FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 13 avg 2010, 14:01

Urban Batalion je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Koji si razred u ETS mozda se znamo :mrgreen:
Ne bih rekao nez puno raje sa Tusnja.
Idem ja u ETS :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 13 avg 2010, 14:03

Sad treba nagovorit Sicu da se vrati fudbalu..kakav napad bi imali..Alen Mesanovic i Enes Mesanovic..onda nagovorit Karica da se vrati...znamo kakav je destruktivac.i Bucu kao play-makera..hehehe...Soka za trenera.Glavas za pomocnika....uhh al bi bili jaki...je*ote ljudska glupost ne zna za granice!.. :D :D
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:06

s.s.lazio je napisao/la:Sad treba nagovorit Sicu da se vrati fudbalu..kakav napad bi imali..Alen Mesanovic i Enes Mesanovic..onda nagovorit Karica da se vrati...znamo kakav je destruktivac.i Bucu kao play-makera..hehehe...Soka za trenera.Glavas za pomocnika....uhh al bi bili jaki...je*ote ljudska glupost ne zna za granice!.. :D :D
Enesa Mesanovica hebe S.F. Bambi evo ispod mene je stadion Sloge Simin Han pa budu njihovi treninzi 2 puta sedmicno krade djeci pare a djeca ne znaju sutnut lopte. :mrgreen: Ali uvijek ima pojedinaca. :roll:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 avg 2010, 14:11

s.s.lazio je napisao/la:Sad treba nagovorit Sicu da se vrati fudbalu..kakav napad bi imali..Alen Mesanovic i Enes Mesanovic..onda nagovorit Karica da se vrati...znamo kakav je destruktivac.i Bucu kao play-makera..hehehe...Soka za trenera.Glavas za pomocnika....uhh al bi bili jaki...je*ote ljudska glupost ne zna za granice!.. :D :D
Enesa Mesanovica hebe S.F. Bambi evo ispod mene je stadion Sloge Simin Han pa budu njihovi treninzi 2 puta sedmicno krade djeci pare a djeca ne znaju sutnut lopte. :mrgreen: Ali uvijek ima pojedinaca. :roll:
Njegova specijalnost :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 14:16

Frutek je napisao/la:
Njegova specijalnost :lol: :lol: :lol:
Otkud mu pare za skolu,i kad je hjteo teren za djecu na Sjenjaku da pravi :roll: lopov zesci .. kad je djeci ispred Sjenjaka nagovorio da govore TEKBIR,ALLAHU EKBER,kad stanari nisu dali da se tu gradi teren .. seljacina :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:23

Njegova specijalnost :lol: :lol: :lol:[/quote]
Otkud mu pare za skolu,i kad je hjteo teren za djecu na Sjenjaku da pravi :roll: lopov zesci .. kad je djeci ispred Sjenjaka nagovorio da govore TEKBIR,ALLAHU EKBER,kad stanari nisu dali da se tu gradi teren .. seljacina :evil:[/quote]

Sta ces svako zaradjuje kako zna hebiga.Doduse pruza im dobre uslove ali krade ih to stoji.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 14:25

Koliko sam cuo,pruza im dobrre uslove,sto je pohvalno,al koliko uzme to niko ne zna.Al haj nije o ovom lopovu tema,tu bi se svasta moglo reci .

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:28

harry_90 je napisao/la:Koliko sam cuo,pruza im dobrre uslove,sto je pohvalno,al koliko uzme to niko ne zna.Al haj nije o ovom lopovu tema,tu bi se svasta moglo reci .
To jest.Evo ove moje komsije(djeca) nosaju okolo i u skolu bambi dresove prava moda . Moram i ja sebi nabavit koji. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 14:30

harry_90 je napisao/la:Koliko sam cuo,pruza im dobrre uslove,sto je pohvalno,al koliko uzme to niko ne zna.Al haj nije o ovom lopovu tema,tu bi se svasta moglo reci .
To jest.Evo ove moje komsije(djeca) nosaju okolo i u skolu bambi dresove prava moda . Moram i ja sebi nabavit koji. :mrgreen:
Oderat ce te Mesanovic ako dodjes kupit dres.Sramota je da u Tuzli nemas gdje kupit dres Slobode :evil:

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:32

harry_90 je napisao/la:
Oderat ce te Mesanovic ako dodjes kupit dres.Sramota je da u Tuzli nemas gdje kupit dres Slobode :evil:
Kupio sam ja kod roma na pijaci kad je otiso Bajro (Said Husejnovic) iz Slobode crveno-crni dres sa njegovim imenom je pojeftinio na 5 KM. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 14:34

