Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 mar 2009, 21:35

ja mislim da ce ovo biti...

-----------mitrovic--------------
------Safet--Spaha-Jahic-------
Dzemo----------------------Sejo
----------Rahimic--------------
------Muratovic----Ibricic------
-----------Miske-------------
----------Dzeko-------------

ovo je najvjerovatnije postava...mada bi ja umjesto Dzeme stavio Vladavica i umjesto Muratovica stavio bi Stilu pa bi imali ineke sanse po boku....al dobro nadajmo se najboljem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 mar 2009, 21:52

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da ce ovo biti...

-----------mitrovic--------------
------Safet--Spaha-Jahic-------
Dzemo----------------------Sejo
----------Rahimic--------------
------Muratovic----Ibricic------
-----------Miske-------------
----------Dzeko-------------

ovo je najvjerovatnije postava...mada bi ja umjesto Dzeme stavio Vladavica i umjesto Muratovica stavio bi Stilu pa bi imali ineke sanse po boku....al dobro nadajmo se najboljem...
Stvarno je tesko biti pametan i napraviti sastav, mi svi imamo svoje misljenje i imamo neke svoje igrace koje forsiramo ili volimo. Teska odluka je naci prvi sastav, bitno je kako koji igrac saadjuje sa drugim, mogu oni igrati ovamo dobro u klubovima ali da se neslazu zajedno na terenu, mislim nemogu se sporazumijevati
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 13 mar 2009, 21:57

KAKO JE TO GLUPO; STO NAMA BELGIJA NEDA DA BOSANCI NAVIJAJU ZA BOSNU; NEGO NAS SILUJU; DA NAVIJAMA ZA BELGIJU

I ZATO JA APELUJEM; MOJIM NARODIMA, BOSANCIMA U INOSTRANSTVU.
DOLAZITE NA UTAKMICU, SVEJEDNO STA BELGIJANEC KAZE, JA CU ICI SA SVOJOM RAJOM, BICE NAS 9 OSOBA,
STOJAT CEMO NA POGRESNOJ STRANI, ALI CEMO SE DERATI ZA NASU BOSNU, NAMA JE SVEJEDNO, JELI CE NAS POLICIJA IZBACITI, DAT CEMO SRCE SVOJE ZA BOSNU I HERCEGOVINU.
ZATO VAS MOLIM DOLAZITE NA UTAKMICu, DA NAS BUDE SVE VISE, DA NAS BUDE PUN STADION, PA NEKA ONDA IZBACE NAS SVIJU, TO NIJE BITNO. DA VIDIMO STA CE ONI ONDA.

POKAZET CEMO CIJELOM SVIJETU, DA SMO PONOSNI NA NASU DOMOVINU, I DA NAMA NEMOZE AMA BAS NIKO OTET TAJ PONOS.

IDEMO U GENK, NAVIJAT ZA BIH

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 mar 2009, 22:44

Ja mislim da imamo sanse da u Genku izvucemo povoljan rezultat. Samo treba da svi odbranbeni igraca obave svoj posao korektno i nece biti problema. Naravno, ja se nadam da nece nas tim biti desetkovan zbog povreda.

Sretno svima onima koji ce ici u Genku da pokazu Belgijancima kako se navija za svoju drzavu. 8-)

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 13 mar 2009, 22:45

izet fazlinovic je napisao/la:KAKO JE TO GLUPO; STO NAMA BELGIJA NEDA DA BOSANCI NAVIJAJU ZA BOSNU; NEGO NAS SILUJU; DA NAVIJAMA ZA BELGIJU

DOLAZITE NA UTAKMICU, SVEJEDNO STA BELGIJANEC KAZE, JA CU ICI SA SVOJOM RAJOM, BICE NAS 9 OSOBA,
STOJAT CEMO NA POGRESNOJ STRANI, ALI CEMO SE DERATI ZA NASU BOSNU, NAMA JE SVEJEDNO, JELI CE NAS POLICIJA IZBACITI, DAT CEMO SRCE SVOJE ZA BOSNU I HERCEGOVINU.
ZATO VAS MOLIM DOLAZITE NA UTAKMICu, DA NAS BUDE SVE VISE, DA NAS BUDE PUN STADION, PA NEKA ONDA IZBACE NAS SVIJU, TO NIJE BITNO. DA VIDIMO STA CE ONI ONDA.

