FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 18 apr 2017, 17:07

DoeTz je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Moze Mladost DK, moze Krupa, moze Radnik, moze Siroki, ne moze Sloga. Zanimljivo. Neka ljudi ako imaju ambicije. Sto da ne
Fulas poentu druze u potpunosti, da li se pravis glup ili to stvarno jesi?
Samo si ti pametan. Ali stvarno pametan
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 17:07

fukaratz je napisao/la:evo sad sloboda72 pocinje sa svojim nebulozama i nekakvim dosadasnjim utakmicama. a kad smo izgubili od Drine na Tusnju i kad smo mi "sadasnji mrzitelji" Azmira Husica smirivali situaciju ti si pisao kako je amerikanac digao pare na kineskim kladionicama i kako namjestamo utakmice! sta drugo reci nego metuzalem oportunista :puke:
Stvarno jest zanimljivo sto niko od "mrzitelja Azmira" ili faraonovim placenicima za cvaju kako vole napisati nije srao o namjestanju protiv Drine niti o prepustanju kupa Radniku jer srbski klub mora u Europu :D
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2017, 17:07

fukaratz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:da Azmir preuzme Donje Raince pojedini ce pruzati bezrezervnu podrsku tom klubu sjeveroistocne Bosne, jer ipak je to babuka, Azmir Husic, koji nas je zaduzio svojim radom :!: da, zaduzio nas je za malo vise od 3 miliona KM na osnovu pozajmica :bow: pojedini bi Azmiru podudlali Sljepica onako iz meraka i jer je to Azmir Husic covjek koji nas je zaduzio u pravom smislu te rijeci :opaopa:
Sto su mu onda ovi koji vole Slobodu vise od njega dozvolili to? Doveli su se u situaciju da gase klub ili ga puste njemu.
to nije poenta mog posta. poenta je da ljudi vise vole pojednica od kluba :!:
Mislim da nije to, ljudi su neki ogorceni desavanjima. Ljudi ne zele vise skalamerije vec nesto kako treba, tako da ljudi navijaju za to da se Azmir popisa po ovima koji su u septembru sastavljali upravu i pravili planove.
Ljudi navijaju za to da Sloboda dobije kompletan stadion u rekordnom roku, da Sloboda nema dugova, da Sloboda ima dobre igrace. Niko vise ne zeli da se gusi u prosjecnosti i to je to. Ko navija za ovu upravu trenutnu i tu vidi dosta pozitivnih stvari onda se treba zapitati jel to najbolje sto mozemo ponuditi Slobodi? Sta je klub? Sloboda je trenutno SDP i to je to, nema tu kluba. Napraviti katarzu u Slobodi pa onda mozemo pricati, ovo sto Jasmin radi godinama sa kluba je prljanje imena, ime je toliko isprljano da se vise i ne vidi ono SLOBODA. To jeste, Sloboda je ono sto on zeli da Sloboda bude, kako on zamisli, nije to prirodan tok, to je prenosenje njegovih zamisli u stvarni zivot. Pa ako je to klub onda dobro. Eto molim vas neka mi neko objasni sta je Sloboda? Kako cete objasniti to djetetu od 15 godina kada dijete nije ugledalo nista dobro? Mozete mu ispricati pricu o historiji, ali to dijete nece vidjeti nista slicno u svom zivotu, to dijete ce imati priliku samo da gleda jednu seosku ekipu citav zivot sa keljama na tribinama i u upravi. Ako mi gledamo sranja citav zivot onda ne moraju i ova djeca sto dolaze iza nas, ebo onda to. To mogu gledati i u selendrama.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 apr 2017, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 18 apr 2017, 17:08

