PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PticaSelica1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PticaSelica1921 » 19 apr 2017, 12:48

:urnebes:
U srcu nosim te ja ! 1921

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 apr 2017, 13:11

Wolfsberger AC :clap: :opaopa: :bow:
Tako je Miroslave, kakav iskorak u karijeri :mrgreen:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 13:39

BordoBolesnik je napisao/la:Wolfsberger AC :clap: :opaopa: :bow:
Onaj vas na tm-u sto vam nabija cijene igraca u besvijest plasirao info. i jedan Austrijski medij se toga uhvatio, kazu kako bh.mediji prenose, a nidje toga ni u jednom bh. mediju ... :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 13:42

zna zukanovic, menafu pusi **** svako jutro
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 19 apr 2017, 13:58

Zna Zukan-beg..

Za Balica u novembru.
Zukanovic je napisao/la:Ovo je bila njegova zadna utakmica. on ide iz Sarajeva 100%
Za Hadzica i Sadikua.
Zukanovic je napisao/la:1.000.000 KM + % (transfer) + % (Uefa) za dva igraca bez minute u prvom timu je dobar posao. i ja bi volio da igraju za prvi tim. ali realno sto ranije iz BiH sve bolje za igraca. kad gledas za koliko je otisao Memija ili Krpic onda je jos bolje. ipak je ime FK Sarajevo to :D :opaopa:

znam da Freiburg nudi 150.000 € za Rijada ali mi hocemo vise + %.
Za Dulju..
Zukanovic je napisao/la:Ja mislim da sve ide kako treba. mi hocemo 1,3 svako zna da necemo to dobiti. nek Frankfurt nudi 500.000 mi dole na 1,1 i oni na 700.000 i tako nesto.

treba uvijek da se malo digne cijene da se moze fino neka sredina naci.Frankfurt bio bi jackpot. balkan trener dosta balkan igraca. ali i HSV nije los.ode Alen i Emir sada treba novi "Bosanac" :D
Zukanovic je napisao/la:Frankfurt i HSV hoce Duljevica. Sarajevo trazi 1,3 Mio €
Rok Kronaveter :lol:
Napisano u martu..
Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima. :kafa:

Ovo je samo u poslijednje vrijeme, prije je imao daleko vecih ispada, narocito dok je pumpao cijene igracima Sarajeva koje uvalise Jesic i onaj menadzer. Lik im postavio na temu fotografiju poklonjenog te potpisanog dresa, tada najomrazenijeg, Kramara.. Protjerase ga sa teme tad. :lol:
Životni saputnik! 1921

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 apr 2017, 14:10

Kakav levat, samo jos jedan u nizu placenika bivse uprave Sarajeva, zajedno sa nekolicinom kvazi strucnjaka, firmi, novinara, portala...itd.

Svi na zadatku da pisu hvalospjeve o Sarajevu, a blate konkurente sve sa ciljem da se stvarna situacija prikrije od javnosti.
- Zeljeznicar -

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 apr 2017, 14:24

Sariel je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Hvala na brizi i praćenju najvećeg kluba u državi. :)
najveci a ne mozete ni snjeg ocistit :lol:
da ne spominjem grijace... :mrgreen:
Najveći klub u državi se ne zamara marginalnim stvarima :kafa:
Šta ima grijači? Vidim da ste ih i Vi provukli iz TE :rol:
Ma haj'te molim Vas :mrgreen:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 14:38

BordoBolesnik je napisao/la:Wolfsberger AC :clap: :opaopa: :bow:
ovo je mozda cak i veci klub od fc vejsila. ogroman je to iskorak u karijeri za cickavog :lol: :lol: :lol:

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 19 apr 2017, 14:48

Zenzo je napisao/la:Kakav levat, samo jos jedan u nizu placenika bivse uprave Sarajeva, zajedno sa nekolicinom kvazi strucnjaka, firmi, novinara, portala...itd.

Svi na zadatku da pisu hvalospjeve o Sarajevu, a blate konkurente sve sa ciljem da se stvarna situacija prikrije od javnosti.
Treba malo sagledati i činjenično stanje. Nastupi u reprezentaciji, igranje u jednoj od najboljih liga svijeta i odličan broj asistencija u našoj ligi su odlična referenca za transfer u Wolfsberger AC. Zvuči sasvim realno, logičan slijed događaja.

Da Stevanović ima desetak asistencija manje, da je čitavu dosadašnju karijeru proveo u BiH i da je za reprezentaciju odigrao nekoliko utakmica manje, protiv Širokog bi ga gledao skaut Arsenala.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 14:48

Balasevic je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Kakav levat, samo jos jedan u nizu placenika bivse uprave Sarajeva, zajedno sa nekolicinom kvazi strucnjaka, firmi, novinara, portala...itd.

Treba malo sagledati i činjenično stanje. Nastupi u reprezentaciji, igranje u jednoj od najboljih liga svijeta i odličan broj asistencija u našoj ligi su odlična referenca za transfer u Wolfsberger AC. Zvuči sasvim realno, logičan slijed događaja.