POKAZET CEMO CIJELOM SVIJETU, DA SMO PONOSNI NA NASU DOMOVINU, I DA NAMA NEMOZE AMA BAS NIKO OTET TAJ PONOS.

fino napisano slazem se................ :D

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 mar 2009, 22:53

fast033 je napisao/la:
izet fazlinovic je napisao/la:KAKO JE TO GLUPO; STO NAMA BELGIJA NEDA DA BOSANCI NAVIJAJU ZA BOSNU; NEGO NAS SILUJU; DA NAVIJAMA ZA BELGIJU

slazem se
trabamo pokazat ko smo i da se nebojimo belgije

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 mar 2009, 23:27

fast033 je napisao/la:

Potpis
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 mar 2009, 00:43

Koji smo mi mahnit narod,euforija se pocela dizati 6 mjeseci prije ove tekme,zbog takvih hajvana i euforije,kada nasa repka ne izvuce povoljan rezultat,samo se jos vise razocaram,niko to u Europi ne radi,samo mi pocnemo pricati o tekmi 6 mjeseci prije nego ce se ta tekma i odrzati,najvise tu euforiju dizu oni koji uopste ne prate ili samo povrsno prate fudbal,pa onda kada se blizi vrijeme tekme nase repke,i takvi odjednom postanu navijaci i obozavatelji fudbala,"najgori" su ovi teferic navijaci iz dijaspore,dodju na tekmu da bi se medjusobno utrkivali u tome ko je veci patriota,donose strane zastave,tj.turske na tekme nase repke,religijske kao npr.zelena sa mjesec i zvijezdom itd itd.....ima i onih lokal patriota,koji dodju u dresu Celika,Zelje,Sarajeva i drugih,cesto i sa salovima klubskih navijackih grupa,svjedoci smo da u Zenici,lokal patriote ne skidaju onaj trans na kojem pise "Robijasi" itd itd........zalosno.....vidi se da su nazalost,mnogi od nas ograniceni i misle da je njihova avlija=drzava

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 14 mar 2009, 01:07

lopta je okrugla je napisao/la:Koji smo mi mahnit narod,euforija se pocela dizati 6 mjeseci prije ove tekme,zbog takvih hajvana i euforije,kada nasa repka ne izvuce povoljan rezultat,samo se jos vise razocaram,niko to u Europi ne radi,samo mi pocnemo pricati o tekmi 6 mjeseci prije nego ce se ta tekma i odrzati,najvise tu euforiju dizu oni koji uopste ne prate ili samo povrsno prate fudbal,pa onda kada se blizi vrijeme tekme nase repke,i takvi odjednom postanu navijaci i obozavatelji fudbala,"najgori" su ovi teferic navijaci iz dijaspore,dodju na tekmu da bi se medjusobno utrkivali u tome ko je veci patriota,donose strane zastave,tj.turske na tekme nase repke,religijske kao npr.zelena sa mjesec i zvijezdom itd itd.....ima i onih lokal patriota,koji dodju u dresu Celika,Zelje,Sarajeva i drugih,cesto i sa salovima klubskih navijackih grupa,svjedoci smo da u Zenici,lokal patriote ne skidaju onaj trans na kojem pise "Robijasi" itd itd........zalosno.....vidi se da su nazalost,mnogi od nas ograniceni i misle da je njihova avlija=drzava
nema euforije jarane...trenutno imamo bolju ekipu od belgije,pogotovu kad vidim kako nasi sa uspjehom igraju sirom evrope.u zadnje vrijeme nisam cuo da neki belgijanac igra dobro ili zabija golove po evropi.mozda su u odbrani dobri ali jarane imamo ubice u napadu i veznom redu.nimalo ne sumnjam u dobar rezultat jer ako pogrijesimo u dvomecu sa njima necemo se ni kvalificirati.CIRO ako odigra napadacki do zadnje minute sanse su nam velike.uostalom ako ne mozemo pobjediti belgiju nema se sta nadati za SP.puno smo bolji od njih jarane,samo ako nasi udju ozbiljno i rade svi zajedno mozgu se nadati uspjehu.ova utakmica je ista ona sa dancima....BITI ILI NE BITI...svi u napad,svi ama bas svi....idemo momci do zadnje kapi znoja...ja vas volim i kad gubite i kad pobjedjujete..nimalo ne sumnjam u trijumf...KO JE BOLAN BELGIJA UOPSTE?

