Pique za.ebant
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
cuj smeta cojk u stutgartuLos*Blancos je napisao/la:Malo da se javim kod jarana![]()
pratim ljutog rivala vidim Masca je blizu Barce, 15 mill + Hleb
![]()
onako vam smeta samo
![]()
Ovo je utakmica za dokazivanje JDS i Thiago.mozda ce u napadu igrati Ibrahimovic,jer nije bio na SP,a i odradio je pripreme,tako da ce verovatno pep zanemariti to sto je igro za Swedsku!a i mogao bi u veznom redu JDS I sergi roberto a mesto Vazquez THiago!nidjo_barca je napisao/la:Aktuelna je sad ova prica oko Mascherana.Vec sam spomenuo da nesto ne bih volio da on dodje.Mislim,odlican je igrac,bili bi jos jaci i cvrsci u defanzivi,al pitanje je koliko ce igrat,jer znamo da tu ima Busquets koji ima zagarantvano mjesto.Ali,kad malo bolje sagledam stvari,ako je istina da bi dali samo 15 mil i rijesili se Hleba,onda vec i moze.Ali definitivno treba jedan veznjak.
Nego,sta vi mislite u kakvom bi sastavu sutra mogli igrati protiv Seville ? Jako,jako oslabljeni u ovoj utakmici,nema skoro citave prve ekipe.
Ja mislim da ce to izgledati ovako :
------------------Mino ? --------------------
--Adriano----Milito----Abidal-----Maxvell
-------------------Keita-------------------------
-----------JDS-------Thiago/Sergi Roberto
--Edu Oriol-------------------------Vazquez--
------------------Nolito/Soriano--------------
Neka moja pretpostavka.Odbrana je dosta dobra,ai vezni red takodje gdje dosta ocekujem od JDS-a i Thiaga/Sergi Roberta.Nadam se da ce se ovi momci dobro snaci i odigrati najbolje sto znaju.
Ne znam samo u kakvom sastavu ce biti Sevilla,ako ce igrati u najjacem,onda su u prednosti,ali eto vidjecemo.
Clan je BarceFaraon iz Visokog je napisao/la:cuj smeta cojk u stutgartuLos*Blancos je napisao/la:Malo da se javim kod jarana![]()
pratim ljutog rivala vidim Masca je blizu Barce, 15 mill + Hleb
![]()
onako vam smeta samo
![]()
tu su ibra i messinidjo_barca je napisao/la:Evo i pozvanih za sutrasnju utakmicu :
Miño, Oier, Alves, Keita, Milito, Maxwell, Adriano, Abidal, Nolito,Sergi Roberto, Thiago, Sergi Gomez, Jonathan dos Santos, Muniesa, Oriol Romeu, Ibrahimovic, Bojan and Messi.
Pa vjerovatno,nadam se da hoce.Ali vazno je sutra ostvariti dobar rezultat,a realno,dobra je ovo ekipa.Pozvan je i Messi i Ibra,tu je i Bojan,mada koliko ce igrati i hoce li,ne znam.Odbrana dosta dobro izgleda,a vezni red je isto dobar gdje ocekujem dosta od JDS-a i Thiaga ili S.Roberta,zavisi koji ce igrati.miky_hz je napisao/la:A ima i revans gdje ce vjerovatno svi biti spremni
ako je vjerovati zutilu, odsteta je 116 milionaStole iz Bora je napisao/la:City daje 96 miliona funti Zlatanu za 4 godine iliti 24 miliona godisnje (24*4=96) a odsteta Barsi za Zlatana, ako pristanu na prodaju, se nigdje ne spominje.Hairlija je napisao/la:Citam da City daje 96 miliona funti i godisnju platu od 24 milion funti Ibrahimovicu
![]()
![]()
nije to odsteta nego Ibrisna svota koju bi trebao dobiti ja mislim u narednih 4 godine ! 116 mil Funti !Wolverine je napisao/la:ako je vjerovati zutilu, odsteta je 116 milionaStole iz Bora je napisao/la:City daje 96 miliona funti Zlatanu za 4 godine iliti 24 miliona godisnje (24*4=96) a odsteta Barsi za Zlatana, ako pristanu na prodaju, se nigdje ne spominje.Hairlija je napisao/la:Citam da City daje 96 miliona funti i godisnju platu od 24 milion funti Ibrahimovicu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da,evo gledam i ja i stvarno je odlican.Kakva je samo 2 pasa dao za cist gol,ali jbg.Andres je napisao/la:tek sad vidim koja je klasa ovaj Toure ! Covjek jedini u City kasni igrac ! Kakve pasove djeli ono je sjest i plakat !
Ne znam da li ste vi primijetili, ali on je od Afričkog kupa nacija nikakav. Jedva se kreće po terenu, trom je, nikakav. Jedino što mu je ostalo od Barcelone je pas iz prve i to je to. Niste pogriješili što ste ga prodali Cityju, jer onakav ne može igrati u prvom timu Barcelone.Romariooo je napisao/la:I ja sam maksuz Yayu gledao, odlican je nema govora, jedino mozda je malo sporiji nego prije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.