FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj zivim za dan kad cemo imati moderan teren a to ce usljediti nebrzo nakon juga.
- Zeljeznicar -
I da se ocistilo teren bi licio na kaljuzu... Zato iduca srijeda pola 7 i JURISHHH NEMA IZGOVORA...Dobro je ovo doslo po nas ekipa nam djeluje umorno, igraci ce da odmore, Idemo u Bjeljinju po bodove , Ocukujem umjesto retarda Kerle, Boocu u prvih 11. SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJEplavousrcu je napisao/la:Nije bilo sanse da se igra. Stvarno su losi uslovi. I da se snijeg ocistio teren bi licio na njivu.Virtu4l je napisao/la:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno
Rijesena i ova podvala ...
Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nema-nis ... ger/233544
Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ima mjesec ipo kako je ta prica bila aktuelna nista otogaHrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno![]()
Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ...![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kup izmedju dva gostovanja koja su bas teska. Nek se bar sad malo odmore jer je stvarno nemoguce po ovom igrati. Skoro nam isto dodje samo sad igramo nedelja-srijeda- subota.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne može nikako biti isto. Valjda je bolje nakon ubitačnog tempa u ove zadnje dvije-tri sedmice odmoriti 7-8 dana pa onda odigrati takve tri utakmice, nego odigrati derbi pa jednu od važnijih utakmica sezone protiv Širokog te onda to teško gostovanje koje spominješ.LjoZee je napisao/la:Skoro nam isto dodje samo sad igramo nedelja-srijeda- subota.
Manje su posljedice kiksa protiv Slobode, nego kiksa protiv Širokog.
Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno![]()
Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ...![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Oslabila je ta masinerija i to znatno, dok je Dinokio jahao bili su na vrhuncu, da nisam u nekim vodama i semama pa hajde, rekao bih nemam pojma, ali lupati o ciframa ko sto rade kako za vrijednost igraca pa tako i za iznose koje dobili za pojedine je vrhunac propagande koju su vrtili, sada nemaju ni para ni interesa za takvim stvarima, gdje ces dalje kada kopiraju nas marketing zadnjih mjesec dana ...Virtu4l je napisao/la:Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno![]()
I ova podvala za Stevanovica je jos jedan bijedni pokusaj lika koji na tm-u ima ni manje ni vise nego 17.internacionalnih profila pa tako je u stanju svugdje zavrtiti pricu kako neko nekoga zeli, propali menadzer/ menadzer u pokusaju ala Cuk ...
Mene samo raduje sto su ljudi kod nas u klubu popravili neke stvari, kao i relacije i odnose, i ako pet do dvanaest ipak su na vrijeme odradili sve, prepoznali greske itd. i ovako iz mjesec u mjesec na svim nivoima i tamo gdje najvise treba (NFSBIH) mi jacamo, sirimo svoj uticaj i sebi "grabimo" ljude koji nam itekako mogu pomoci ...
1921'
Hrasno1921 je napisao/la:Oslabila je ta masinerija i to znatno, dok je Dinokio jahao bili su na vrhuncu, da nisam u nekim vodama i semama pa hajde, rekao bih nemam pojma, ali lupati o ciframa ko sto rade kako za vrijednost igraca pa tako i za iznose koje dobili za pojedine je vrhunac propagande koju su vrtili, sada nemaju ni para ni interesa za takvim stvarima, gdje ces dalje kada kopiraju nas marketing zadnjih mjesec dana ...Virtu4l je napisao/la:Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nema-nis ... ger/233544![]()
I ova podvala za Stevanovica je jos jedan bijedni pokusaj lika koji na tm-u ima ni manje ni vise nego 17.internacionalnih profila pa tako je u stanju svugdje zavrtiti pricu kako neko nekoga zeli, propali menadzer/ menadzer u pokusaju ala Cuk ...
Mene samo raduje sto su ljudi kod nas u klubu popravili neke stvari, kao i relacije i odnose, i ako pet do dvanaest ipak su na vrijeme odradili sve, prepoznali greske itd. i ovako iz mjesec u mjesec na svim nivoima i tamo gdje najvise treba (NFSBIH) mi jacamo, sirimo svoj uticaj i sebi "grabimo" ljude koji nam itekako mogu pomoci ...