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 mar 2009, 01:19

I ovaj nas kloc od trenera vec najavljuje kukavicku taktiku jer je izjavio da bi bio prezadovoljan i bodom,znaci najvjerovatnije,igracemo sa jednim napadacem,znaci Dzeko ce se morati "hrvati" sa najmanje trojicom belgijskih igraca,oni ce moci da vrse pritisak kad god im se cefne i to sa 6-7 igraca(jer Dzeko ce izgleda biti usamljen napadac),belgijanci ce moci da vrse taj pritisak jer su mlada ekipa i mogu da trce 90.minuta,i zbog takve nase taktike sa jednim napadacem-nema sanse da nasa odbrana to moze da izdrzi svih 90.minuta,malo je u svijetu ekipa sa puno boljim odbranama od nase koji to mogu da izdrze.....budu li igrali Ibricic i Radeljic od pocetka,gubimo 100%,Ibricic je skroz slab kada nema loptu u svome posjedu,kada treba pokrivati prostor,mi kao ekipa smo slabi kada ne posjedujemo loptu,ako vec misli poceti sa Berberovicem,onda neka stavi i Vladavica desno,covjek je brz i zna da prodje po strani i da namjesti gol,moze ga staviti kao poluspica desno i slicno,o novim golmanima padobrancima da i ne govorim,njih dvojica nikada u zivotu nisu odigrali ni priblizno tekmu u atmosferi kakva ce da bude u Belgiji,tj.nikada nisu odigrali tekmu od te vaznosti kakva je ova u Belgiji,tesko se nama sa ova dva padobranca,a za to je zasluzan nas senilni selektor,najbolje da uputi zahtjev UEFA-i i da ih pita da mu odobre da moze igrati sa ova dva padobranca istovremeno na golu.......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 mar 2009, 01:32

starmo76 je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Koji smo mi mahnit narod,euforija se pocela dizati 6 mjeseci prije ove tekme,zbog takvih hajvana i euforije,kada nasa repka ne izvuce povoljan rezultat,samo se jos vise razocaram,niko to u Europi ne radi,samo mi pocnemo pricati o tekmi 6 mjeseci prije nego ce se ta tekma i odrzati,najvise tu euforiju dizu oni koji uopste ne prate ili samo povrsno prate fudbal,pa onda kada se blizi vrijeme tekme nase repke,i takvi odjednom postanu navijaci i obozavatelji fudbala,"najgori" su ovi teferic navijaci iz dijaspore,dodju na tekmu da bi se medjusobno utrkivali u tome ko je veci patriota,donose strane zastave,tj.turske na tekme nase repke,religijske kao npr.zelena sa mjesec i zvijezdom itd itd.....ima i onih lokal patriota,koji dodju u dresu Celika,Zelje,Sarajeva i drugih,cesto i sa salovima klubskih navijackih grupa,svjedoci smo da u Zenici,lokal patriote ne skidaju onaj trans na kojem pise "Robijasi" itd itd........zalosno.....vidi se da su nazalost,mnogi od nas ograniceni i misle da je njihova avlija=drzava
nema euforije jarane...trenutno imamo bolju ekipu od belgije,pogotovu kad vidim kako nasi sa uspjehom igraju sirom evrope.u zadnje vrijeme nisam cuo da neki belgijanac igra dobro ili zabija golove po evropi.mozda su u odbrani dobri ali jarane imamo ubice u napadu i veznom redu.nimalo ne sumnjam u dobar rezultat jer ako pogrijesimo u dvomecu sa njima necemo se ni kvalificirati.CIRO ako odigra napadacki do zadnje minute sanse su nam velike.uostalom ako ne mozemo pobjediti belgiju nema se sta nadati za SP.puno smo bolji od njih jarane,samo ako nasi udju ozbiljno i rade svi zajedno mozgu se nadati uspjehu.ova utakmica je ista ona sa dancima....BITI ILI NE BITI...svi u napad,svi ama bas svi....idemo momci do zadnje kapi znoja...ja vas volim i kad gubite i kad pobjedjujete..nimalo ne sumnjam u trijumf...KO JE BOLAN BELGIJA UOPSTE?
Mozda smo bolji na papiru,ali treba to dokazati i na terenu......ko ce cuvati npr.onog Sonka,covjek je vec zabio 5-6 golova u ovim kvalifikacijama,ne zaboravimo da Belgija nije maciji kasalj kao sto to mnogi ovdje zele da prikazu,protiv Turske su uzeli bod u gostima(sto mi nismo),Spanci ih na guzove uzeli u Belgiji,mada je Belgija u toj tekmi bila vrlo blizu pobjede itd itd/......

