pa sta bi im tek TT i Love radili na ofanzivnom skoku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cujemo se kad Kelti prođurio_Ferdy88 je napisao/la:Sad sam siguran da je nikad neću naćiSarmelino je napisao/la: Kad vec jinxamo,nadam se da nalazis curu ubrzo![]()
![]()
Kakav čovjek moraš biti da ovo želiš nekome
Pa mislio sam ja, zato što mi nismo pravljeni za PO i zato što je ovaj prvi seed samo mazanje očiju, staviš Butlera na IT-a i zatvoriš ga i zatvorio si čitav naš napad, to je bilo jasno ako si gledao Kelte ove godine, odbrana nije ni blizu one prošlosezonske, a da ne govorim o skoku, gdje smo najlošiji u ligi, a ovi imaju Ronda i Wadea koji su i ovakvi u veteranskim godinama i dalje bolji od svih naših igrača izuzev IT-a i sposobni su kreirat nešto bilo za sebe bilo za druge.Kobe Bryant je napisao/la:Dobro vjerovatno gledaš najviše Boston uz još par tvojih kolega , ali jesi ti gledao Bullse ? pa ko jem si ti osnovu mislio da Bullsi mogu izbaciti Boston ? pogotovo nakon presmešnog (prežalosnog ) trade-ario_Ferdy88 je napisao/la:Rek'o sam ja to davno, ovdje izgleda niko ne gleda Boston osim menealemsa je napisao/la:Izbacit ce bullsi boston jebte![]()
Ovo sad što Rondo i Wade igraju nije ni slučajno ličilo na to u sezoni , a pogotovo šut bilo kakav , mislim da su najgori u ligi .
Pa i prošli je bio takav, prva runda po pravilu bude najslabiji dio, tačnije sve do one serije OKC-a i Dubsa, ajd može i Spursi i OKC isto proćiSarmelino je napisao/la:Nema mi šmeka ovaj PO nikako.Sve nesto lagano,kao da je i dalje RS.
Drukcije je kad imas neka ocekivanja,sad kako znam da je druga runda max nije to torio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i prošli je bio takav, prva runda po pravilu bude najslabiji dio, tačnije sve do one serije OKC-a i Dubsa, ajd može i Spursi i OKC isto proćiSarmelino je napisao/la:Nema mi šmeka ovaj PO nikako.Sve nesto lagano,kao da je i dalje RS.
PrvaSarmelino je napisao/la:Drukcije je kad imas neka ocekivanja,sad kako znam da je druga runda max nije to torio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i prošli je bio takav, prva runda po pravilu bude najslabiji dio, tačnije sve do one serije OKC-a i Dubsa, ajd može i Spursi i OKC isto proćiSarmelino je napisao/la:Nema mi šmeka ovaj PO nikako.Sve nesto lagano,kao da je i dalje RS.
Ako Cavsi budu i dalje igrali ovakvu odbranu i imali crne rupe u poslednjoj cetvrtini,moze.jopaa7 je napisao/la:Moze li Indiana uzeti barem jednu od ove dvije domace?
Ma nista ti vise ne vjerujem!Sarmelino je napisao/la:Ide Boston do finala istoka.
neka, to je okarakterisano kao odlican potezWinters je napisao/la:Mogli su uzeti Cousinsa za siću, tko im je kriv.
i to na mnogim portalima i blogovima , čak i na jednom ovdje cesto citiranom (parafraziranom) blogu "gee ispod obruča" kao imaju vremena Stevens nema povjerenja u CousinsaKK_Bosna je napisao/la:neka, to je okarakterisano kao odlican potezWinters je napisao/la:Mogli su uzeti Cousinsa za siću, tko im je kriv.
zato nek ima povjerenja u zellera i olynykaKobe Bryant je napisao/la:i to na mnogim portalima i blogovima , čak i na jednom ovdje cesto citiranom (parafraziranom) blogu "gee ispod obruča" kao imaju vremena Stevens nema povjerenja u CousinsaKK_Bosna je napisao/la:neka, to je okarakterisano kao odlican potezWinters je napisao/la:Mogli su uzeti Cousinsa za siću, tko im je kriv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.