orbi je napisao/la:Vrijeme je da kuću zaradimo na kladionici. Leicester daje u prvom poluvremenu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
orbi je napisao/la:Vrijeme je da kuću zaradimo na kladionici. Leicester daje u prvom poluvremenu
Tri sprata i poolalex1991 je napisao/la:orbi je napisao/la:Vrijeme je da kuću zaradimo na kladionici. Leicester daje u prvom poluvremenuJel kuca na dva ili tri sprata ?
Ne volim ih ni ja, ali mi se svidja ta Simeonova ekipa koja je stil njegove Argentinske sirovosti i Italijanskog katanaća sa brzim kontrama. Uopste ne lice na Spansku ekipu bas iz tog razloga. Zasluzili su kantu zbog proslih sezona, ako ne oni onda stara drolja crno bijele bojeEffenberg je napisao/la: Ma razumijemo se. Svi su Englezi krkani i onaj njihov sarkazam, jednostavno ne volim ih i ne vjerujem im. Oni su u genima prevaranti i od njih su svi ucili. Blizu je istine to, Atletico ce to majstorski odraditi, nisu oni slucajno godinama u bar 1/2 finala. Oni ili Juve opet u finalu i cak uzima neko od njih. Kakve vise Barse Bayerni i Reali!
Jesi je ufatio?josipmusa je napisao/la:tako je francuzi, namjestite go u zadnjoj minuti na 50 kvoti
Effenberg je napisao/la:Jesi je ufatio?josipmusa je napisao/la:tako je francuzi, namjestite go u zadnjoj minuti na 50 kvoti
Ja sam jednom PSG na 8 kvotu fato, jbg sad je trebalo reagovat u pm, ja vam sranja gledam bezze.
Ma treba se maniti nasih liga, to se tekme pustaju i prodaju na kamare. Haman cemo svi fulati na zajednickom. Zato ja kazem dajite jace kvote bar da ne bude toliko krivo ako padamo. Ovaj Paderborn nikako da povede da imam da mogu lajvat dalje sta! Citav bankrol je u opticaju, bar mi kosarka ide dobro, CSKA over i Panata under ko sto je Civa i govorio, ostaje neka argentina @1.45 under valjda nece usrat.Willy je napisao/la:Čukarički i Vojvodina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.