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 14 mar 2009, 01:38

lopta je okrugla je napisao/la:I ovaj nas kloc od trenera vec najavljuje kukavicku taktiku jer je izjavio da bi bio prezadovoljan i bodom,znaci najvjerovatnije,igracemo sa jednim napadacem,znaci Dzeko ce se morati "hrvati" sa najmanje trojicom belgijskih igraca,oni ce moci da vrse pritisak kad god im se cefne i to sa 6-7 igraca(jer Dzeko ce izgleda biti usamljen napadac),belgijanci ce moci da vrse taj pritisak jer su mlada ekipa i mogu da trce 90.minuta,i zbog takve nase taktike sa jednim napadacem-nema sanse da nasa odbrana to moze da izdrzi svih 90.minuta,malo je u svijetu ekipa sa puno boljim odbranama od nase koji to mogu da izdrze.....budu li igrali Ibricic i Radeljic od pocetka,gubimo 100%,Ibricic je skroz slab kada nema loptu u svome posjedu,kada treba pokrivati prostor,mi kao ekipa smo slabi kada ne posjedujemo loptu,ako vec misli poceti sa Berberovicem,onda neka stavi i Vladavica desno,covjek je brz i zna da prodje po strani i da namjesti gol,moze ga staviti kao poluspica desno i slicno,o novim golmanima padobrancima da i ne govorim,njih dvojica nikada u zivotu nisu odigrali ni priblizno tekmu u atmosferi kakva ce da bude u Belgiji,tj.nikada nisu odigrali tekmu od te vaznosti kakva je ova u Belgiji,tesko se nama sa ova dva padobranca,a za to je zasluzan nas senilni selektor,najbolje da uputi zahtjev UEFA-i i da ih pita da mu odobre da moze igrati sa ova dva padobranca istovremeno na golu.......
slazem se sa padobrancima a slazem se i sa vladavicem.Vladavic bi trebao po desnom krilu da igra.zna momak cuvati loptu a dodao bi i pjanica ispred vladavica jer i on zna da stane na loptu i uposli napadace snajperskim sutevima.znaci : pjanic vladavic od pocetka bi bili odlican tandem po desnoj strani.na lijevu stranu:salihovic-jahic,sredina:miske-bajramovic-rahimic-stilic,,napad:dzeko-muslimovic,,stoper zadnji-srednji:spahic naravno..mislim da bi sa ovim timom i RIJEKU nakantali....;););)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2009, 01:42

Dzeko ce dati gol aBd, ma samo laganini, neka se samo igra, i neka mi pobjedimo sve ce biti okey. :mrgreen:

