KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Mensur
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Mensur » 12 mar 2009, 19:30

bosnas_ je napisao/la:
teferič je napisao/la:u moru postova u kojima autori "dali" i "nemože" pišu zajedno, lijepo je vidjeti da ima i forumaša zainteresiranih da kadkad nauče i neku novu riječ. bravo momci.

nego imal kakih pojačanja?

edit: :lol:
Uprava Bosne,probudi te se! 5-12 je!
Ti si fakat dosadan.
Valjda uprava zna sta treba da radi.
Ako se toliko divis Igokeinoj politici ide za nju navijaj. nije sve u pojacanjima, valjda bi to trebao znati.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 mar 2009, 20:32

Mensur je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
teferič je napisao/la:u moru postova u kojima autori "dali" i "nemože" pišu zajedno, lijepo je vidjeti da ima i forumaša zainteresiranih da kadkad nauče i neku novu riječ. bravo momci.

nego imal kakih pojačanja?

edit: :lol:
Uprava Bosne,probudi te se! 5-12 je!
Ti si fakat dosadan.
Ako se toliko divis Igokeinoj politici ide za nju navijaj. nije sve u pojacanjima, valjda bi to trebao znati.
Ma nemoj!? nego u cemu je bolan?
Pa je li znas da Bosna namjerava za ligu 8 pojacati se sa Klincem i Camdzicem? a vidi Igokee? Ima da nas oderu u prvenstvu i furiozno osvoje titulu! Pa je li ti znas da je nas Ovcina u ovoj sezoni odigrao svega 5-6 utakmica i da ima takvu povredu da je pitanje uopste da li ce nam biti od neke koristi kad se vrati!? Je li ti znas da Hajric ima pravo nezgodnu povredu,zbog koje se pauzira 5-8 sedmica!? Da ne govorim o Ikonicu,cija povreda nije nimalo naivna!...
Prosle godine Igokea je bila duplo slabija nego ove godine,a Bosna je imala duplo bolje igrace nego ove godine! i dolazim do zakljucka,ako se ne pojacamo,da ne treba ni igrati domacu ligu,jer se prvak vec sada zna!
Skandalozno se ponasa uprava,pred najvaznije utakmice godine! ili su nam ambicije drugo mjesto i igranje NLB lige,ako je tako,onda imamo neke sanse zajedno sa Sirokim za poziciju 2!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 mar 2009, 20:40

bosnas_ je napisao/la:
Mensur je napisao/la:
Ti si fakat dosadan.
Pa je li znas da Bosna namjerava za ligu 8 pojacati se sa Klincem i Camdzicem? a vidi Igokee? Ima da nas oderu u prvenstvu i furiozno osvoje titulu! Pa je li ti znas da je nas Ovcina u ovoj sezoni odigrao svega 5-6 utakmica i da ima takvu povredu da je pitanje uopste da li ce nam biti od neke koristi kad se vrati!? Je li ti znas da Hajric ima pravo nezgodnu povredu,zbog koje se pauzira 5-8 sedmica!? Da ne govorim o Ikonicu,cija povreda nije nimalo naivna!...
Prosle godine Igokea je bila duplo slabija nego ove godine,a Bosna je imala duplo bolje igrace nego ove godine! i dolazim do zakljucka,ako se ne pojacamo,da ne treba ni igrati domacu ligu,jer se prvak vec sada zna!
Skandalozno se ponasa uprava,pred najvaznije utakmice godine! ili su nam ambicije drugo mjesto i igranje NLB lige,ako je tako,onda imamo neke sanse zajedno sa Sirokim za poziciju 2!
pa vise si dosadio i Bogu i narodu, jel imas pare? kk bosna ih ocigledno nema, dakle NEMA POJACANJA, da imamo para imali bi pojacanja,

ovako imamo prednost trenera i to je to, nekad i slabiji pobijede jer imaju vece srce.

Uprava tvoje postove ne cita i boli ih neka stvar, sto ti, ja, peti, deseti seremo po forumu, mislis da oni ne bi doveli pojacanja da imaju od cega.