RollingPaper je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Mnogi od vas na forumu vjerovatno nisu bili rodjeni kad je nastao i rastao Zmaj od Bosne,projekat vrlo slican Tuzla city.
Kasnije ce se ispostaviti da je postojanje,osnivanje Zmaja ustvari potreba pojedinaca i skupina koju je okupila zajednicka netrpeljivost prema FK Sloboda kao personifikaciji Tuzle,Tuzlaka i svega sto je nas Grad kao drugaciji u svakom smislu(bilo pozitivno bilo negativno). Sjecam se da je Meske legenda igrajuci za Zmaj nakon gola pokazivao muda navijacima kluba.
Premijer tadasnji Hazim Vikalo i jos niz njih iz plejade SDA,SBIH su ubacivali ogromne novce u Zmaj zeleci samo jedno;PORAZ I GASENJE FK SLOBODA. Oduzimanje Tusnja itd itd.....Naravno danas ne postoji taj klub ali na veliku zalost opet postoje neki ljudi koji bi se nesto svetili,nesto su zamjerili Slobodi,Tuzli,Tuzlacima....
Iskreno se nadam da Tuzla city nije taj projekat a Azmir Husic nije nadojen mrznjom jer kako sam ga razumio dok je vodio klub njegova ljubav ka Slobodi je nemjerljiva u bilo cemu.
Ponavljam opet da je umjesto Zmaja finansiran FK Sloboda bili bi sa tim budzetom u tadasnje vrijeme najjaci klub u regiji.
Kakva ba mržnja? Boli čovjeka k za nama i za Slobodom, pravi svoj klub i nema nista s nama. Htio je da ulaze kod nas ali su ga izigrali Faraon i kompanija. Hvala mu sto nas je vratio iz prve lige jer nas Faraon odatle ne bi vratio još jedno 10ak godina. SLOBODA DO GROBA
Bra'o, upravo to :clap:
Ukopa nas carsija !

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 apr 2017, 17:08

katarakta je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Moze Mladost DK, moze Krupa, moze Radnik, moze Siroki, ne moze Sloga. Zanimljivo. Neka ljudi ako imaju ambicije. Sto da ne
Fulas poentu druze u potpunosti, da li se pravis glup ili to stvarno jesi?
Samo si ti pametan. Ali stvarno pametan
:thumbup:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2017, 17:13

solinas je napisao/la:Svi su krivi,samo carsija nije.
Tako je."Čaršija"(palanka), uvijek ispravno rasuđuje i nikad ne griješi.
Ja volim FK Tuzla City

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 17:14

Mislim da nije to, ljudi su neki ogorceni desavanjima. Ljudi ne zele vise skalamerije vec nesto kako treba, tako da ljudi navijaju za to da se Azmir popisa po ovima koji su u septembru sastavljali upravu i pravili planove.
Ljudi navijaju za to da Sloboda dobije kompletan stadion u rekordnom roku, da Sloboda nema dugova, da Sloboda ima dobre igrace. Niko vise ne zeli da se gusi u prosjecnosti i to je to. Ko navija za ovu upravu trenutnu i tu vidi dosta pozitivnih stvari onda se treba zapitati jel to najbolje sto mozemo ponuditi Slobodi? Sta je klub? Sloboda je trenutno SDP i to je to, nema tu kluba. Napraviti katarzu u Slobodi pa onda mozemo pricati, ovo sto Jasmin radi godinama sa kluba je prljanje imena, ime je toliko isprljano da se vise i ne vidi ono SLOBODA. To jeste, Sloboda je ono sto on zeli da Sloboda bude, kako on zamisli, nije to prirodan tok, to je prenosenje njegovih zamisli u stvarni zivot. Pa ako je to klub onda dobro. Eto molim vas neka mi neko objasni sta je Sloboda? Kako cete objasniti to djetetu od 15 godina kada dijete nije ugledalo nista dobro? Mozete mu ispricati pricu o historiji, ali to dijete nece vidjeti nista slicno u svom zivotu, to dijete ce imati priliku samo da gleda jednu seosku ekipu citav zivot sa keljama na tribinama i u upravi.
Pa dobro logicno da svi zele uspjesan klub koji osvaja trofeje ali sta ako je na celu kluba neko ko nema para ali radi pozitivne stvari koliko finansije dopustaju? Znaci necemo navijati za Slobodu, odnosno srati cemo po svemu zivom svaki **** dan ako ne pisamo po sirotinji? Uprava je uradila dobre stvari s obzirom na njihove mogucnosti i s obzirom na stanje u kojem je klub ostavljen. E sad jel kradu ili ne pojma nemam. Cinjenica je da neko moze voditi klub 3-4 godine i uraditi mnoge pozitine stvari i korake prema naprijed bez miliona. Opet ne kazem da je to ova uprava.

A sutra da ova uprava da ostavku faraon nece okom trepnuti jer nije period pred izbore. Uvalio Slobodu privrednicima koji imaju zelje da budu u upravi, sad hoce li oni krasti ili napraviti klub koji osvaja titule, ja sam ubijedjen da njega u potpunosti zaboli qurac.

Evo sutra da ode ova uprava, ko bi volio da nas preuzme? Minimalne su sanse da te preuzme neki milioner, ali sta bi trazio od uprave koja nema milione a na celu je kluba?

