Ne radi se o vlasnicima kluba već o ljudima koji su trenutno u Upravi i koji za sada rade posao kakav se od njih očekuje. A kad si se već dotakao Simin Hana, koja je razlika između njih i Krupe naprimjer ? Slobode, Radnika ili Metalleghea ? Sve je to u par deka. Jbg, nije bitan protivnik. Dođem prije svega da gledam Velež. I Velež nije golem, puno više je od toga.sviunapad1010 je napisao/la:@Babatunde
Prvo ne zna se ko je vlasnik Mušija ili Šemso jer je 50-50. Ko kome muda zakreće ne znam pošto prvi igra PL a vi drugu. Ako nije bagerista onda vozi traktor meni izgleda tako kao da vozi šta ćeš.
Malo pročitaj postove od prije moje tu na vašoj temi, ali brato počeli ste sr.at po glavi svima. I smoriste pričom vi jedini pošteni, pa vi bi svrs.avali da se borite za ulazak u PL kakvim god načinom. Ne provociram ja samo kažem činjenice prvi put kad vam ne bude godilo prestat ce gradski maniri i to iza ograde itd... Pustite se šuplje lafine uživajte i pustite druge na miru to su maniri. Ali razumljivo teško je biti navijač Veleža u drugoj ligi ne zaslužuje to Velež. Golem je Velež da se ovoliko ložite na Simin Han. Toliko ste se naložili kao da dolazi Barca u Mostar jbt, trebat će vam na ulazu po 2 aspirina za gledaoce 40+, 1 plavix za 50+, a za 60+ ovo dvoje plus nitroglicerin. Opustite se bola dobićete ostat ćete u ligi. Pijte kafu u čaršiji relaksirajte se i uživajte. Šta ste se uhvatili drugih posebno Pastrmka i Babatunde. Relax lijepo je u Mostaru vazda bilo
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Stone Island
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ovo sto pises da smo mi navijaci Veleza svima poceli srat nije istina, nego od prve proljetne pobjede na ovom forumu a i na fb prva liga fbih si mogao citat razne komentare kako Velez kupuje te pobjede. Evo da je Velez uvezao ove pobjede sto je sad Sloga prica bi bila kako kupuje, s tu pricu bi predvodili ovi par likova iz okolnih sela tuzle, koji sad na sva zvona brane pobjede Sloge.sviunapad1010 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Zato što ste počeli da serete svima po glavi. I smoriste mi pošteni pušimo foru svi drugi lopovi. Plus ste se nafurali na Simin Han kao da Barca dolazi ko vas ne bi malo mezetio ništa strašno izdržali ste vi i gore.ANTIFA ! je napisao/la:@ sviunapad1
Pa sta onda trazis ovdje i provociras ?
A kad se vec prica o simin hanu, ima jedna velika razlika izmedju ovog sto se desava kod njih i sto se radi kod Veleza, dok Azmir sa Slogom ganja uspjeh preko noci, jednu avanturu koja ce trajat 3-4 godine, Hasic i Rahimic od Veleza prave jak i stabilan klub koji ce imat zapazenu ulogu u bosansko hercegovackom fudbalu iz godine u godinu u narednom periodu, i borit se za vrh, tako i ako Sloga udje ili ove ili slijedece sezone nece to neki velik samar Velezu biti, jer mi imamo svoj pravac i svoj plan, i svijetlu buducnost, a da ce se Velez vec od slijedece sezone ukljucit u borbu za PL, to sigurno hoce i tu ce se fino vidit koliko je jak Velez a i ljudi koji su dio kluba sad.
Dolazi vam Tuzla City
po bodove , ko sudi zna li se , koga je Hus... onaj savez delegirao. Ovo sto sam vidio u ovoj ligi nema u onoj ispod ni blizu.

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
hocel taj humanitarni broj ? Ima li kakvog efekta, ili mozda da caritas ukljucimo u akcijuMramic je napisao/la:Gradjani dolaze po puni plijen u vrapcice , okrsaj divova
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
- FrantoBauzek
Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase
Pozdrav za druga Pastrmku

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako Azmir misli da se moze sve parama kuputi, prevario se. Tradicija je tradicija. Sloboda je nas stari rival jos prije onog rata.FrantoBauzek je napisao/la:Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase![]()
Kakva Sloga i bakraci.

