Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Ovo jedino Ronaldo moze rijesiti, ostali u Realu su vakcinisani proriv davanja golova inace bi do sada uvalili jedno 4 komada. Brezveze je iskljucio Vidala, covjek je izbio loptu.
Poslano z mojega SM-J710F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-J710F z uporabo Tapatalk
YNWA!
-
- Kontakt:
Cist crveni.. Treba ga zbog ovog starta poslati u Focu dvije godine.
Naprijed rejal
Naprijed rejal
Miler je zapeo i da ne bi pao na glavu, Ramos ga je odgurnuo kako bi se ovaj docekao na noge. Smijesi mu se trofej za fer plej.coelho41 je napisao/la:VIDALU ŽUTI, A KAKO RAMOS NIJE DOBIO ŽUTI ZA OVO KOŠKANJE? OVO AKO NIJE PROTEKCIJA JA NE ZNAM ŠTA JESTE
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 18 apr 2017, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Najgore je što taman kad je tema bila strašna i u strašnom ritmu desi se ovakva glupost, bar da je i Casmeiru dao crveni pa da bude fer al' ovako je žalosno.
U kontekstu kobaja karma je kuck.a... dovoljno se sjetiti prošle godine kad su eriksson i onaj debil sto je sudio u torinu pogurali bayern sa 2 neregularna gola i plus regularni gol koji je ponisten juventusu...
Mora se to kad tad vratiti...
Taman razmisljam o tome. Samo joa da ispadnu. Pa da onda cekam izjavu slavnog Franca.Kompromis je napisao/la:U kontekstu kobaja karma je kuck.a... dovoljno se sjetiti prošle godine kad su eriksson i onaj debil sto je sudio u torinu pogurali bayern sa 2 neregularna gola i plus regularni gol koji je ponisten juventusu...
Max Allegri
Gdje je karma realu za osvajanje lige prvaka golom iz offsidea u finaluKompromis je napisao/la:U kontekstu kobaja karma je kuck.a... dovoljno se sjetiti prošle godine kad su eriksson i onaj debil sto je sudio u torinu pogurali bayern sa 2 neregularna gola i plus regularni gol koji je ponisten juventusu...

ser del barça es el millor que hi ha !
- anelbavarac
- Kontakt:
Pljacka u reziji madjarskog zlocinca
Nije casemiru karton, jest Vidalu, za nepostojeci faul
Yebem li ti Kasai pleme koje te izrodilo, crveni karton za čist start na loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kad je klačmessilla je napisao/la:Ramo doktore![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hummels je doktor.
Rekao bih da im je vise nedostajao u prvoj nego Lewa.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Crveni je na nivou PLBIH. al sve se vraca jbg,takav je zivot.
PlačDANTES je napisao/la:kad je klačmessilla je napisao/la:Ramo doktore![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zbog ovakvih sudija ja sam dužan ovdje slušat kako Bayern nije ništa posebno, a ne vide ljudi pored svojih očiju. Prvu utakmicu desetkovan povredama uništi Real i sudija braneći Ronalda samog od sebe syebe Bayern i crveni i logično Real ga razvali.
Drugu utakmicu Bayern na njihovom stadionu povede 1-2 i sudija opet da crveni i kasnije će doći pričat o zasluženom prolazu, a dva crvena dobila ekipa koja pravi skoro najmanje faulova u čitavoj LP.
Drugu utakmicu Bayern na njihovom stadionu povede 1-2 i sudija opet da crveni i kasnije će doći pričat o zasluženom prolazu, a dva crvena dobila ekipa koja pravi skoro najmanje faulova u čitavoj LP.
Ja bih samo rekao da je ovo finale LP.
Sve poslije sto cete/ceomo gledati okacite macku o rep
Sve poslije sto cete/ceomo gledati okacite macku o rep
Razumijem frustraciju navijača Bayerna.
United je doživio istu stvar protiv oba ova protivnika (Nani i Rafeal) i ispao je isključivo zbog tog igrača manje u revanš utakmicama. Očekujem prolaz Reala jer će napasti u produzetku.
United je doživio istu stvar protiv oba ova protivnika (Nani i Rafeal) i ispao je isključivo zbog tog igrača manje u revanš utakmicama. Očekujem prolaz Reala jer će napasti u produzetku.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 18 apr 2017, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Niko ne spominje cist drugi zuti Vidalu na pocetku 2 poluvremena 

Pa penalScof1eld je napisao/la:Gdje je karma realu za osvajanje lige prvaka golom iz offsidea u finaluKompromis je napisao/la:U kontekstu kobaja karma je kuck.a... dovoljno se sjetiti prošle godine kad su eriksson i onaj debil sto je sudio u torinu pogurali bayern sa 2 neregularna gola i plus regularni gol koji je ponisten juventusu...

Max Allegri
Kako je Casemiro još uvijek na terenu, to nikome nije jasno 

-
- Kontakt:
Casemiro trebao dobiti 2 crvena, a on Vidalu za čist start daje drugi žuti pa kakva krađa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prvo mu je madjar oprostio jedan start koji je bio za drugog zutog, pa kada je ovaj nastavio igrati grubo poslao ga je pod tus. Po meni sve regularno, treba gledati u kontekstu.anelbavarac je napisao/la:Pljacka u reziji madjarskog zlocinca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.