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 apr 2017, 17:18

covjek napravio sebi klub i gotova stvar. Nema veze. Problem je sto su svi svjesni da Sloboda nema i nece imati para pa je neminovan krah.E sad da li ce biti ta neka fuzija ili ce jednostavno Sloga odnosno Tuzla zauzeti mjesto Slobode u premijer ligi je druga stvar.
Za ove "patriote" , moraliste i slicne komentatore mnogo bi bolje i za Bosnu i za nas fudbal bilo da je Azmir ulozio iste ove pare u neki povratnicki klub i napravio od njega ono sto je Sloga danas. Mogao je tamo napraviti isti stadion kao u Simin Hanu (pogledati popis iz 91) pa cak i prevoziti igrace iz Tuzle na trening svojim autobusom. Imao bi podrsku ne samo Tuzle nego cijele Bosne. Ovako je to obicno sranje tako da postedite nas price o ratu i patriotizmu.

Edit.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 18 apr 2017, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2017, 17:19

pinoglavi je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Dosadašnji bilans.
.......................................................................
PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA:
08.06.2016.GOODINE STADION "TUŠANJ" 17,30 SATI
FK"SLOBODA" Tuzla (Igrači na probi) - FK"SLOGA" SH (Tuzla City) 0:4 (0:2)

.......................................................................

[Prijateljska utakmica]
Stadion Tušanj 27.07.2016g.
FK Sloboda 3:0 FK Sloga Simin Han)(Tuzla City)| #FKSSH.
........................................................................
Jesu ovo ona pojacanja lige petice sto nam rece Azmir dovesti na ljeto? :mrgreen:
JESU.ALI NI OVI OD ZIMUS NISU BOLJI.
Ja volim FK Tuzla City

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 apr 2017, 17:20

Ne znam ikog na forumu, da podrzava ovu sadasnju upravu. Imamo nju sada i to je, sto je. Vecina tako razmislja :kafa: Svako od nas zeli titulu, ali treba znati svoje kapacitete.

Nije mi jasno kako tuzlak kaze da sada novi klub treba da se napravi da bi nama krenulo bolje :shock: Sve to zajedno nema logike. Meni se cini da ovo ide u rusenje Slobode, sto ovi iznutra sto spoljne okolnosti(ne mora postojati namjera).

Valjda ovo sve izadje na dobro, ali prije svega Sloboda je ta na kraju koja ce da propati i mi navijaci sa njom :(
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2017, 17:24

pinoglavi je napisao/la:
Ljudi navijaju za to da Sloboda dobije kompletan stadion u rekordnom roku, da Sloboda nema dugova, da Sloboda ima dobre igrace. Niko vise ne zeli da se gusi u prosjecnosti i to je to. Ko navija za ovu upravu trenutnu i tu vidi dosta pozitivnih stvari onda se treba zapitati jel to najbolje sto mozemo ponuditi Slobodi? Sta je klub? Sloboda je trenutno SDP i to je to, nema tu kluba. Napraviti katarzu u Slobodi pa onda mozemo pricati, ovo sto Jasmin radi godinama sa kluba je prljanje imena, ime je toliko isprljano da se vise i ne vidi ono SLOBODA. To jeste, Sloboda je ono sto on zeli da Sloboda bude, kako on zamisli, nije to prirodan tok, to je prenosenje njegovih zamisli u stvarni zivot. Pa ako je to klub onda dobro. Eto molim vas neka mi neko objasni sta je Sloboda? Kako cete objasniti to djetetu od 15 godina kada dijete nije ugledalo nista dobro? Mozete mu ispricati pricu o historiji, ali to dijete nece vidjeti nista slicno u svom zivotu, to dijete ce imati priliku samo da gleda jednu seosku ekipu citav zivot sa keljama na tribinama i u upravi.
Pa dobro logicno da svi zele uspjesan klub koji osvaja trofeje ali sta ako je na celu kluba neko ko nema para ali radi pozitivne stvari koliko finansije dopustaju? Znaci necemo navijati za Slobodu, odnosno srati cemo po svemu zivom svaki **** dan ako ne pisamo po sirotinji? Uprava je uradila dobre stvari s obzirom na njihove mogucnosti i s obzirom na stanje u kojem je klub ostavljen. E sad jel kradu ili ne pojma nemam. Cinjenica je da neko moze voditi klub 3-4 godine i uraditi mnoge pozitine stvari i korake prema naprijed bez miliona. Opet ne kazem da je to ova uprava.

A sutra da ova uprava da ostavku faraon nece okom trepnuti jer nije period pred izbore. Uvalio Slobodu privrednicima koji imaju zelje da budu u upravi, sad hoce li oni krasti ili napraviti klub koji osvaja titule, ja sam ubijedjen da njega u potpunosti zaboli qurac.