- FrantoBauzek
Tako je druze. Sportski pozdrav vama i sretno u nastavku prvenstvuAlemC85 je napisao/la:Ako Azmir misli da se moze sve parama kuputi, prevario se. Tradicija je tradicija. Sloboda je nas stari rival jos prije onog rata.FrantoBauzek je napisao/la:Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase![]()
Kakva Sloga i bakraci.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
Uvijek će biti priča da neko nešto muti sad vi pišete kako Sloga radi mutne radnje (Babatunde, pastrmka da ne globalizujem) na temi Sloge. Kad bude Velež uvezao pobjede pričati će drugi da kupujete i vi to je izgleda kod nas normala. Da ne bi više pisao ovdje i spuštao se na nivo dvojice navedenih delegata pozdravljam prave navijače Veleža, a ova dvojica vas blate načisto.
Nego vi se nabrijte i pokažite m.uda jednom pod Bijelim brijegom ja se ne sjećam da ste ikad pobijedili Škutore na svom bivšem stadionu.
Nego vi se nabrijte i pokažite m.uda jednom pod Bijelim brijegom ja se ne sjećam da ste ikad pobijedili Škutore na svom bivšem stadionu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Opet si bola dosadan,aj **** s teme pises ima 3 dana na njoj i sad kao pises ne bi se spustao na nivo neciji.Pobjedili smo ih mi pod bb ne pratis fudbal dovolinosviunapad1010 je napisao/la:Uvijek će biti priča da neko nešto muti sad vi pišete kako Sloga radi mutne radnje (Babatunde, pastrmka da ne globalizujem) na temi Sloge. Kad bude Velež uvezao pobjede pričati će drugi da kupujete i vi to je izgleda kod nas normala. Da ne bi više pisao ovdje i spuštao se na nivo dvojice navedenih delegata pozdravljam prave navijače Veleža, a ova dvojica vas blate načisto.
#musvdg
Vidim koliko pratis fudbal, odnosno ne pratis. Velez je dobio Pod Bijelim brijegom one tamo u KUPU BIH s 1:0 golom Riada Demica 2011. kada nas je vodio Mirza Varesanovic, koji inace pored Sarajeva, najvise postuje Veleza.sviunapad1010 je napisao/la:Uvijek će biti priča da neko nešto muti sad vi pišete kako Sloga radi mutne radnje (Babatunde, pastrmka da ne globalizujem) na temi Sloge. Kad bude Velež uvezao pobjede pričati će drugi da kupujete i vi to je izgleda kod nas normala. Da ne bi više pisao ovdje i spuštao se na nivo dvojice navedenih delegata pozdravljam prave navijače Veleža, a ova dvojica vas blate načisto.
Jos dva puta smo izvukli remi tamo, jednom 0:0. a drugi 2:2.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma vidis da je čoban neki. Ignoriši seljaka samo. Smješan lik1922VFC1981 je napisao/la:Opet si bola dosadan,aj **** s teme pises ima 3 dana na njoj i sad kao pises ne bi se spustao na nivo neciji.Pobjedili smo ih mi pod bb ne pratis fudbal dovolinosviunapad1010 je napisao/la:Uvijek će biti priča da neko nešto muti sad vi pišete kako Sloga radi mutne radnje (Babatunde, pastrmka da ne globalizujem) na temi Sloge. Kad bude Velež uvezao pobjede pričati će drugi da kupujete i vi to je izgleda kod nas normala. Da ne bi više pisao ovdje i spuštao se na nivo dvojice navedenih delegata pozdravljam prave navijače Veleža, a ova dvojica vas blate načisto.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pozdrav druze FrantoFrantoBauzek je napisao/la:Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase![]()