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 14 mar 2009, 06:40

lopta je okrugla je napisao/la:I ovaj nas kloc od trenera vec najavljuje kukavicku taktiku jer je izjavio da bi bio prezadovoljan i bodom,znaci najvjerovatnije,igracemo sa jednim napadacem,znaci Dzeko ce se morati "hrvati" sa najmanje trojicom belgijskih igraca,oni ce moci da vrse pritisak kad god im se cefne i to sa 6-7 igraca(jer Dzeko ce izgleda biti usamljen napadac),belgijanci ce moci da vrse taj pritisak jer su mlada ekipa i mogu da trce 90.minuta,i zbog takve nase taktike sa jednim napadacem-nema sanse da nasa odbrana to moze da izdrzi svih 90.minuta,malo je u svijetu ekipa sa puno boljim odbranama od nase koji to mogu da izdrze.....budu li igrali Ibricic i Radeljic od pocetka,gubimo 100%,Ibricic je skroz slab kada nema loptu u svome posjedu,kada treba pokrivati prostor,mi kao ekipa smo slabi kada ne posjedujemo loptu,ako vec misli poceti sa Berberovicem,onda neka stavi i Vladavica desno,covjek je brz i zna da prodje po strani i da namjesti gol,moze ga staviti kao poluspica desno i slicno,o novim golmanima padobrancima da i ne govorim,njih dvojica nikada u zivotu nisu odigrali ni priblizno tekmu u atmosferi kakva ce da bude u Belgiji,tj.nikada nisu odigrali tekmu od te vaznosti kakva je ova u Belgiji,tesko se nama sa ova dva padobranca,a za to je zasluzan nas senilni selektor,najbolje da uputi zahtjev UEFA-i i da ih pita da mu odobre da moze igrati sa ova dva padobranca istovremeno na golu.......
ti sto si zakljucio tek sad da je lopta okrugla, da si to skonto nekad prije mozda bi mogo vodit i ti neki klub il nedaj boze reprezentaciju posto vidi se imas i neke taktike znas svasta **** te, koji promasaj za nas sto ti nisi umjesto cire

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 mar 2009, 07:35

Neko gore u postu napisa ko ce cuvati Sonka, kao taj Sonk opasan, a ja ga pitam ko ce cuvati EDINA DZEKU, **** Sonk pa nije Torres, Sonk je prosijecni napadac kojih ima po Evropi mali milion.
Ili mozda od belgijanaca zna samo Sonka, pa kao on zna igrace Belgije
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 14 mar 2009, 07:43

Zabi ga opet Džeko, a Miske asistent, a š� onaj Grafite trpa lopte.............
Samo neka Dže� ostane u ovakvoj formi, ne ureko se !! :D :D
SAMO ŽELJO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 mar 2009, 07:46

slazem se sa tobom ma **** SONKA hajd recite mi ko ce cuvati DZEKU molim vas momak koji ove sezone zdere gostujuce golmane 23 gola za Wolfsburrg,a za nasu repku 2 protiv estonije,1 protiv turske,1 protiv armenije i u prijateljskoj 1 prtiv slovenije.Pa de mi onda recite molim vas ko ce moci Dzeksona cuvati.Ev u utakmici sinosnjuj prtiv schalkea DZEKO zabio,a MISKE asistiro,iskreko receno imamo bolji napad,bolju sredinu,mozda oni imaju trenutko kvalitetniju odbranu....MA IDIOTI BELGIJSKI RASTURITCEMO IH.Ova bi formacija bila najmocnija
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 mar 2009, 07:50

...........................Mitrovic.......................................
Berberovic......Spahic..............Nadarevic...............Radeljic(treba nam sejo u napadu)
................Muratovic.................Rahimic....................
Ibricic.........................................................Salihovic
............................Misimovic..................................
......................Dzeko.............................................

Sa ovom formacijom imamo odbranu a i napad
formacija
4-4-1-1
alilako se moze transformisat u 4-4-2
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2009, 08:27

ja ga pitam ko ce cuvati EDINA DZEKU, **** Sonk pa nije Torres, Sonk je prosijecni napadac kojih ima po Evropi mali milion.
Haha to si dobro doveo na jednu tacku. :D
Gledam ove sastave, ali ja se nadam ipak da ce Stilic igrati od pocetka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 mar 2009, 10:10

@NACIONALNOSTPUNKER
sta ti imas neke gluposti pisati...pa covjek fino predlozi, da argumente a ti pises neke gluposti...svako ko ima drugacije misljenje od tebe je glup...jeli???...ma jarane glup si ti....

ma **** Sonka...al brate Belgija ce napadati a mi se povuci i onda je **** i onda moze go uvaliti svi koji hoce....a Dzeka dva igraca nece moci cuvati al nece on sam moci protiv 4 odbranbenih...to je najgore...al ako uspostavimo kontrolu nad sredinom, sto ce biti jako tesko u belgiji, al mi imamo bolje igrace u sredini, pa vidjecemo i ako izbacimo odbrtanu na 30 metara, a ne na peterac onda bi i Dzeko sam u napadu mogo svasta raditi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.