Da se ne lazemo kod mene oko 30cm.Sad jeste malo otoplilo i snijeg se lagano topi.Al niko normalan ne bi igrao po ovome.Mozda u 18h snijega i ne bude al ko ce to garantovati.Marsal je napisao/la:Zar se stvarno nije mogao očistiti snijeg na Grbavici? Koliko je napadalo?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
RichmanBiH
- Kontakt:
@RichmanBiH sta si ti zapeo za snijeg i teren, od jutros ne prestajes sa pricom kako se snijeg sam od sebe topi. Otiđi na Grbavicu da vidis u kakvom je stanju teren pa onda pametuj.
Sto bih volio da za vikend Siroki izvede najjaci sastav protiv Celika samo radi ovih pakosnih dusa. Najbucniji od jutros zenicani i tuzlaci, sta ste se vi toliko zabrinuli za snijeg na Grbavici, Zelju, Siroki, kad nemate veze ni sa jednim od nabrojanog.
Sto bih volio da za vikend Siroki izvede najjaci sastav protiv Celika samo radi ovih pakosnih dusa. Najbucniji od jutros zenicani i tuzlaci, sta ste se vi toliko zabrinuli za snijeg na Grbavici, Zelju, Siroki, kad nemate veze ni sa jednim od nabrojanog.
- Zeljeznicar -
Nema smisla igrati ako uvjeti nisu za igru. Bolje sljedecu srijedu gledat spektakl nego danas silom odigrat nabijacinu i hrvanje u blatu.
Gledajuci iskljucivo svoj interes, mi trebamo u Zenicu poslat drugu momcad, a nadam se iskreno da ce trener to i napravit. Nama je kup slamka spasa sezone.
Samo na kraju jedna zanimljivost. Ako mi uistinu na kraju posaljemo juniore na gostovanje u Zenicu, i dajuci sve od sebe (kao i u utakmici protiv jajca, ko je gledao mogao je vidit) uzmemo mozda bid ili tri i s takvim sastavom. Hahaha ispast ce da je puno veca usluga s nase strane ucinjena Celiku nego Metalegeu. A opet ****.
Gostovanje s juniorima vs jak sastav doma. A pusta plača i mržnje od Zenicana zadnjih dana. Odvratno.
Sta kazete na to sad? Di je djuvegija?
Gledajuci iskljucivo svoj interes, mi trebamo u Zenicu poslat drugu momcad, a nadam se iskreno da ce trener to i napravit. Nama je kup slamka spasa sezone.
Samo na kraju jedna zanimljivost. Ako mi uistinu na kraju posaljemo juniore na gostovanje u Zenicu, i dajuci sve od sebe (kao i u utakmici protiv jajca, ko je gledao mogao je vidit) uzmemo mozda bid ili tri i s takvim sastavom. Hahaha ispast ce da je puno veca usluga s nase strane ucinjena Celiku nego Metalegeu. A opet ****.
Gostovanje s juniorima vs jak sastav doma. A pusta plača i mržnje od Zenicana zadnjih dana. Odvratno.
Sta kazete na to sad? Di je djuvegija?
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
ko se zabrino?
koji komentari? gdje?
bjeri ba tamo..
igrajte kad hocete.. svakako vise godi da vas slome iduce hefte nego ove..
koji komentari? gdje?
bjeri ba tamo..
igrajte kad hocete.. svakako vise godi da vas slome iduce hefte nego ove..
Ma teren je nakon ovog snijega oranica sigurno, ili bi postao oranica tokom zagrijavanja. Pametno je što je odgođeno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
pa u svakom slucaju dobro je,,ha premrli na oranici,ha odgodili za iducu heftu ,meni smao nije jasno ko ovde kmeci?Aerials je napisao/la:Ma teren je nakon ovog snijega oranica sigurno, ili bi postao oranica tokom zagrijavanja. Pametno je što je odgođeno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledaj Mostara

kuknjava

kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
http://****/premijer-liga-bih/otvo ... ice/80384ž
gdje je onaj robijas? alban?
evo druze , o ovom ja tebi pricam.
prazne price u bosni nikad dosta..
gdje je onaj robijas? alban?
evo druze , o ovom ja tebi pricam.
prazne price u bosni nikad dosta..
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam pitao jer sam spavao do 12 skoro i nisam mogo vidjet dobru sliku Grbavice.
Iskreno, iako nama ne ide na ruku možda odgađanje, bolje je da je odgođeno zbog fudbalera. Ipak ja bih klubovima dao 2 godine da ko ljudi urade travnjak, yebenu drenažu i da se postave grijači. Nemaš uslove, nemoj se ni takmičit.