Pa jedino imas njegov dres kupit,ostalih nigdje,znam da sam jednom vidio na Korzu da ima covjek prodaje dres Slobode,isto Husejinovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 avg 2010, 14:37

bilo je pa se ne proda :D na korzou mjesecima dresovi stojali

ne voli Tuzla Slobodu onoliko koliko vi mislite. Prvo racunajte da nas je prije rata bilo oko 120.000 ,od toga dosta hercegovaca koji navijaju za Velez, dosta "delija" "grobara" "bbb" itd itd...
onda nas je u ratu otislo najmanje 20.000,i to dosta pravih navijaca i momaka sa tribine.
Doslo je bruka ovih iz podrinja ,ali sta njih veze za Slobodu, nista i oni su svi prije za Zvezdu navijali. Tek su pocela njihova djeca sad pomalo navijat za Slobodu,a tek ce djeca njihove djece Tuzlu i Slobodu mozda osjecati svojim.
Uostalom znate da je poslije rata bus iz TZ isao gledat Dinamo,ne skupi se bus da Slobodu ide gledat, da je bilo likova koji su isli gledat Partizan u Mostar,da stalno kad Hajduk gostuje u Vinkovicma ja sam znam 10-ak ljudi koji idu da gledaju( na neka gosotovanja slobode ne ode 10-ak ljudi).
Nije u Tz sve bas tako kako ljudi misli, pogotovu oko Slobode,a da stvar bude gora i ono "malo" sto prati Slobodu se podijelilo na SDA-SDP pa dok su ovi na vlasti ovi ne gledaju i obratno.
Specifican smo mi gradic ,pogotov kad je podrzat nekog naseg il kad neko nas uspije...neke stvari je lijepo Frenki opjevao u onoj svojoj pjesmici.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:41

ultrasstyle_tz je napisao/la:bilo je pa se ne proda :D na korzou mjesecima dresovi stojali

ne voli Tuzla Slobodu onoliko koliko vi mislite. Prvo racunajte da nas je prije rata bilo oko 120.000 ,od toga dosta hercegovaca koji navijaju za Velez, dosta "delija" "grobara" "bbb" itd itd...
onda nas je u ratu otislo najmanje 20.000,i to dosta pravih navijaca i momaka sa tribine.
Doslo je bruka ovih iz podrinja ,ali sta njih veze za Slobodu, nista i oni su svi prije za Zvezdu navijali. Tek su pocela njihova djeca sad pomalo navijat za Slobodu,a tek ce djeca njihove djece Tuzlu i Slobodu mozda osjecati svojim.
Uostalom znate da je poslije rata bus iz TZ isao gledat Dinamo,ne skupi se bus da Slobodu ide gledat, da je bilo likova koji su isli gledat Partizan u Mostar,da stalno kad Hajduk gostuje u Vinkovicma ja sam znam 10-ak ljudi koji idu da gledaju( na neka gosotovanja slobode ne ode 10-ak ljudi).
Nije u Tz sve bas tako kako ljudi misli, pogotovu oko Slobode,a da stvar bude gora i ono "malo" sto prati Slobodu se podijelilo na SDA-SDP pa dok su ovi na vlasti ovi ne gledaju i obratno.
Specifican smo mi gradic ,pogotov kad je podrzat nekog naseg il kad neko nas uspije...neke stvari je lijepo Frenki opjevao u onoj svojoj pjesmici.
Jest a sto se tice uvreda na ovom forumu da li se to sankcionise ili sta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 14:43

@ultrasstyle_tz

Dobro si to sve rekao ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 16:03

Sloboda ce do kraja dana isplatit dugovanja trojici igraca.A to su Sarajlic,Rekic,Cejvanovic .. Rekic i Sarajlic su oprostili dio duga,dok Cejvanovic nije.Na danasnjem sastanku sa Sabovicem bili su prisutni Sarajlic i Rekic,dok Cejvanovic nije ..

Dugovanja:
Sarajlic - 8.000 km
Rekic - 7.000 km
Cejvanovic - 19.500 km

Na ovaj nacin izbjegnuta je suspenzija Slobodi koja im je prijetila pred mec sa Sarajevom.Kada je rijec dugovanju Slobode prema savezu BiH prolongirano je do 4 septembra,ali ne treba zaboravit da savez Slobodi ima duzan 209.000 km .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2010, 17:34

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 13 avg 2010, 18:14

"Kontaktirali su me iz Slobode i ponudili dobre uslove. Postoje realne šanse da se vratim u moju Slobodu. Moram biti iskren pa reći kako postoje šanse i da ostanem u Jedinstvu iz Bihaća.

to to tooo ALENEE dodji u tuzlu majstore... ooooo

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2010, 18:22

@SaltCityAttack

Svaka cast za ove dresove ;) 4 i 5 slika jesul to isti dresovi ?

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 avg 2010, 18:38

Dobro je ovo za Hasanovića i Mešanovića još samo da se Stana vrati i imamo tim za titulu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 13 avg 2010, 18:42

AulleTa je napisao/la:Dobro je ovo za Hasanovića i Mešanovića još samo da se Stana vrati i imamo tim za titulu.
:lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.