Problem je u ovim sto glasamo za njih iz godine u godinu a Dodo pametno radi. Ako titula ode u igokeu, zasluzeno ce otici.
Cuva Bog Zelju svog!

ado71.s
Kontakt:

Post Postao/la ado71.s » 12 mar 2009, 21:19

zašto potcijenjujete Đorđevića,Ivanovića i ostale momke.mislim da su oni dokazali da vrijede u puno jačoj ligi nego naša .svaka čast igokei ali pitanje je koliko ti igrači stvarno vrijede koliko im je godina i koliko imaju motiva

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 mar 2009, 21:20

mirzza je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Mensur je napisao/la:
Ti si fakat dosadan.
pa vise si dosadio i Bogu i narodu, jel imas pare? kk bosna ih ocigledno nema, dakle NEMA POJACANJA, da imamo para imali bi pojacanja,

ovako imamo prednost trenera i to je to, nekad i slabiji pobijede jer imaju vece srce.

Uprava tvoje postove ne cita i boli ih neka stvar, sto ti, ja, peti, deseti seremo po forumu, mislis da oni ne bi doveli pojacanja da imaju od cega.

Problem je u ovim sto glasamo za njih iz godine u godinu a Dodo pametno radi. Ako titula ode u igokeu, zasluzeno ce otici.
Apsolutno! slazem se s tobom!
Ali mirza,vidi jednu stvar: prije par mjeseci predsjednik Bosne Nihad Imamnovic je rekao da Bosna ima budzet za ovu sezonu oko 2,5 miliona KM! a ova ekipa Bosne sigurno ne vrijedi vise od 1,5 miliona KM! Pitam,gdje je taj milion,za kojeg su se mogla dovesti dostojna pojacanja? Imamovic je rekao da imaju potpisane ugovore sa sponzorima i da je tu garant 2,5 miliona! kanton ce odobriti pare za vrhunski sport u gradu,samo nece to biti 3 miliona nego 2,sto znaci da ce Bosna dobiti oko 300 000 KM u aprilu! i nemoj mi pricati ni ti ni bilo ko,da para nema! problem je sto su se nasi usrali u gace od Miline Igokee,i zato su sve karte bacili na to da izbore dva predstavnika za narednu sezonu,jer je titula vec sada rezervisana za Igokeu,naravno ukoliko uprava expresno ne reaguje! vremena je sve manje,sredina je mart,i koga sada mozes dovesti sve i da hoces,osim vec spomenutih Camdzica i Damjanovica sa Kipra!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 mar 2009, 22:08

Nasi sadasnji igraci su pokazali da na njih mozemo racunati ,,jer se to vidjelo protiv cibone ,a uvjericemo se protiv krke koliko ozbiljno vrijede. :lol: :lol:
Vjerovatno ce onda W ALARMIRATI stanje-- ako bude potrebno ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 mar 2009, 15:16

recimo da imamo sasvim solidan tim i fino ukomponovan. mislim da su igraci koji su se forsirali pokazali ono sto se od njih ocekuje i to je super, znaci za zavrsnicu prvenstva BiH cemo biti jaci za Ovčinu,Ikonu i Hajrić�i jos jedna velika stvar imacemo puno bolje suđe�e nego u NLB ligi dakle bar u Skenderiji nece svaka nicijaa lopta ici protivniku. mislim da je pomalo smijesno sta igokea radi to mi lici kad sam se ja u mlađim�anima igrao menađera�a izmjenjam kompletan tim na prelaznom roku :D mislim da se ozbiljan tim ovako ne pravi, mada su pokazali koliko love imaju kad su dovela Terry-a samo pitanje je koliko je on spreman i koliko moze pruziti. ja sam ubjeđen d�smo mi i sada jaci od njih ali eto vidjecemo neki se opasno boje igokee ali to je iz razloga jer potcjenjuju nase igrace.
You are someone else I am still right here

