Pa imaju jedino ako neko dobije suspenziju.KK_Bosna je napisao/la:@epi, je li to kao i prosle godine najavljujes da cavsi nemaju sanse protiv gsw?
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Kako ih he bilo uzas gledat, bolje bilo gledat farbu kako se sushi nego one SpurseKawhi je napisao/la:Deveti na 100 posjeda uz osmi najsporiji pace.alemsa je napisao/la: 2005e 18i

Epidaurus je napisao/la:Nisu u k.urcu igrali napadacki dobro 2014., napad ih izvlacio citav PO i igra s 5 vani bukvalno. Protiv onih Spursa to nije proslo, a odbranu su im secirali kako pozele. Cini mi se da su jedno poluvrijeme Spursi tu sutali 70% iz igre i to bukvalno svaki sut otvoren bio.
Warriorsi su fakticki rutinski dobili Por koji je kvalitetnija ekipa od Pacersa u startu u utakmici gdje Steph i Klay nisu odigrali nesto specijalno i u onih par minuta su pokazali kakvu su odbranu u stanju igrati. Oni uostalom igraju vrhunsku odbranu skoro citavu godinu dok su Cavsi u donjoj trecini lige odbrambeno citavu sezonu. To znaci nesto definitivno.
@alem 5. Napad lige tad Spursi imali
22 sto se tice napada 2014..A godinu prije2.
alemsa je napisao/la:Kako ih he bilo uzas gledat, bolje bilo gledat farbu kako se sushi nego one SpurseKawhi je napisao/la:Deveti na 100 posjeda uz osmi najsporiji pace.alemsa je napisao/la: 2005e 18i

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jeftha je napisao/la:Pa imaju jedino ako neko dobije suspenziju.KK_Bosna je napisao/la:@epi, je li to kao i prosle godine najavljujes da cavsi nemaju sanse protiv gsw?
Ili ako se povrede Love i Irving

Grcima treba neki remont bas kao sto i fudbalska repka trenutni isti prozivljava, Kawhi je Mitrouglu.
Duncan = Nikopolidis.
Duncan = Nikopolidis.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 apr 2017, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
S ovakvom odbranom nemaju sanse ni protiv Spursa ni protiv Warriorsa. Vidjet cemo mozda protiv Wizardsa jel im ovo realni nivo odbrane il imaju taj prekidac da pocnu igrat kad zatreba. Ja sam blize misljenju da imaju mnogo ozbiljnih defanzivnih problema jer LeBron je ove godine igrao najvise jos od zadnje sezone u Heatu (gdje je Heat isto imao defanzivnih problema i to drasticno manjih nego Cavsi ove godine jer je Wade i u onom stanju doktor odbrane za sve vanjske ovih Cavsa) i ne vjerujem da je to bas slucajno. Primati na uzorku od 82 utakmice preko 110 poena na 100 posjeda zasigurno nije nesto bezazleno.KK_Bosna je napisao/la:@epi, je li to kao i prosle godine najavljujes da cavsi nemaju sanse protiv gsw?
@lumani 5. napad je Heat imao 2013-14 sezone i 11. odbranu. Evo pogledaj sam:
http://www.basketball-reference.com/lea ... _2014.html
2006e 21 napad imali po poenima (jest da nisu uzeli) ali to su tih godina od 03 do 07, uzimali tekme sa 80 poena.
I lako mogli imati 5 od 5. Zapisnici i sudije nas zaklali protiv najjačih ekipa na koje smo mogli naići u datom trenutku.alemsa je napisao/la:2006e 21 napad imali po poenima (jest da nisu uzeli) ali to su tih godina od 03 do 07, uzimali tekme sa 80 poena.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
https://www.teamrankings.com/nba/stat/o ... 2015-06-16Epidaurus je napisao/la:S ovakvom odbranom nemaju sanse ni protiv Spursa ni protiv Warriorsa. Vidjet cemo mozda protiv Wizardsa jel im ovo realni nivo odbrane il imaju taj prekidac da pocnu igrat kad zatreba. Ja sam blize misljenju da imaju mnogo ozbiljnih defanzivnih problema jer LeBron je ove godine igrao najvise jos od zadnje sezone u Heatu (gdje je Heat isto imao defanzivnih problema i to drasticno manjih nego Cavsi ove godine jer je Wade i u onom stanju doktor odbrane za sve vanjske ovih Cavsa) i ne vjerujem da je to bas slucajno. Primati na uzorku od 82 utakmice preko 110 poena na 100 posjeda zasigurno nije nesto bezazleno.KK_Bosna je napisao/la:@epi, je li to kao i prosle godine najavljujes da cavsi nemaju sanse protiv gsw?
@lumani 5. napad je Heat imao 2013-14 sezone i 11. odbranu. Evo pogledaj sam:
http://www.basketball-reference.com/lea ... _2014.html
Upravu si do mene je...znam da je Wade vukao povrede...
LakersiZiggs je napisao/la:da ga hoće trejdati Bird u Portland ili Washingtonalemsa je napisao/la:Playoff PG je prava stvar
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:
Najbolje potrošenih 50k u sezoni.

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sumnjam da ga neko želi rentati samo na godinu dana , a javno objavio da želi samo za Indianu ili Lakerse , a sada proziva igrace , kao da govori da zeli da ide ....Lillard je napisao/la:LakersiZiggs je napisao/la:da ga hoće trejdati Bird u Portland ili Washingtonalemsa je napisao/la:Playoff PG je prava stvar
ako Lakersi zadrze ovogodisnji top3 pick sanse se povecavaju za taj trade.... a sanse su oko 47%
Ne visi samo ovogodišnji pick Lakersa u zraku, ako daju ove godine 76ersima pick, onda duguju nama (Orlandu) 2019., a ako ne daju pick ove godine, naš se pretvara u dva pick-a druge runde, tako da mnoooogo toga zavisi od tih 47% kad su u pitanju Lakersi, uključujući i to da li će PG13 doći kao free agentKobe Bryant je napisao/la:Sumnjam da ga neko želi rentati samo na godinu dana , a javno objavio da želi samo za Indianu ili Lakerse , a sada proziva igrace , kao da govori da zeli da ide ....Lillard je napisao/la:LakersiZiggs je napisao/la: da ga hoće trejdati Bird u Portland ili Washington
ako Lakersi zadrze ovogodisnji top3 pick sanse se povecavaju za taj trade.... a sanse su oko 47%

- tuzlak1987
- Kontakt:
Presaltat se sa LP na NBA PO da gledamo kako DeRozan i Lowry dobijaju 40 slobodnih 

komentatori TSN-a 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Lowry krenuo na planinu bez opreme. Bezi mali, poderace te Spencer ko Simo Citanku
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Udrii zelenee.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jel mogu ovi Celticsi i jedan skok uzet' 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Rondo

Cim rondo izadje iz igre, Bullsi ne mogu organizovati smislen napad

Cim rondo izadje iz igre, Bullsi ne mogu organizovati smislen napad
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 19 apr 2017, 02:57, ukupno mijenjano 2 puta.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.