Sto nam ne bi trebalo, to ne pada snijeg u nizem rangu takmicenjaarelinho je napisao/la:Ma sljedeće sezone u premijer ligi ćemo upaliti. Valjda u prvoj ligi federacije vama neće trebati.sagitarius je napisao/la:Prvo moraju navijaci donirati pare pa ce ondaavenija je napisao/la:Upalite grijace da istopi to malo snijega![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- sagitarius
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ove godine ih nemamo, ali dogodine cemo uzeti vase jer vama svakako nece trebati.avenija je napisao/la:Upalite grijace da istopi to malo snijega
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
Ako do jutra ocistite stadion od snijega, razmislicu o tome da vam dozvolim gledanje utakmica sa juga.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mi kad ispadnemo ne planiramo se vracatiarelinho je napisao/la:Pa kada dođe Gošk i uzme bodove. [emoji38] [emoji38] Zeničani nisu svjesni da kada se hoće neka ekipa vratiti u PL mora dosta tekmi kupiti, a oni nisu pri parama. [emoji38]Virtu4l je napisao/la:Zamisli ovu elitu iz federalke kad dođu na Bilino Polje, kulturni šok [emoji38]arelinho je napisao/la:Ma sljedeće sezone u premijer ligi ćemo upaliti. Valjda u prvoj ligi federacije vama neće trebati. [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mi vas apsolutno podrzavamo i uradit cemo sve sto je u nasoj moci da vam pomognemo da ostvarite taj zacrtani cilj !tale07 je napisao/la:Mi kad ispadnemo ne planiramo se vracatiarelinho je napisao/la:Pa kada dođe Gošk i uzme bodove. [emoji38] [emoji38] Zeničani nisu svjesni da kada se hoće neka ekipa vratiti u PL mora dosta tekmi kupiti, a oni nisu pri parama. [emoji38]Virtu4l je napisao/la:
Zamisli ovu elitu iz federalke kad dođu na Bilino Polje, kulturni šok [emoji38]
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
sarajevski klubovi namjerno navukli nevrijeme, samo da jos koji dan ostanu u kupu 
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
U Sarajevu ce se pomno pratiti svako izvlacenje kupa ne bi li vas zapao Celik, pa da malo dodjete ne BilinoEisenbahner1921 je napisao/la:Mi vas apsolutno podrzavamo i uradit cemo sve sto je u nasoj moci da vam pomognemo da ostvarite taj zacrtani cilj !tale07 je napisao/la:Mi kad ispadnemo ne planiramo se vracatiarelinho je napisao/la: Pa kada dođe Gošk i uzme bodove. [emoji38] [emoji38] Zeničani nisu svjesni da kada se hoće neka ekipa vratiti u PL mora dosta tekmi kupiti, a oni nisu pri parama. [emoji38]
Imal ko budan?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- TobeYarabi
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Imal ko budan?

Spavaš li mirno?DoeTz je napisao/la:Imal ko budan?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne spavam nikako u tome i jest problemuNbx je napisao/la:Spavaš li mirno?DoeTz je napisao/la:Imal ko budan?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Ja ne pamtim period kad nisam bio budan u ova doba.DoeTz je napisao/la:Ne spavam nikako u tome i jest problemuNbx je napisao/la:Spavaš li mirno?DoeTz je napisao/la:Imal ko budan?Suosjecam se s tobetom
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja sam konto da sam se odvikao od ovog sejtanskog doba covjece 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zadnji put sam zasp'o prije 8AM otprilike kad je Motorola v3 bila u modi.DoeTz je napisao/la:Ja sam konto da sam se odvikao od ovog sejtanskog doba covjece
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:
Svaka cast!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Hoce li i sljedece sedmice biti jug zatvoren
ako sljedece sedmice bude isti kriterij opet se nece igrati jer ce biti jos padavina
ako sljedece sedmice bude isti kriterij opet se nece igrati jer ce biti jos padavina
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hvala na brizi i praćenju najvećeg kluba u državi. 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
najveci a ne mozete ni snjeg ocistitgrbavicka1921 je napisao/la:Hvala na brizi i praćenju najvećeg kluba u državi.
da ne spominjem grijace...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam da se neko brinuo za FK Sarajevo? Dobar je teren tamo.grbavicka1921 je napisao/la:Hvala na brizi i praćenju najvećeg kluba u državi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.