Jedino tako možemo poboljšat kvalitet lige.
Offtopic: skaut Arsenala, Bobby Bennett, danas na utakmici Mladost DK - Sarajevo
Iskreno, iako nama ne ide na ruku možda odgađanje, bolje je da je odgođeno zbog fudbalera. Ipak ja bih klubovima dao 2 godine da ko ljudi urade travnjak, yebenu drenažu i da se postave grijači. Nemaš uslove, nemoj se ni takmičit.
Jedino tako možemo poboljšat kvalitet lige.
Offtopic: skaut Arsenala, Bobby Bennett, danas na utakmici Mladost DK - Sarajevo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bas je skaut Arsenala dosao u mjestašce Doboj kod Kakanja da trazi igrace.Marsal je napisao/la:Offtopic: skaut Arsenala, Bobby Bennett, danas na utakmici Mladost DK - Sarajevo
Sad ce Zukanovic da digne cijene pitarima, Arsenal se pojacava iz Sarajeva.
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Dokle oni idu ...Zenzo je napisao/la:Bas je skaut Arsenala dosao u mjestašce Doboj kod Kakanja da trazi igrace.Marsal je napisao/la:Offtopic: skaut Arsenala, Bobby Bennett, danas na utakmici Mladost DK - SarajevoOd toliko fudbalskih liga svijeta covjek dosao na kup utakmicu BiH, hajde da je bio na derbiju inekako, ali ovo je presedan.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Danas se u uglednim njemačkim novinama mogao pronaći članak o tome kako će Bayern imati svoje skaute u avionu koji, nimalo slučajno, danas leti preko BiH. Navodno, nakon ispadanja od Reala, gospodin Ancelotti je uočio da su Robben i Ribery ostarjeli te da ih treba zamijeniti nekim mlađim nadama. Naravno, prvi na listi želja je, popularni, narandžasti Ronaldo sa Koševa te se Carlo nada kako će skaut iz zraka imati odličan pogled na njegovu igru.Zenzo je napisao/la:
Bas je skaut Arsenala dosao u mjestašce Doboj kod Kakanja da trazi igrace.Od toliko fudbalskih liga svijeta covjek dosao na kup utakmicu BiH, hajde da je bio na derbiju ali ovo je presedan.
Iz FK Sarajevo su na ovu temu rekli kako se nadaju da će dotični gospodin uspjeti izbrojati sve asistencije njihovog igrača, a ukoliko to ne uspije, zadužili su pomenutog Zukanovića da mu pomogne u brojanju sa svojim, nadasve, realističnim brojkama.
- Marsal
- Kontakt:
Morete se vi zayebavatHrasno1921 je napisao/la:Dokle oni idu ...Zenzo je napisao/la:Bas je skaut Arsenala dosao u mjestašce Doboj kod Kakanja da trazi igrace.Marsal je napisao/la:Offtopic: skaut Arsenala, Bobby Bennett, danas na utakmici Mladost DK - SarajevoOd toliko fudbalskih liga svijeta covjek dosao na kup utakmicu BiH, hajde da je bio na derbiju inekako, ali ovo je presedan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Lakrdija odradjena. Idemo dalje. Sve do medalje.Neandertalac je napisao/la:Neka se raja iz Mladosti DK spremi na sudijsku lakrdiju u srijedu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lakrdija su dvije stative i jedna precka.GangEvil je napisao/la:Lakrdija odradjena. Idemo dalje. Sve do medalje.Neandertalac je napisao/la:Neka se raja iz Mladosti DK spremi na sudijsku lakrdiju u srijedu.
Pogledajte penal kako igrac Mladosti namjerno vraca ruku iza ledja koja je bila ispred,pogledajte kod gola Duje odbrabenog igraca Radnika ispred Duje,pogledajte kod sanse Hebibe reakciju igraca Mladosti koji vraca loptu u 16 svoj i pogadja svog igraca na zemlji i zadnji 3 go pitara reakcija istog onog kod prvog gola.Fantazy.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pogled'o.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Prodali smo i ovo bezbeli?Alipasino je napisao/la:Pogledajte penal kako igrac Mladosti namjerno vraca ruku iza ledja koja je bila ispred,pogledajte kod gola Duje odbrabenog igraca Radnika ispred Duje,pogledajte kod sanse Hebibe reakciju igraca Mladosti koji vraca loptu u 16 svoj i pogadja svog igraca na zemlji i zadnji 3 go pitara reakcija istog onog kod prvog gola.Fantazy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.