Svi ljubitelji ove plemenite igre. I Real-Bayern utakmica je daleko od rijesene.jose je napisao/la:Ima li iko da će gledati riješenu utakmicu Real - Bayern umjesto super neizvjesne Leicester City - Atletico?
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- muha milanez
- Kontakt:
Bayo prolazi veceras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Torinska Stara Dama osvaja ovo. Dakle, džaba ova nejač igra utakmicu večeras. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vrijeme je da Patetico osvoji. Juve nas kao stara rak rana u polufinalu zaustavlja i onda u finalu puše od Pateticovaca jer su luzeri koji ne bi dobili finale ni da protivnik igra bez golmana.messilla je napisao/la:Torinska Stara Dama osvaja ovo. Dakle, džaba ova nejač igra utakmicu večeras.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel ovaj enrike nesto pusi barcelonovci,mislim jeste sila al on odrza presicu kao da igraju protiv Siminog Hana,cuj prvi gol mi,drugi gol publika i treci 95 min,izbacili PSG kad su se poklopile sva NEBESKA TJELA i sad on lafo to moze radit kad god oni hoce,vidi se da je covjek vise pred kraj pa daj bar da bude zanimljiv izjavama ako ne zna takticki
Nemoj da odustajes, nema ni godina dana kako nam je Inter nadoknadio 3 gola razlikemessilla je napisao/la:Torinska Stara Dama osvaja ovo. Dakle, džaba ova nejač igra utakmicu večeras.

Max Allegri
@tajgeru, šta treba da kaže: ne dolazite koji ku.rac kad ćemo ispasti i da spusti gaće kad mu Allegri priđe.
Inače, dobar sastav. Jedino da Ramo i Nacho prodaju tekmu.
Istina, Pateticovcima rapidno rastu šanse ako ne budu morali sa vama igrati. Ligu ispušili, kup ispušili, ostanu im tri utakmice da pišaju krv.Kawhi je napisao/la:Vrijeme je da Patetico osvoji. Juve nas kao stara rak rana u polufinalu zaustavlja i onda u finalu puše od Pateticovaca jer su luzeri koji ne bi dobili finale ni da protivnik igra bez golmana.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Najbolje sto se moglo izvesti,iako vjerujem da ima i onih koji bi voljeli vise Moratu vidjeti od Benza,hvala Bogu ja nisam jedan od njih.Kawhi je napisao/la:
79.1 % posjed lopte.
Posjed im treba gospodski prepustiti

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jedini koji može prodati tekmu je Marcelo.messilla je napisao/la:@tajgeru, šta treba da kaže: ne dolazite koji ku.rac kad ćemo ispasti i da spusti gaće kad mu Allegri priđe.
Istina, Pateticovcima rapidno rastu šanse ako ne budu morali sa vama igrati. Ligu ispušili, kup ispušili, ostanu im tri utakmice da pišaju krv.Kawhi je napisao/la:Vrijeme je da Patetico osvoji. Juve nas kao stara rak rana u polufinalu zaustavlja i onda u finalu puše od Pateticovaca jer su luzeri koji ne bi dobili finale ni da protivnik igra bez golmana.
Dobro brate moze pokazat postovanje,ne skidaju se gace izjavama ,ovako po meni samo moze nalozit jos vise Juventine al et on zna najboljemessilla je napisao/la:@tajgeru, šta treba da kaže: ne dolazite koji ku.rac kad ćemo ispasti i da spusti gaće kad mu Allegri priđe.
Lewatu rame sjebati u prvom duelu i ovo je gotovo. 

Loži nekog drugog tom kup kurcoboljom.Mig_Mig je napisao/la:Nemoj da odustajes, nema ni godina dana kako nam je Inter nadoknadio 3 gola razlike

Vidiš Čupu sam zaboravio.Kawhi je napisao/la:Jedini koji može prodati tekmu je Marcelo.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Šanse su postojale do trenutka kada je Klempo bio zdrav.muha milanez je napisao/la:Bayo prolazi veceras.
Ovako nemaju šta tražiti.
Čupo je kancerogen ove sezone. Prilika da se iskupi je večeras.messilla je napisao/la: Vidiš Čupu sam zaboravio.
Prepotentna separatisticka gamad ce dobit po picci. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gefufna je napisao/la:Prepotentna separatisticka gamad ce dobit po picci.
?

Lewa ce opasno naruziti Real
Kalesija hoce da istupi iz tuzlanskog kantona.COYS je napisao/la:Gefufna je napisao/la:Prepotentna separatisticka gamad ce dobit po picci.
?![]()
Lewa ce opasno naruziti Real

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Najbolje u ovom trenutkuKawhi je napisao/la:
79.1 % posjed lopte.

Nad tobom sunce najljepše sja
Previše pažnje se poklanja nebitnom liku i nekim njegovim izjavama.tajger je napisao/la:Jel ovaj enrike nesto pusi barcelonovci,mislim jeste sila al on odrza presicu kao da igraju protiv Siminog Hana,cuj prvi gol mi,drugi gol publika i treci 95 min,izbacili PSG kad su se poklopile sva NEBESKA TJELA i sad on lafo to moze radit kad god oni hoce,vidi se da je covjek vise pred kraj pa daj bar da bude zanimljiv izjavama ako ne zna takticki
Čovjek je svakako odlazeći trener, niko ga više ne yebe ni 2% u Barci, igraci igraju neku svoju igru (koja je btw. urnebes)...pa više se pita onaj Unzue nego Enrique.
Neko je na temi Barce dobro napisao, Barcelona danas na terenu izgleda kao neka raspuštena banda koja nema kontrole, nema trenera, nema plana.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 apr 2017, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.