Evo sutra da ode ova uprava, ko bi volio da nas preuzme? Minimalne su sanse da te preuzme neki milioner, ali sta bi trazio od uprave koja nema milione a na celu je kluba?
Neces da pustis stadion nekom ko ce ga napraviti, a sa druge strane nemas novca da ga napravis i da uz to vodis ekipu na nivou koji ona zasluzuje. Onda fino brate mili daj to nekome i pusti narodu neka uziva u onome u cemu bi moglo uzivati, nemoj im to uskratiti.
Ako to ne zelis, onda vadi godisnje 10 miliona iz budzeta ako vec hoces tako i napravi stadion i ekipu kako treba. Ako to neces onda nemoj zafrkavati svijet da se nema para. Necu da prihvatim te ambicije koje namece gradska uprava kao nesto normalno i gotovo. Za mene je Tuzla najbolji grad, a Sloboda najbolji klub u drzavi i ima da imaju najbolje igrace i najbolji stadion. Ako to ne mozes dizi ruke od Slobode, prestani pricati pricu o stadionu i daj ga nekom neka ga napravi.

Evo navesti cu ti primjer kina, godinama nam podmecu pricu o Kaleidoskopu kao necemo dobrom, a to je onaj dno dna nivo bio 5 godina kod nas, zaostali smo u kinematografiji za Bosnom, a kamoli svijetom bili. Dodje Bingo i napravi prostore i odmah se pojavi Cinestar sa top uslugom. Sta narod radi? Idu svi u Cinestar, nije njihovo ali im je dobro, skupo je ali vole da plate za to.
Tako i za stadion, ja necu ovo. Stadion i lokacija vrijede 40 miliona, ako si spreman za kompromis vec sutra ces imati multimilionere sa zeljom da tu investiraju. Gradjani ce da dobiju nesto sto zasluzuju sa dobrim uvjetima, a Sloboda finansijsku inekciju. Gotovo, vrh bi nam bilo.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2017, 17:25

fukaratz je napisao/la:evo sad sloboda72 pocinje sa svojim nebulozama i nekakvim dosadasnjim utakmicama. a kad smo izgubili od Drine na Tusnju i kad smo mi "sadasnji mrzitelji" Azmira Husica smirivali situaciju ti si pisao kako je amerikanac digao pare na kineskim kladionicama i kako namjestamo utakmice! sta drugo reci nego metuzalem oportunista :puke:
I SAD MISLIM TAKO.DAKLE NE MIJENJAM MIŠLJENJE.
Ja volim FK Tuzla City

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 17:25

Ja te pitam sta bi trazio od uprave koja je na celu kluba a koja nema milione? Tih tvojih politickih osvrta smo se vec nacitali ovdje. Pljuvati cemo po svakom ko nema milione? Srati cemo po svemu ako ne pisamo sirotinju u ligi a na kraju Radnik sa smijesno niskim budzetom kup uzme?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2017, 17:28

cinjenica je da ti ne shvatas o cemu se radi i potpuno pogresno percipiras stvari

ne mozes usporedjivat Slogu sa tim klubovima koje si naveo, ali shvatam sta zelis reci, ako su mogli oni, moze i Sloga, slazem se, ali ti ne shvatas da ta mjesta iz kojih su ti klubovi, nemaju drugi klub, vec samo taj jedan, a Tuzla vec ima Slobodu, pa bi jos jedan gradski klub u Premijer Ligi, stvorio rivalstvo izmedju Slobode i Sloge

naveo si Mladost DK, oni i Rudar su najbolji, najblizi primjer Slobodi i Slogi, ali navijaci Rudara ne podrzavaju Mladost, oni su rivali, sto je logicno, samo je u Tuzli izgleda normalno da imas dva profesionalna kluba u Premijer Ligi, a da ne budu rivali, cak stavise, podrzavas taj drugi klub :rol:

ako Sloga zeli u Premijer Ligu, bujrum, ali raja ce taj klub mrzit iz dva razloga: prvenstveno nece podnijeti da postoji jos jedan premijerligas iz Tuzle, jer to nikada nije bio slucaj, sekundarno, to je klub bivseg predsjednika FK Sloboda Tuzla, koji zeli Slogu u Premijer Ligi, samo zato da napakosti gradskim vlastima, a mozda i onim navijacima koji su bili protiv njega, u oba slucaja, stvorit ce se rivalstvo izmedju Slobode i Sloge

ja ih nikada necu podrzat, prvo zato sto mi ne pada na pamet da podrzavam drugi profesionalni klub, pa neka je 1000x tuzlanski, ja sam navijac Slobode i volim Slobodu, a drugo, mogli bi nam postat sportski rival i zamislite kolika ce tek tada besmilica bit podrzavat ih