Europa je cilj Radniku, Slobodi, Krupi i slicnim klubovima. Nama MORA biti minimum.
"Strucni stab ima sve, cak i vise od onoga sto je trazio. Hocemo SVE od strucnog staba i ekipe !"
Bas mi ovo na pameti danas kad sam im vidio marketingHrasno1921 je napisao/la:Oslabila je ta masinerija i to znatno, dok je Dinokio jahao bili su na vrhuncu, da nisam u nekim vodama i semama pa hajde, rekao bih nemam pojma, ali lupati o ciframa ko sto rade kako za vrijednost igraca pa tako i za iznose koje dobili za pojedine je vrhunac propagande koju su vrtili, sada nemaju ni para ni interesa za takvim stvarima, gdje ces dalje kada kopiraju nas marketing zadnjih mjesec dana ...Virtu4l je napisao/la:Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nema-nis ... ger/233544![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Iskreno ja bih volio da smo danas igrali,ali da je i lijepo vrijeme bilo. Znali bi na cemu smo. Nezgodno je ici nakon teske utakmice u srijedu na noge Slobodi.
Daj ba vise nezgodno ovo nezgodno ono sta je zgodno zasto prima platu,ja radim svaki dan pa se nezalim a ranjen srcani nema sta me nije strefilo koje nezgode.I jos stignem um...
To to, odose pitari u finale sad barem znam sa Sloboda nece pustit tekmu Zrinjskom jer ce se borit sa Radnikom za 4to mjesto koje ce vodit u evropu ako neko iz lige za prvaka uzme kup.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ko prenosi utakmicu Radnik-Zeljo ?
Bravo kralju!Šta se ima više pričati umorni, teške noge, valja ovima u goste, valja onima u goste!Ima da ginu i da zaborave na umorApsolutno me ne interesuje da imaju 20 utakmica u 20 dana, ima da pobijede i osvajaju trofeje!Alipasino je napisao/la:Daj ba vise nezgodno ovo nezgodno ono sta je zgodno zasto prima platu,ja radim svaki dan pa se nezalim a ranjen srcani nema sta me nije strefilo koje nezgode.I jos stignem um...
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vec sam pisao o tomeLjoZee je napisao/la:Ko prenosi utakmicu Radnik-Zeljo ?
revans protiv SB-a na Hayatu, domace ligaske utakmice protiv Zrinjskog i Radnika na BHT, a sve ostalo na Moja TV
Don't believe the hype.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sjecam se da si mi odgovorio jednom,ali sam mislio da nas protiv Radnika u gostima i protiv Zrinjskog na Grbavici prenosi BHT.akisarajevo92 je napisao/la:Vec sam pisao o tomeLjoZee je napisao/la:Ko prenosi utakmicu Radnik-Zeljo ?
domace utakmice protiv Zrinjskog i Radnika ce biti na BHT, sve ostalo na Moja TV
Hvala ti jos jednom.[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Vidite koliko su se komsije uzbudile zbog kupa, zato uvijek kazem da je to utjesna nagrada. Takmicenje kojim nista ne dobijas, apsolutno nista, samo prividnu satisfakciju.
Radnik nam je mnogo vazniji od Sirokog. Tu utakmicu moramo pobijediti, sve nam se nakon nje otvara.
Radnik nam je mnogo vazniji od Sirokog. Tu utakmicu moramo pobijediti, sve nam se nakon nje otvara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nadam se da nisi ozbiljan, ozbiljnoVirtu4l je napisao/la:Vidite koliko su se komsije uzbudile zbog kupa, zato uvijek kazem da je to utjesna nagrada. Takmicenje kojim nista ne dobijas, apsolutno nista, samo prividnu satisfakciju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mrtav sam ozbiljan. Uvijek sam pisao da me kup ne zanima, lijep je samo kao dekoracija uz titulu.MocMahale444 je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan, ozbiljnoVirtu4l je napisao/la:Vidite koliko su se komsije uzbudile zbog kupa, zato uvijek kazem da je to utjesna nagrada. Takmicenje kojim nista ne dobijas, apsolutno nista, samo prividnu satisfakciju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.