Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Paša mi se zezamo, nikakva ovo prepucavanja nisu nit ko pokusava sta argumentovano dokazati, vidis da nam je dosadno, mora se meziti Djokovic nakon teske 2 godine njegove dominacije, sad bi hejteri rekli da je pao qrcu za usiS-Y-L-A-R je napisao/la:Mogu li vas zamoliti da ne pretvorite ovu temu u PL prepucavanja, dok je još "svježe"?
Pustite da završe karijere pa povlačite paralele sa konstruktivnim argumentima a ne smajlijima.
Mozes hajde zamoli nas...S-Y-L-A-R je napisao/la:Mogu li vas zamoliti da ne pretvorite ovu temu u PL prepucavanja, dok je još "svježe"?
Pustite da završe karijere pa povlačite paralele sa konstruktivnim argumentima a ne smajlijima.
Brat bratu evo bez zayebancije, Monte Carlo ima ispred Rafe 4 kvalitetnija sljakasa: Nole, Endi, Wawrija i Domi.AA23 je napisao/la:Vidi miševi izašli, babuka otišo na odmor pa mogu
priča se svašta, ali dvije su stvari sigurne. on sam je rekao da mu tenis nije više najvažnija stvar, to je potvrdio i boris becker i usput potvrdio ono što je ana švajnštajger prva lanula, da je smanjio intenzizet treninga. elem očito se tako ne može ostati tamo gdje je bio, barem ne kao nedodirljiv na vrhu!haris004 je napisao/la:Šta se dešava sa Đokovićem.
Na stranu sve što čitam a vezano je za prehranu i slične stvari, ali idalje on je najbolji teniser kojeg sam ja gledao.
Ovi rezultati što on postiže trenutno su u rangu igrača plasiranog oko 50-te pozicije
Sta je ovo sa rusom? Trazi login, ali nece da otvori uopste da se logujem... Uglavnom mi je bio prva opcija kod ovih streamova, lahko naci, bez ikakvih reklama i slicnih vragova, i evo sad nece.Unofficialpage je napisao/la:
Da nisi pogrešan link otvorio jer meni ne traži: http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiFederer17 je napisao/la:Sta je ovo sa rusom? Trazi login, ali nece da otvori uopste da se logujem... Uglavnom mi je bio prva opcija kod ovih streamova, lahko naci, bez ikakvih reklama i slicnih vragova, i evo sad nece.Unofficialpage je napisao/la:
Ma nisam, isti slucaj i s tim tvojim.Unofficialpage je napisao/la: Da nisi pogrešan link otvorio jer meni ne traži: http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Nadalu je u kontinuitetu više leži tvrda podloga, trenutno, ali u jednom meču kad ima snage će prikazati bolji tenis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.