FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 19 apr 2017, 15:47

Joj zivim za dan kad cemo imati moderan teren a to ce usljediti nebrzo nakon juga.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 apr 2017, 15:54

plavousrcu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:slika
Nije bilo sanse da se igra. Stvarno su losi uslovi. I da se snijeg ocistio teren bi licio na njivu.
I da se ocistilo teren bi licio na kaljuzu... Zato iduca srijeda pola 7 i JURISHHH NEMA IZGOVORA...Dobro je ovo doslo po nas ekipa nam djeluje umorno, igraci ce da odmore, Idemo u Bjeljinju po bodove , Ocukujem umjesto retarda Kerle, Boocu u prvih 11. SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 15:56

Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno :thumbup:

Rijesena i ova podvala ...
Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ... :pray:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nema-nis ... ger/233544
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 apr 2017, 15:57

Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno :thumbup:

Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ... :pray:

Ima mjesec ipo kako je ta prica bila aktuelna nista otoga :P Stevo je kapitalac dobar treba sve uradit da ga zadrzimo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2017, 16:11

Kup izmedju dva gostovanja koja su bas teska. Nek se bar sad malo odmore jer je stvarno nemoguce po ovom igrati. Skoro nam isto dodje samo sad igramo nedelja-srijeda- subota.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 19 apr 2017, 16:18

LjoZee je napisao/la:Skoro nam isto dodje samo sad igramo nedelja-srijeda- subota.
Ne može nikako biti isto. Valjda je bolje nakon ubitačnog tempa u ove zadnje dvije-tri sedmice odmoriti 7-8 dana pa onda odigrati takve tri utakmice, nego odigrati derbi pa jednu od važnijih utakmica sezone protiv Širokog te onda to teško gostovanje koje spominješ.

Manje su posljedice kiksa protiv Slobode, nego kiksa protiv Širokog.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 16:35

Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno :thumbup:

Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 16:46

Virtu4l je napisao/la:

Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.
Oslabila je ta masinerija i to znatno, dok je Dinokio jahao bili su na vrhuncu, da nisam u nekim vodama i semama pa hajde, rekao bih nemam pojma, ali lupati o ciframa ko sto rade kako za vrijednost igraca pa tako i za iznose koje dobili za pojedine je vrhunac propagande koju su vrtili, sada nemaju ni para ni interesa za takvim stvarima, gdje ces dalje kada kopiraju nas marketing zadnjih mjesec dana ... :lol:
I ova podvala za Stevanovica je jos jedan bijedni pokusaj lika koji na tm-u ima ni manje ni vise nego 17.internacionalnih profila pa tako je u stanju svugdje zavrtiti pricu kako neko nekoga zeli, propali menadzer/ menadzer u pokusaju ala Cuk ...

Mene samo raduje sto su ljudi kod nas u klubu popravili neke stvari, kao i relacije i odnose, i ako pet do dvanaest ipak su na vrijeme odradili sve, prepoznali greske itd. i ovako iz mjesec u mjesec na svim nivoima i tamo gdje najvise treba (NFSBIH) mi jacamo, sirimo svoj uticaj i sebi "grabimo" ljude koji nam itekako mogu pomoci ... :bih:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 apr 2017, 17:00

Hrasno1921 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Oslabila je ta masinerija i to znatno, dok je Dinokio jahao bili su na vrhuncu, da nisam u nekim vodama i semama pa hajde, rekao bih nemam pojma, ali lupati o ciframa ko sto rade kako za vrijednost igraca pa tako i za iznose koje dobili za pojedine je vrhunac propagande koju su vrtili, sada nemaju ni para ni interesa za takvim stvarima, gdje ces dalje kada kopiraju nas marketing zadnjih mjesec dana ... :lol:
I ova podvala za Stevanovica je jos jedan bijedni pokusaj lika koji na tm-u ima ni manje ni vise nego 17.internacionalnih profila pa tako je u stanju svugdje zavrtiti pricu kako neko nekoga zeli, propali menadzer/ menadzer u pokusaju ala Cuk ...

