47

Joj penala za sarajevo ahhahahahahaha joj ruke bozee

promasise ahhahahaahhhahahahahaaahahahahahaha
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 apr 2017, 16:48

Kompromis je napisao/la:Evo lakrdija u Doboju kod Kaknja... prodana tekma i zato ljudi nece ni da dodju na istu... vise navijaca bilo protiv Viteza nego sad protiv Sarajea.... mora se stati u kraj korumpiranosti u BiH fudbalu na celu sa FK Sarajevom... evo ubili su ljudima draz za fudbalom.... Musija jeftino si se prodao...
Eto da se citiram.... penal kakav se nudi ni u ligi tunguzije... jos samo se u LP moze ovakav penal dosuditi za real i Barcu...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 16:49

bil ko kupio sarica?

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 19 apr 2017, 16:49

Elvis Saric :tralala: :tralala: :urnebes:
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 apr 2017, 16:59

Gori su od nas i penala hahhah mi fulamo prvo zakaric sa radnikom pa lendric sa krupom..a ovi se na jednog navadili dok ne zabije ahhahhah
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 17:00

odlazim sa ove teme, jer bi mogo biti yeban :mrgreen:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 apr 2017, 17:10

skoroalen je napisao/la:Debil tuzlanski. Šta je umislio, da je Hazard pa puca k'o po jajima. Raspali je momački bokte.
Name in home country: Elvis Sarić
Date of birth: Jul 21, 1990
Place of birth: Dubrovnik Jugoslawien (SFR)

:lol: :lol: :lol:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 17:14

Gdje i zasto nesta @zukanovic !? nije valjda da sam nesto napisao sto nisam trebao, nije ga valjda to pogodilo ??? :think:
1921'

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 17:21

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 apr 2017, 17:25

Hrasno1921 je napisao/la:Gdje i zasto nesta @zukanovic !? nije valjda da sam nesto napisao sto nisam trebao, nije ga valjda to pogodilo ??? :think:
Mi znamo da lazes zato nema potrebe da dalje pisem.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 17:29

Zukanovic je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Gdje i zasto nesta @zukanovic !? nije valjda da sam nesto napisao sto nisam trebao, nije ga valjda to pogodilo ??? :think:
Mi znamo da lazes zato nema potrebe da dalje pisem.
Pogodilo je tebe to, a garant si bio i na nasoj temi, nastavi se igrati menadzera na netu kada vec ne mozes u realnom svijetu :wave:
1921'

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.