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2017, 17:29

pinoglavi je napisao/la:Ja te pitam sta bi trazio od uprave koja je na celu kluba a koja nema milione? Tih tvojih politickih osvrta smo se vec nacitali ovdje
Ako nemaju milione onda im ne mogu traziti nista, samo bih postavio im pitanje odakle oni tu ako nemaju novca. Da prodaju Ordagica i Krpica, dok mi sjedimo na prljavom sjedistu i kisnemo gledajuci kako Sloboda gubi od Sarajeva 2:0?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 17:29

Ej ljudi, pa jel mislite da Jasminku Sloboda nesto znaci? Igrao se lutki sa djevojcicama i latisa. Kakav on i fudbal, sport. Cojk pjesmice pjeva. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 apr 2017, 17:30

Chinaglia je napisao/la:cinjenica je da ti ne shvatas o cemu se radi i potpuno pogresno percipiras stvari

ne mozes usporedjivat Slogu sa tim klubovima koje si naveo, ali shvatam sta zelis reci, ako su mogli oni, moze i Sloga, slazem se, ali ti ne shvatas da ta mjesta iz kojih su ti klubovi, nemaju drugi klub, vec samo taj jedan, a Tuzla vec ima Slobodu, pa bi jos jedan gradski klub u Premijer Ligi, stvorio rivalstvo izmedju Slobode i Sloge

naveo si Mladost DK, oni i Rudar su najbolji, najblizi primjer Slobodi i Slogi, ali navijaci Rudara ne podrzavaju Mladost, oni su rivali, sto je logicno, samo je u Tuzli izgleda normalno da imas dva profesionalna kluba u Premijer Ligi, a da ne budu rivali, cak stavise, podrzavas taj drugi klub :rol:

ako Sloga zeli u Premijer Ligu, bujrum, ali raja ce taj klub mrzit iz dva razloga: prvenstveno nece podnijeti da postoji jos jedan premijerligas iz Tuzle, jer to nikada nije bio slucaj, sekundarno, to je klub bivseg predsjednika FK Sloboda Tuzla, koji zeli Slogu u Premijer Ligi, samo zato da napakosti gradskim vlastima, a mozda i onim navijacima koji su bili protiv njega, u oba slucaja, stvorit ce se rivalstvo izmedju Slobode i Sloge

ja ih nikada necu podrzat, prvo zato sto mi ne pada na pamet da podrzavam drugi profesionalni klub, pa neka je 1000x tuzlanski, ja sam navijac Slobode i volim Slobodu, a drugo, mogli bi nam postat sportski rival i zamislite kolika ce tek tada besmilica bit podrzavat ih
Dzaba objasnjavas.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 17:31

pinoglavi je napisao/la:Ja te pitam sta bi trazio od uprave koja je na celu kluba a koja nema milione? Tih tvojih politickih osvrta smo se vec nacitali ovdje
Ako nemaju milione onda im ne mogu traziti nista, samo bih postavio im pitanje odakle oni tu ako nemaju novca. Da prodaju Ordagica i Krpica, dok mi sjedimo na prljavom sjedistu i kisnemo gledajuci kako Sloboda gubi od Sarajeva 2:0?
Dakle pljuvati ces po svakome bez miliona i srati ces po svemu ako ne pisamo sirotinju u ligi. Sreca stariji nisu tako razmisljali dok smo igrali u bivsoj drzavi.
A jel Sloboda ima kapacitet da privuce milionera i da li Tuzla ima milionera koji se zele uopste da budu na celu fudbalskog kluba?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 17:31

pinoglavi je napisao/la:Ja te pitam sta bi trazio od uprave koja je na celu kluba a koja nema milione? Tih tvojih politickih osvrta smo se vec nacitali ovdje. Pljuvati cemo po svakom ko nema milione? Srati cemo po svemu ako ne pisamo sirotinju u ligi a na kraju Radnik sa smijesno niskim budzetom kup uzme?
Cuj sta bi trazio? Nek idu gdje hoce. Sto onda i ti ne bi mogao biti predcednik, ni ti nemas milione. Koji ce nam qurac fukare.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2017, 17:33

FK Sloboda je "talac" lokalne politike.Pustimo neka stvari idu evolutivnim tokom.
Kapitalizam će i u bosanski fudbal neminovno doći.U stvari ,već je došao.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.