eedo je napisao/la:ovo ti je isto kao da si odigrao bingo na federalnoj, ne može ovo na veće pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
eedo je napisao/la:ovo ti je isto kao da si odigrao bingo na federalnoj, ne može ovo na veće pare
Effenberg je napisao/la:Dobro si ufatio ovo admire!
Kako si na ideju dosao jel imao ovaj vec brejk pa si mislio ako bude dupli brejk ili sta?
Znam neke koji su dizali ogromnu lovu i nisu imali problema. Jedan je čak, kad je to bilo u povojima, prije 15-ak godina, kad sam bio osnovna, osvojio osamdesetak tisuća maraka (sve fiks jer su sistemi u početku bili skupi), ne znam da je imao probleme oko dizanja, a cijeli grad je pričao o tome.orbi je napisao/la:Dal se priča po mahali da je neko dobio. To je teško sakriti
Ja igro Boston -7.5, nesto kontam bas karakter da bi mogli pokazati, i under 195.5 Buckse, igro Rangers kp, Tiafoe U20.5 gemova, Lanus -1.5.bvb je napisao/la:Kontrahendi +9.50 u ova prva dva NBA veceras bi lagano moglo proci, 1.62 i 1.57 su kvote.
Moze biti, nije lose, i mene je strah jer ovo je must-win za Boston, ali volim odigrat kontrahendi u ovakvim utakmicama nego hendi na favorite. Dobar je taj under na Milwaukee, ocekivao sam da je granica malo manja, 195 je po meni super ako je kvota 1.7-1.8. Znaci vjerujes nigeru?Effenberg je napisao/la:Ja igro Boston -7.5, nesto kontam bas karakter da bi mogli pokazati, i under 195.5 Buckse, igro Rangers kp, Tiafoe U20.5 gemova, Lanus -1.5.bvb je napisao/la:Kontrahendi +9.50 u ova prva dva NBA veceras bi lagano moglo proci, 1.62 i 1.57 su kvote.
Bezbeli cu na 1 past as usual!
Ma njega treba izbjegavat totalno ili igrat under ili nista jer je on totalno drugaciji igrac u PO svake sezone,jednom rijeci p.icka kad se igra pogotovo ovako tekme na jedan ili dva posjedaZed98 je napisao/la:Joj DeRozana, krene odlično, 12 poena u prvoj, a sad je na 19.Treba mi čudo sad.
Imao je više jarana nego što je misliobadblueboylivno je napisao/la:Nikad više Atletico na tiket.![]()
20-1 SOG u drugom dijelu za domaćina, ma neeeemoooooj.![]()
Znam neke koji su dizali ogromnu lovu i nisu imali problema. Jedan je čak, kad je to bilo u povojima, prije 15-ak godina, kad sam bio osnovna, osvojio osamdesetak tisuća maraka (sve fiks jer su sistemi u početku bili skupi), ne znam da je imao probleme oko dizanja, a cijeli grad je pričao o tome.orbi je napisao/la:Dal se priča po mahali da je neko dobio. To je teško sakriti
Dojadili fakat. Iako sto je Tele tamo ne mogu ih smislit. Kud prije ne napisa @bvb kontrahendije, pogodi onaj hokej i tenis i Lanus hendi a oba nba padoh!!admir12345 je napisao/la:Ovaj milvoke je divljacka ekipa,sve nesto na silu hoce
jopaa7 je napisao/la:Ja cu veceras odigrati Antetokounmpa over 23.5 i Griffina over 22.5 kao nekakav double.
Oba su prosle tekme isli preko granice, Ante zabio 28 i jednostavno ga ne mogu cuvati ovi iz Toronta a Griffin je proslu zabio 26 uz losiji sut 9-21 a veceras u reketu Jazza nema Goberta pa bi mogao i veceras preko 22. Clippersi zaostaju vec jer su im ovi napravili brejk i glavni igraci Griffin i Paul moraju povuci.
Takoder su obojica glavni igraci svojih ekipa i imaju veliku minutazu, Griffin cak 43 minute proslu tekmu dok je Antetokounmpo igrao 38 minuta.
Kasnije ako budem raspolozen napisem nesto vise o tome
Thiem, Berdych 2:0Civa je napisao/la:@effenberg
Dođe Grifin sinoć
Imaš li šta od MonteCarla sad da se odigra ove muškadije?
Sto kazes za ovo? Malo da se ispratiEffenberg je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.