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 13 mar 2009, 15:54

Kako ce se nastaviti prvenstvo kad zavrsi Liga 13 i Bosna NLb LIgu,jel ide Final-4 ili Liga 8 svako sa svakim ponovo???
Tracy McGrady!!!

ado71.s
Kontakt:

Post Postao/la ado71.s » 13 mar 2009, 18:52

večeras idemo po pobjedu.pa ljudi igokea pored Terija ima još�amo jednog beka maskotu Bocku .Pa ako su oni bolji ne trebamo više�i igrati košar�

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 mar 2009, 23:03

joj **** ti malu dvoranu... solidna partija svih igraca ali posebno treba izdvojiti dvojac koji je u strasnoj formi Đođ�ić-�anović. �ceras Dule 15 asistencija to je drugi najveci broj u historiji NLB lige jednu vise je imao Ivan Tomas u dresu Zagreba protiv Krke isto :D Treba izdvojiti dobru saradnju Rakića i�imica večeras� nekoliko navarata. svaka cast svima na pobjedi.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 13 mar 2009, 23:28

Sve čestitke na več�ašn�j pobjedi i vraćan� BIH dva predstavnika u NLB sledeće g�ine.Dvojac Ivanović,Đorđev� i�eče�s ost�io najbolji utisak.Definitivno na pozicija jedan nemamo adekvatnu zamjenu za Đorđevića �ak�se � daj bože on povredi�maćemo velikih p�blema u organizaciji igre.Pred ligu za prvaka trebamo pojačanje na pozici� jedan.

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 13 mar 2009, 23:44

Uprava, pod hitno nam dovedite centra!!!
Ako se Ovčina ne oporavi ode sve u propast, titula ide u malo bosansko selo kod š�er banja luke. I veče�s ste vidjeli da se Zimić u�će n�snalazi , izgubljen totalno, pod hitno mu dat otkaz i ispisnicu, da se više ne�rovaljuje, dajte nam makar Albijanića, a �o ne njega pitajte @bosnasa, a može prip�oć i melo� blaz, tu je i al.... naće oni pr�ladnog.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 13 mar 2009, 23:49

:roll:
:mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 mar 2009, 23:55

Čestitke na pobjedi i na osvajanju 2 mjesta...

Ja neznam o cem vi pricate ali vi cete bez problema obraniti titulu..kakva Igokea? instant ekipa...

Finale= Bosna - �oki....
vidjet cete...

@ Edo
igra se liga 8..svak sa svakim...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 14 mar 2009, 00:32

Kevin je napisao/la:Čestitke na pobjedi i na osvajanju 2 mjesta...

Ja neznam o cem vi pricate ali vi cete bez problema obraniti titulu..kakva Igokea? instant ekipa...

Finale= Bosna - ��...
vidjet cete...

@ Edo
igra se liga 8..svak sa svakim...k/quote]
1.crnogorski KID,rakic,pasalic
2.ikonic,sehovic,rakic
3.crnogorski PEDJA,djurasovic,sehovic
4.crnogorski LBG,hajric,avdic
5.ovcina,zimic,suljagic
+VUKOICIC+FORMA
Jedino po meni fali umjesto rakica i pasalica jedan dobar combo bek ali i ovako mislim da ce biti OK.
A sto se tice dodikovaca,nevjerujem previse u njih.Mislim da bi se malo uigraniji siroki mogao nositi s njima,+ su tu moguci otkazi kod dodika i jako varljiva forma.
Samo ono cega se bojim pored povreda je motivacija na nekim varljivim terenima tipa tuzla,mostar i sudjenja kod mileta ronhila.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 14 mar 2009, 00:55

djordjevic je srbin ja mislim

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 mar 2009, 01:01

lolo je napisao/la:djordjevic je srbin ja mislim
jeste ali ima i crnogorsko drzavljanstvo

Pasa101
Kontakt:

Post Postao/la Pasa101 » 14 mar 2009, 01:17

ars01 je napisao/la:Uprava, pod hitno nam dovedite centra!!!
Ako se Ovčina ne oporavi ode sve u propast, titula ide u malo bosansko selo kod š��anja luke. I veče�s�t�idjeli da se Zimić u�će �sn�� , �ubljen totalno, pod hitno mu dat otkaz i ispisnicu, da se više ne�rovalju�, da� nam makar Albijanića, a �o ne njeg�pitaj�@bosnasa, a može prip�oć i melo� �az, tu� �al.... �e oni pr�ladnog. /quote]
�lo to uo�e nije sarkazam koju si ti tekmu gledao :roll: OK Zimic je imao par dobrih akcija i solidnu statistiku ali njegova skok igra je katastrofa, on samo kupi lopte koje su pored njega, frajer nezna da izblokira igraca kao sto se vidjelo u finlu kupa Siroki je imao milion ofanzvinih skokova i danas su se i ovi krkani iz Krke naskakali u napadu pored Zimica, on treba uciti elementarnu kosarku ako lopta mu ne dodje u ruke on uopste ne ide za njom..Siguran sam da su i igokea i Siroki puno jaci od Krke i ako se Ovcina ne vrati nista od titule ove godine i pored vrlo dobrog trenera kojeg imamo..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2009, 01:34

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

Mensur
Kontakt:

Post Postao/la Mensur » 14 mar 2009, 03:58

Pasa101 je napisao/la:
ars01 je napisao/la:Uprava, pod hitno nam dovedite centra!!!
Ako se Ovčina ne oporavi ode sve u propast, titula ide u malo bosansko selo kod š���uke. I veče�s�t�d�i� �Zimić u�će �sn�� ��u�� t�ln�� hi� mu dat otkaz i ispisnicu, da se više ne�rovalju�, da� nam m�ar A�janića,��o n�jeg�pitaj�@bosnasa,� može�ip�oć i m�� �az�u� �al.... �e �i pr�l�o� /quote�q�e]�lo �u� nije s�azam koj�i ti tekmu gledao :roll�OK Zimic� imao par dobrih akcija i solidnu statistiku ali njegova skok igra je katastrofa, on samo kupi lopte koje su pored njega, frajer nezna da izblokira igraca kao sto se vidjelo u finlu kupa Siroki je imao milion ofanzvinih skokova i danas su se i ovi krkani iz Krke naskakali u napadu pored Zimica, on treba uciti elementarnu kosarku ako lopta mu ne dodje u ruke on uopste ne ide za njom..Siguran sam da su i igokea i Siroki puno jaci od Krke i ako se Ovcina ne vrati nista od titule ove godine i pored vrlo dobrog trenera kojeg imamo..o/quote]
1. Zimic nema skok igru - ja ne znam u sta si gledao, momak je nakupio 11 skokova. koliko se sjecam Ovcina je igrao protiv Sirokog, tako da taj argument ne stoji. Ako su protiv Krke bili neki ofanzivni skokovi to je vecinom jer Zimic pomaze drugim igracima koji ispadnu u obrani. naravno ti samo vidis skok blok i ostale statistike. Gdje jetu odbrana ? Koliko puta je pomagao momak vanjskim igracima koji su ispali u odbrani i primorao protivnika da promasi. Po meni bar 5 puta u utakmici su protivnici fulili poprilicno lagane situacije (to je bar 10 poena).

2. Siroki i Igokea jači od Krke - ova tvrdnja je neozbiljna ako ne i smijesna. S�o ne znam koji argument i činjenica te je doveo do ovog zaključka. Siroki niti je bolj�timski niti igrački od Krke, a Igok� je sada mozda malo jaca igrački, mada to�e liči još na ekipu dok se ne uigra.

Ja ipak tvr�m da mi imamo sas�m so�dnu ekipu, samo bi nam mozda trebao jedan plej, čisto u slučaju da se ne daj Boze Djordjevic povrijedi. Ostalo ja � bih nikog�i dovodio, jer tim funkcionise sasvim solidno i odnosi u timu izgledaju sasvim dobro.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.