Druže Franto samo nastavi tako jer ste stvarno i iskreno radi mnogih pali na svim ispitima ljubavi prema klubu. Liga i materijalni status nebitni. Ideal vječan. Forza radnički Velež Forza radnička Sloboda
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- FrantoBauzek
Druze Pastrmka sve sto si napisao za mene, ja imam isto to misljenje o tebi, pa i vise. Lijepo si srocio i da dodam nesto, samo bih pokvario. Imas moje maksimalno postovanje. Navijac, koji je uz Velez zbog istinske ljubavi a ne trenutnog uspjeha i sjaja. Neizmjerno to cijenim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pozdrav druze FrantoFrantoBauzek je napisao/la:Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase![]()
Pozdrav za druga Pastrmku. Uz jos par njih iz Tuzle jedini pravi navijac Slobode koji ima cast i kojem je liga i materijalni status kluba nebitan. Tifoz koji nece dati guzice za svoj ponos i navijački identitet koji su mu prenijeli otac ili dedo. Ono sto kod mene i svakoga ko zivi za svoj klub stvara istinski respect. Zaboli me qurac za Blagaj ili Bjelopoljac,zaboli me qurac za neki klub koji mrzim i ne gotivim nikako. Samo Velež 24/7/365 i to je ono jedino što me zanima.
Druže Franto samo nastavi tako jer ste stvarno i iskreno radi mnogih pali na svim ispitima ljubavi prema klubu. Liga i materijalni status nebitni. Ideal vječan. Forza radnički Velež Forza radnička Sloboda
Forza radnicki Velez Forza radnicka Tuzla
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
FrantoBauzek je napisao/la:Druze Pastrmka sve sto si napisao za mene, ja imam isto to misljenje o tebi, pa i vise. Lijepo si srocio i da dodam nesto, samo bih pokvario. Imas moje maksimalno postovanje. Navijac, koji je uz Velez zbog istinske ljubavi a ne trenutnog uspjeha i sjaja. Neizmjerno to cijenim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pozdrav druze FrantoFrantoBauzek je napisao/la:Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase![]()
Pozdrav za druga Pastrmku. Uz jos par njih iz Tuzle jedini pravi navijac Slobode koji ima cast i kojem je liga i materijalni status kluba nebitan. Tifoz koji nece dati guzice za svoj ponos i navijački identitet koji su mu prenijeli otac ili dedo. Ono sto kod mene i svakoga ko zivi za svoj klub stvara istinski respect. Zaboli me qurac za Blagaj ili Bjelopoljac,zaboli me qurac za neki klub koji mrzim i ne gotivim nikako. Samo Velež 24/7/365 i to je ono jedino što me zanima.

Velez i Sloboda su potrebni PL.
- FrantoBauzek
DefinitivnoAlemC85 je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la: Forza radnicki Velez Forza radnicka Tuzla![]()
Velez i Sloboda su potrebni PL.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
sto ga ne pitas da izadjeteFrantoBauzek je napisao/la:Druze Pastrmka sve sto si napisao za mene, ja imam isto to misljenje o tebi, pa i vise. Lijepo si srocio i da dodam nesto, samo bih pokvario. Imas moje maksimalno postovanje. Navijac, koji je uz Velez zbog istinske ljubavi a ne trenutnog uspjeha i sjaja. Neizmjerno to cijenim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pozdrav druze FrantoFrantoBauzek je napisao/la:Drugovi Mostarci, dvije petokrake protiv nebuloznih projekata. Vi se popisajte na nase komsije, a mi cemo na vase![]()
- FrantoBauzek
Imam ribu, a sa Pastrmkom bi rado isao na vopihercegovina je napisao/la:sto ga ne pitas da izadjeteFrantoBauzek je napisao/la:Druze Pastrmka sve sto si napisao za mene, ja imam isto to misljenje o tebi, pa i vise. Lijepo si srocio i da dodam nesto, samo bih pokvario. Imas moje maksimalno postovanje. Navijac, koji je uz Velez zbog istinske ljubavi a ne trenutnog uspjeha i sjaja. Neizmjerno to cijenim.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pozdrav druze Franto. Uz jos par njih iz Tuzle jedini pravi navijac Slobode koji ima cast i kojem je liga i materijalni status kluba nebitan. Tifoz koji nece dati guzice za svoj ponos i navijački identitet koji su mu prenijeli otac ili dedo. Ono sto kod mene i svakoga ko zivi za svoj klub stvara istinski respect. Zaboli me qurac za Blagaj ili Bjelopoljac,zaboli me qurac za neki klub koji mrzim i ne gotivim nikako. Samo Velež 24/7/365 i to je ono jedino što me zanima.

Sportski pozdrav

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Guraa see , ne dobijaju svi pare od saveza i vlade federacije ta ces...castro je napisao/la:hocel taj humanitarni broj ? Ima li kakvog efekta, ili mozda da caritas ukljucimo u akcijuMramic je napisao/la:Gradjani dolaze po puni plijen u vrapcice , okrsaj divova
SN96
Forza radnicki Velez Forza radnicka Tuzla[/quote]NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pozdrav druze Franto. Uz jos par njih iz Tuzle jedini pravi navijac Slobode koji ima cast i kojem je liga i materijalni status kluba nebitan. Tifoz koji nece dati guzice za svoj ponos i navijački identitet koji su mu prenijeli otac ili dedo. Ono sto kod mene i svakoga ko zivi za svoj klub stvara istinski respect. Zaboli me qurac za Blagaj ili Bjelopoljac,zaboli me qurac za neki klub koji mrzim i ne gotivim nikako. Samo Velež 24/7/365 i to je ono jedino što me zanima.
Forca Nerko "trenerka".Forca "Deling",forca Mušija, forca GOŠK.Forca faraon-forca Ravena.Forca Italija.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.