Da Stevanović ima desetak asistencija manje, da je čitavu dosadašnju karijeru proveo u BiH i da je za reprezentaciju odigrao nekoliko utakmica, protiv Širokog bi ga gledao skaut Arsenala.
:lol:
1921'

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 19 apr 2017, 14:50

Balasevic je napisao/la:

Da Stevanović ima desetak asistencija manje, da je čitavu dosadašnju karijeru proveo u BiH i da je za reprezentaciju odigrao nekoliko utakmica manje, protiv Širokog bi ga gledao skaut Arsenala.
Ti bas nemas milosti. :lol:
Životni saputnik! 1921

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 19 apr 2017, 14:51

PticaSelica1921 je napisao/la:

Ipak su bolji od vas u koreografiji, mislim da je čupicu to i privuklo, nije tajna da se frajer prekrstio kad je vidio ovu blamažu:
slika
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2017, 14:53

escobarpablo je napisao/la:
PticaSelica1921 je napisao/la:

Ipak su bolji od vas u koreografiji, mislim da je čupicu to i privuklo, nije tajna da se frajer prekrstio kad je vidio ovu blamažu:
slika
Pomalo, i on je covjek :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 14:53

sigurno su ljudi iz zelja ponosni sto njihovi igraci odlaze u tako velike klubove kao sto su vejsile fc, wolfshamburger i sl. dok druge prate skauti reala, benfike, freiburga, dinam-moskve i ostalih malih klubova iz ovih nikakvih liga :bow: :bow:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 15:02

escobarpablo je napisao/la: Ipak su bolji od vas u koreografiji, mislim da je čupicu to i privuklo, nije tajna da se frajer prekrstio kad je vidio ovu blamažu:
slika
ovo je gore nego kad smo u osnovnoj skoli morali vodenim bojicama nacrtati zemlju..kad je nastavnik vidio moje remek djelo, pito me jesam li ja to otkrio neku novu planetu? ja mu odg planeta majmuna druze nastavnice. kaze nosi to u kantu za smece, ne sramoti majmune i oni bi je bolje nacrtali od tebe :rol: :rol: :rol:

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 19 apr 2017, 15:13

escobarpablo je napisao/la:[[/j]
Lazove,ko je tebe za zdravlje pitao?
Nasao si za shodno prozivati Istok za koreografiju?
I jos te podrzavaju :urnebes: sve same pametnice :rol:
Ispostuj opkladu pa onda komentarisi.Lazove.
U srcu nosim te ja ! 1921

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 19 apr 2017, 15:13

TobeYarabi je napisao/la:sigurno su ljudi iz zelja ponosni sto njihovi igraci odlaze u tako velike klubove kao sto su vejsile fc, wolfshamburger i sl. dok druge prate skauti reala, benfike, freiburga, dinam-moskve i ostalih malih klubova iz ovih nikakvih liga :bow: :bow:
Dat ću ti informacije iz prve ruke, nadam se da članovi uprave FKŽ ovo ne čitaju, jer bih mogao upasti u obziljne probleme.

Dakle, svi mi koji imamo bilo kakve veze sa FK Željezničar, bilo navijački, kao članovi uprave, kao posrednici pri potplaćivanju sudija, kao osobe zadužene za pritisak na Savez kada je potrebno da odgode utakmicu onoliko koliko mi želimo ili, u krajnjem slučaju, kao osobe koje ne žele da očiste 2cm snijega sa stadiona kako bi se odigrala utakmica, svi mi se stidimo transfera koje su ostvarili naši igrači.

Vjerovatno se pitaš koji je razlog tome. Ukratko, što se tiče djece FK Željezničar:
- osvajaju titule u smiješnim ligama poput Njemačke i Engleske, dominiraju u slabašnoj Italiji i u borbi su za tu neku nagradu, zlatna kopačka ili kako se već zove;
- dominiraju u Turskoj, igraju u prvih XI i među najboljim su strijelcima, što je svakako loše s obzirom na renome fudbala u toj državi;
- sa 20 godina članovi su prvog tima jedne od boljih ekipa u, već pomenutoj, Turskoj, da ih ne vrijeđam više, iako to zaslužuju;
- dominiraju u tamo nekoj ligi, čini mi se da se zove HNL, u timu koji bi u BiH bio u borbi za opstanak, a da ne govorim o tome kako ne mogu doći do Lige prvaka ili nešto tako;
- osvajaju neke titule po Azerbejdžanu, ču' Azerbejdžan, igraju po slabije plasiranim timovima u Italiji itd.

Valjda nisam zaboravio nekoga, a i ako jesam, samo biste se dodatno nasmijali.
Neke koje smo prodali, a nisu naša djeca, neću ni da spominjem, tipa Višća. Previše me je stid da navodim njegov učinak. Ukopat ću se dodatno, ali spomenut ću i to da reprezentaciju koja je oko 30. pozicije na svijetu dobrim dijelom čine djeca FKŽ, što je porazno. Da je u pitanju neka reprezentacija iz TOP 5 pa hajde mogli bismo se time i pohvaliti, ovako bih trebao šutjeti...