Mene samo raduje sto su ljudi kod nas u klubu popravili neke stvari, kao i relacije i odnose, i ako pet do dvanaest ipak su na vrijeme odradili sve, prepoznali greske itd. i ovako iz mjesec u mjesec na svim nivoima i tamo gdje najvise treba (NFSBIH) mi jacamo, sirimo svoj uticaj i sebi "grabimo" ljude koji nam itekako mogu pomoci ... :bih:
:thumbup: Nisu ni ljudi ni svjesni kakve sve mi ljude imamo u i oko kluba, Uprava je polozila sve svoje zadatke, Na redu je strucni stab i igraci da odrade svoj dio posla za sta su i placeni.. Reci cu samo ovo :)

Europa je cilj Radniku, Slobodi, Krupi i slicnim klubovima. Nama MORA biti minimum.
"Strucni stab ima sve, cak i vise od onoga sto je trazio. Hocemo SVE od strucnog staba i ekipe !" :bih:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 apr 2017, 17:02

Hrasno1921 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Bas mi ovo na pameti danas kad sam im vidio marketing :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2017, 17:14

Iskreno ja bih volio da smo danas igrali,ali da je i lijepo vrijeme bilo. Znali bi na cemu smo. Nezgodno je ici nakon teske utakmice u srijedu na noge Slobodi.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 apr 2017, 17:21

Daj ba vise nezgodno ovo nezgodno ono sta je zgodno zasto prima platu,ja radim svaki dan pa se nezalim a ranjen srcani nema sta me nije strefilo koje nezgode.I jos stignem um...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 19 apr 2017, 17:49

To to, odose pitari u finale sad barem znam sa Sloboda nece pustit tekmu Zrinjskom jer ce se borit sa Radnikom za 4to mjesto koje ce vodit u evropu ako neko iz lige za prvaka uzme kup.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2017, 18:54

Ko prenosi utakmicu Radnik-Zeljo ?

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 19 apr 2017, 18:58

Alipasino je napisao/la:Daj ba vise nezgodno ovo nezgodno ono sta je zgodno zasto prima platu,ja radim svaki dan pa se nezalim a ranjen srcani nema sta me nije strefilo koje nezgode.I jos stignem um...
Bravo kralju!Šta se ima više pričati umorni, teške noge, valja ovima u goste, valja onima u goste!Ima da ginu i da zaborave na umorApsolutno me ne interesuje da imaju 20 utakmica u 20 dana, ima da pobijede i osvajaju trofeje!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 apr 2017, 18:59

LjoZee je napisao/la:Ko prenosi utakmicu Radnik-Zeljo ?
Vec sam pisao o tome

revans protiv SB-a na Hayatu, domace ligaske utakmice protiv Zrinjskog i Radnika na BHT, a sve ostalo na Moja TV
Don't believe the hype.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2017, 19:00

akisarajevo92 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ko prenosi utakmicu Radnik-Zeljo ?
Vec sam pisao o tome

domace utakmice protiv Zrinjskog i Radnika ce biti na BHT, sve ostalo na Moja TV
Sjecam se da si mi odgovorio jednom,ali sam mislio da nas protiv Radnika u gostima i protiv Zrinjskog na Grbavici prenosi BHT.

Hvala ti jos jednom.[SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 19:28

Vidite koliko su se komsije uzbudile zbog kupa, zato uvijek kazem da je to utjesna nagrada. Takmicenje kojim nista ne dobijas, apsolutno nista, samo prividnu satisfakciju.

Radnik nam je mnogo vazniji od Sirokog. Tu utakmicu moramo pobijediti, sve nam se nakon nje otvara.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2017, 19:47

Virtu4l je napisao/la:Vidite koliko su se komsije uzbudile zbog kupa, zato uvijek kazem da je to utjesna nagrada. Takmicenje kojim nista ne dobijas, apsolutno nista, samo prividnu satisfakciju.

Radnik nam je mnogo vazniji od Sirokog. Tu utakmicu moramo pobijediti, sve nam se nakon nje otvara.
Nadam se da nisi ozbiljan, ozbiljno :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 19:49

MocMahale444 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vidite koliko su se komsije uzbudile zbog kupa, zato uvijek kazem da je to utjesna nagrada. Takmicenje kojim nista ne dobijas, apsolutno nista, samo prividnu satisfakciju.

Nadam se da nisi ozbiljan, ozbiljno :kafa:
Mrtav sam ozbiljan. Uvijek sam pisao da me kup ne zanima, lijep je samo kao dekoracija uz titulu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00 i 52 gosta.