Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
zna li neko kako racunaju kartone u wiliamsu,konkretno koliko je bilo kartona na real-bajern prema njima
ako mislis na wwin, dva zuta vidalova i crveni su 3 kartonasubcoccinela je napisao/la:zna li neko kako racunaju kartone u wiliamsu,konkretno koliko je bilo kartona na real-bajern prema njima
-
- Kontakt:
hvala tijosipmusa je napisao/la:ako mislis na wwin, dva zuta vidalova i crveni su 3 kartonasubcoccinela je napisao/la:zna li neko kako racunaju kartone u wiliamsu,konkretno koliko je bilo kartona na real-bajern prema njima

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I ja to kontam. Neuer je hladan ko spricer!Willy je napisao/la:Ako izbore penale uniti su tvoji.Effenberg je napisao/la:Bayern kvalifikacija dalje @1.72favorit. uzeto!
@StoneIsland i meni Bolton osto za 73 unita!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

sitno jbg, tanak bankroll.
Ja prolaz bayerna igram po minute pred crveni Vidala!bvb je napisao/la:
[emoji38]
sitno jbg, tanak bankroll.

Haha, jbg, ali nije strasno. A tacno je debil Vidal, uvijek on neka sranja pravi, prosla penal krkanski suta, sad crveni. Vidim navukose te da igras dvicu na ATL po kvoti koja ne vrijedi. 

kao sto rekoh, zivio florentino, d a nije smijesno bilo bi zalosno
- Stone Island
- Kontakt:
Presmiješno. Jbš ti ovo.
Go iz ofsajda. Dobro pratim tekmu i live kvote. Zatvaraju 20 sec kvotu pred go a nije ni bila opasna situacija pas unazad davao marcelo u toj sekundi. Tacno stream 10 sec ide naprijed i sve uspijem upratiti. Ljudi sve znaju sta ce doci. O/u za 15 min produzetka 1.72-2.00 mislim ono??? Wtf
Od cega stream ide unaprijed buraz? Daj salji linkove da se ne patimo, zar ima stream brzi od kladionica, kod mene na TV sporije 10-15 sec od kladionica.
Cukaricki - Radnik
Jutros kvota na dvicu bila 5.30, u 13:00 skocila na 10 i odigram ih i prodje. Jedina steta sto sam odigrao i Atletico x/x, majku sugavu
Jutros kvota na dvicu bila 5.30, u 13:00 skocila na 10 i odigram ih i prodje. Jedina steta sto sam odigrao i Atletico x/x, majku sugavu
Ama kvote i live na bet 365 ide ispred naravno. Stream kasni i taman se da uporedit lijepo malo vamo malo tamo kad gledas. Ljudi asicare kvotu zatvore 20 sec pred go i to kod povratnog pasa. Hajd da je sut ili 2:1 situacija razumio bi ali on po ponasanju kvoti zna sta ce bit. Zato go iz ofsajda mora da pada. Bukvalno nazor.bvb je napisao/la:Od cega stream ide unaprijed buraz? Daj salji linkove da se ne patimo, zar ima stream brzi od kladionica, kod mene na TV sporije 10-15 sec od kladionica.
ne jedan, nego dva !Effenberg je napisao/la:Ama kvote i live na bet 365 ide ispred naravno. Stream kasni i taman se da uporedit lijepo malo vamo malo tamo kad gledas. Ljudi asicare kvotu zatvore 20 sec pred go i to kod povratnog pasa. Hajd da je sut ili 2:1 situacija razumio bi ali on po ponasanju kvoti zna sta ce bit. Zato go iz ofsajda mora da pada. Bukvalno nazor.bvb je napisao/la:Od cega stream ide unaprijed buraz? Daj salji linkove da se ne patimo, zar ima stream brzi od kladionica, kod mene na TV sporije 10-15 sec od kladionica.
mvp perez, zgadili su mi fudbal veceras na duze vrijeme, daleko od tog d a uopce i simpatisem bayern i oni su suge koji uzmu igraca da grije klupu al da mu nije konkurencija ali ovo veceras je bilo tragikomicno za gledat. real mora biti prvi koji ce odbraniti titulu i to je vec zacrtano ima 3 godine
Cekaju se jos overi Antetokounmpa i Griffina ali probao bi jos overe Thomasa i Butlera
@josipmusa manje vise sumirao si sve. Gura se mnogo i real i barsa pogotovo prvi al haj nista novo. Ne mrzim ja Spance nit ih zovem ciganima i dopada mi se njihova liga i tradicionalni klubovi al seru previse s realom. Atletico je pojam sportskog uspjeha (spram budzeta i sve to) ili onaj Villareal i Valencija kakvi su bili. Al to niko ne yebe danas. Danas je bitno da se naprave ikone neke i mitovi i da ljudi u to vjeruju. Ma vidi svako ko ima oci sta se desava. Dzaba diskutujemo sizifov poso jbg.
@jopa i meni Griffin treba za spasavanje gaca. Ako ne dodje hladjenje da ne dodje do tilta! Imam jos jedan interesantan tiket gdje sam dvicu Bayerna skino sa Juve x2, Celta prolaz i Mancho hendi. 18.5 kvota na 10 unita. Doce ako Barsu ne budu gurali i to 100%!
@jopa i meni Griffin treba za spasavanje gaca. Ako ne dodje hladjenje da ne dodje do tilta! Imam jos jedan interesantan tiket gdje sam dvicu Bayerna skino sa Juve x2, Celta prolaz i Mancho hendi. 18.5 kvota na 10 unita. Doce ako Barsu ne budu gurali i to 100%!
-
- Kontakt:
Kad bi ja imao srca vise uplatit mogao bi na ovom live fine pare zaradit 

ovo ti je isto kao da si odigrao bingo na federalnoj, ne može ovo na veće pareadmir12345 je napisao/la:Kad bi ja imao srca vise uplatit mogao bi na ovom live fine pare zaradit

100% sportski i krajnje opušten potpis.
Dobro si ufatio ovo admire! 
Kako si na ideju dosao jel imao ovaj vec brejk pa si mislio ako bude dupli brejk ili sta?

Kako si na ideju dosao jel imao ovaj vec brejk pa si mislio ako bude dupli brejk ili sta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.