Kada sve ovo uporedim sa time da igrače FK Sarajeva (100% provjereno i potvrđeno) PRATE klubovi koje si naveo, da djeca FK Sarajevo igraju u sljedećim odličnim klubovima svijeta: , te da jedan od vaših boljih igrača u ovome vijeku igra u fenomenalnom PAOK-u, stvarno ne znam otkud mi obraz da uopšte i diskutujem na ovu temu. Shame on me.
Zadnja izmjena: Balasevic, dana/u 19 apr 2017, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 15:16

Kone o transferima ... :facepalm: :oops:

Prodali Dzakmica 2011. za 140.000 eura da plate rezije i da im igraci ne gladuju, prodali Sesara i Husejinovica za po 50.000 eura, klempu Suljica za 150.000 eura 2013., a najveci transferi u historiji kluba im za Stojceva i Cimirota (i to im stara uprava krije iznose do dana danas) ...

I onda se porede ili pokusavaju ismijati najveci bh. klub, cijih pola igraca koji su ponikli u klubu igra za repku, ili koji skoro svake godine proda igraca za minimalno 300.000 eura (prosjek), pocev od Bajica (500.000 eura), Hadziahmetovica (475.000 eura), Zolotica (300.000 eura), Visce (400.000 eura), Sehica (380.000 eura), Bekrica (250.000 eura) itd. i to sam u obzir uzeo jos samo vece transfere bez onih po 200k, 150k i 100k :lol:
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 19 apr 2017, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
1921'

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 apr 2017, 15:18

Balasevic je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:sigurno su ljudi iz zelja ponosni sto njihovi igraci odlaze u tako velike klubove kao sto su vejsile fc, wolfshamburger i sl. dok druge prate skauti reala, benfike, freiburga, dinam-moskve i ostalih malih klubova iz ovih nikakvih liga :bow: :bow:
Dat ću ti informacije iz prve ruke, nadam se da članovi uprave FKŽ ovo ne čitaju, jer bih mogao upasti u obziljne probleme.

Dakle, svi mi koji imamo bilo kakve veze sa FK Željezničar, bilo navijački, kao članovi uprave, kao posrednici pri potplaćivanju sudija, kao osobe zadužene za pritisak na Savez kada je potrebno da odgode utakmicu onoliko koliko mi želimo ili, u krajnjem slučaju, kao osobe koje ne žele da očiste 2cm snijega sa stadiona kako bi se odigrala utakmica, svi mi se stidimo transfera koje su ostvarili naši igrači.

Vjerovatno se pitaš koji je razlog tome. Ukratko, što se tiče djece FK Željezničar:
- osvajaju titule u smiješnim ligama poput Njemačke i Engleske, dominiraju u slabašnoj Italiji i u borbi su za tu neku nagradu, zlatna kopačka ili kako se već zove;
- dominiraju u Turskoj, igraju u prvih XI i među najboljim su strijelcima, što je svakako loše s obzirom na renome fudbala u toj državi;
- sa 20 godina članovi su prvog tima jedne od boljih ekipa u, već pomenutoj, Turskoj, da ih ne vrijeđam više, iako to zaslužuju;
- dominiraju u tamo nekoj ligi, čini mi se da se zove HNL, u timu koji bi u BiH bio u borbi za opstanak, a da ne govorim o tome kako ne mogu doći do Lige prvaka ili nešto tako;
- osvajaju neke titule po Azerbejdžanu, ču' Azerbejdžan, igraju po slabije plasiranim timovima u Italiji itd.

Valjda nisam zaboravio nekoga, a i ako jesam, samo bi se dodatno nasmijali.
Neke koje smo prodali, a nisu naša djeca, neću ni da spominjem, tipa Višća. Previše me je stid da navodim njegov učinak. Ukopat ću se dodatno, ali spomenut ću i to da reprezentaciju koja je oko 30. pozicije na svijetu dobrim dijelom čine djeca FKŽ, što je porazno. Da je u pitanju neka reprezentacija iz TOP 5 pa hajde mogli bismo se time i pohvaliti, ovako bih trebao šutjeti...

Kada sve ovo uporedim sa time da igrače FK Sarajeva (100% provjereno i potvrđeno) PRATE klubovi koje si naveo, da djeca FK Sarajevo igraju u sljedećim odličnim klubovima svijeta: , te da jedan od vaših boljih igrača u ovome vijeku igra u fenomenalnom PAOK-u, stvarno ne znam otkud mi obraz da uopšte i diskutujem na ovu temu. Shame on me.
jel ti stvarno mislis da cu ja citati ovoliki tekst od nekog strumfa? :tokralju: :tokralju:
nego stevanovicu je najvaznije da tamo ima tople obroke i da mu saigraci ne traze pozajmice :rol: :rol:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 apr 2017, 15:19

Balasevic je napisao/la:

Valjda nisam zaboravio nekoga, a i ako jesam, samo biste se dodatno nasmijali.

:lol:

:thumbup:
1921'

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.